2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aynen canım ovu testini boşver. Adet geçsin sonrasında ıdrar idrarda çıkarsa da kan yaptirirsin

Aynen canim. Ovulasyon yaklasirken kahve akinti normal diyorlar. Bi iki gun sonra koyulasir Ama yine de bu gunleri degerlendirin, icerde askerler hazir olsun

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

@kutuphanekedisi canim su iki gunu sabirsizlikla bekliyorum,fotoyu gorunce heycanlandim bian,ama fazla umitlenme olsun coook sevinelim canim,uzulmeyelim.
Suan ayni gidiyoruz ben adet olacak gibiyim adet sancilari yokluyor beni.
Hayirlisi olsun canim benim ya cok sagol :) Ben de cok heyecanliyim, esimin daha hic biseyden haberi yok, soylersem cok umitlenir, sonrasinda uzulmesini istemiyorum. Su an heyecanimi sizlerle paylasiyorum ve kendi icimde yasiyorum. Umarim en hayirlisi olur hepimiz icin. Sen de kirma umidini, kirmizlar gelmemis ne de olsa.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

Hayirlisi olsun canim cok sagol. Bir kac gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Gecen ay yumurtlamadan 16 gun sonra regl olmustum. 14. gun kahve akintilar gelmisti. Simdi de 16. gundeyim ve su an hala bir sey yok. Bekliyorum bakalim hayirlisi neyse o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…