İste ben de tam da bu yuzden biraz daha bekleyim istiyorum. Eskiden olsa pat diye yapistirirdim testiama o kadar cok hayal kirikligi yasadim ki beklemek daha iyi gelecek bana. Aslinda bu ovu testini de yapmayacaktim. Dedim esim gidiyo zaten, 4 tane kaldi elimde kalmasin dedim, yapiverdim
Hayrilisi canim..
Aynen o kadar temkinliyim ki... Bu zaman icinde yasadigim hayal kirikliklari ruhumu olgunlastirdi resmen. Bekleyip sonuctan tam olarak emin olmak en iyi galiba.
Hayırlı olsun. Ama biz hala hamiş değiliz :)Bende varım hamiş :) insallah sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz.. allah isteyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun. Ama biz hala hamiş değiliz :)
Yumurtlamanın üstünden 15 gün geçtiyse adet olman lazımdı canım. Mantıken 14 gün sonrası adet olunuyo. Test yap varsa çıkar bana var gibi geldi inşallah vardır. @kutuphanekedisi
Umut vaadediyor ama yesaya katiliyorum canim idrar testi yapmadiktan sonra pek onemseme
Hayirlisi olsun canim iki gun daha bekleyim diyorum canim, cok sagol..Yumurtlamanın üstünden 15 gün geçtiyse adet olman lazımdı canım. Mantıken 14 gün sonrası adet olunuyo. Test yap varsa çıkar bana var gibi geldi inşallah vardır. @kutuphanekedisi
Cok tesekkur ederim canim ya cok sagolCanım benimmm inşallah hamilesindir çok dua ettim şimdi sana, eşin gitmeden mucizen gelir sana inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Aynen canim, bekleyim diyorum. Tam dongum 30 gun. O gunu doldursam daha iyi olacak.Umut vaadediyor ama yesaya katiliyorum canim idrar testi yapmadiktan sonra pek onemseme
Benim hep öyle oluyo ama bilemedim şimdi.Benim.öyle olmuyor
Yumurtlamadan 18 gün sonra oluyorum genelde
Aynen canim. Ovulasyon yaklasirken kahve akinti normal diyorlar. Bi iki gun sonra koyulasirBenimde bugun kasiklarim inanilmaz agridi ve kahverengi akintim geldi hep sanirim usuttum ilk az geldi yerlesmemi dedim ama daha yumurtlamam olmadi halam deli gibi agrim var ovu testi yaptim koyulasmaya basliyor ama daha silik sayilir tam koyulasma bir iki gune olur
Askerler hazir ve nazir bekliyorlarAynen canim. Ovulasyon yaklasirken kahve akinti normal diyorlar. Bi iki gun sonra koyulasirAma yine de bu gunleri degerlendirin, icerde askerler hazir olsun
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindirYa hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.
Elim ayagim titriyo ya, cok da umutlanmak istemiyorum.
Hayirlisi olsun canim benim ya cok sagol :) Ben de cok heyecanliyim, esimin daha hic biseyden haberi yok, soylersem cok umitlenir, sonrasinda uzulmesini istemiyorum. Su an heyecanimi sizlerle paylasiyorum ve kendi icimde yasiyorum. Umarim en hayirlisi olur hepimiz icin. Sen de kirma umidini, kirmizlar gelmemis ne de olsa.@kutuphanekedisi canim su iki gunu sabirsizlikla bekliyorum,fotoyu gorunce heycanlandim bian,ama fazla umitlenme olsun coook sevinelim canim,uzulmeyelim.
Suan ayni gidiyoruz ben adet olacak gibiyim adet sancilari yokluyor beni.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?