- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Çocuklarımızla görüşelim :)Valla ben çok sevdim hatta bütün arkadaşlarımızı :) kopmuyoruz inşallah birgün yüzyüze görüşmek nasip olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklarımızla görüşelim :)Valla ben çok sevdim hatta bütün arkadaşlarımızı :) kopmuyoruz inşallah birgün yüzyüze görüşmek nasip olur
Sağol arkadaşım ne güzel bir kalbin var2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdiryeni sene yeni başlangıçlar
@kutuphanekedisi @laracraft Kontes001 @beren20 AyMorcivet @sweetdreams1985 EslemM001 @mervem-metem @Emineeemm @Amor fati yesa
İnşallah canım AMİN AMİN AMİN diyorum sen sevilmez misin canım benim ben de topikteki herkesi çoook seviyorum kimseye anlatamadiklarimi size anlatıyorum
İnşallah hep beraber bebeklerimız olur biz de seni çok seviyoruz:)
Canimm benimmm insallahhh bende 2016yi unutmak istiyorum.benim icin ,genel olarak cook kotu bir yil oldu..Sagliklaaa ,mutlulukla,barisla dolu,kucaklarimiz bebe dolu bir 2017 olsn insallah.
Aminnn canım 2017 bize bebişlerimizi getirsin inşallah :) bizde seni seviyoruzzzz bir garip oblomov
Seni yerim ben, insanin yuzunu gormeden kaninin isinmasi demek tam da bu olsa gerek seviliyorsun canim...
İyi seneler herkese
Valla ben çok sevdim hatta bütün arkadaşlarımızı :) kopmuyoruz inşallah birgün yüzyüze görüşmek nasip olur
Iyi ki varsiniz. Kocaman opuyorum hepinizi insallah yeni senede arkadasliklarimiz daha da pekisir bebislerimizle kocaman bir aile oluruzSağol arkadaşım ne güzel bir kalbin var
Bende seni seviyorum arkadaşım ve burdaki tüm arkadaşlarımı tanımasakta bu ortak isteğimiz kalplerimizi birleştirdi
Allah razı olsun canım benim inşallah hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin Rabbim2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdiryeni sene yeni başlangıçlar
@kutuphanekedisi @laracraft Kontes001 @beren20 AyMorcivet @sweetdreams1985 EslemM001 @mervem-metem @Emineeemm @Amor fati yesa
İnşallah canım hamilesindirYani aslında reglime 2 gün ile 4 gün kadar var canım :) Bu aralar kahve akıntı gelmesi gerekiyor. Ama bende hiiiiç bir şey yok olumlu olumsuz.
Annesi falan deyince gözlerim doldu canım ya
Bence bu ay sıra sende gamzemsen gözüm doldu diyince benimde doldu.. bizde anne olacağız inşallah bak bu zamana kadar gelmediyse olumsuz düşünme inşallahta gelmez ben bu ay erken gebelik testi bile aldım yapacam valla banane içimde kalmasın herkes alıyor
Şimdi kaynanadan geliyorum biraz yürüyüş yaparak eve zor geldim nasıl bir kasık ağrısı var anlatamam n'oluyo acaba ..
Agzin bal yesin insallahhepimize tez vakitte nasip olsunBence bu ay sıra sende gamzem
Yok canım daha yumurtlama dönemi biteli bir hafta ancak oldu ne zamn adet olcam hesaplamadım zaten 3 kez ancak ilişki oldu ama baya bir akıntım vardı ..hala devam ediyor ve kasık ağrım yoğun ..hayırdır inşKac gunun var canim regle.. Test yaptin mi hic
Agzin bal yesin insallahhepimize tez vakitte nasip olsun
Tatlim ben idrar yollarim iltihaplandiginda cok agri cekerdim hatta omuzlarim bile agrirdi butun vucudu etkiliyor.. Iltihap agrisi regl agrisi cok ayridir iltihapta hic keyfin olmaz idrara cikarken yanma olur. Akintin var mi kokulu akinti iltihap oldugunu gosterirBenimde adete 5 var benimde çok kasik ağrım var her an olacakmisim gibi ben zaten bu ayı boş geçtim böyle kafam daha rahat suan walla intihap varsa agri yapar mı kızlar bana da bişiler yazın ya
2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
Belki bebis yerlesiyorduriliski sayisi onemli degil onemli olan yumurtlamayi yakalamis olmakYok canım daha yumurtlama dönemi biteli bir hafta ancak oldu ne zamn adet olcam hesaplamadım zaten 3 kez ancak ilişki oldu ama baya bir akıntım vardı ..hala devam ediyor ve kasık ağrım yoğun ..hayırdır inş
Adet bitince 1 hafta içinde çektirmen lazım canımKızlar 5inde maaş alınca özel hastaneden sıra alıp rahim filmi çekincem inşallah, ama bişey sorcam size gittiğim tarih farketmiyo dimi, istediğimiz zaman çekinebilir miyiz ki
anestezili istiyorum ben bilenler yardımcı olursa çok sevinirim..
Canım bende anestezili yi tavsiye ederim hani herkesin canı yanmıyor muş araştırdım ama kendini sıkınca hani korkuncada tüpler kasılıp tıkalı olmadı ğı halde öyle çıkabiliyormuş o yüzden anestezili daha iyi randevu nu önceden al canım bence ve özel hastane dışında görüntüleme merkezine de çektirebilirsin hani sadece filim Çeken merkezler oluyor ben öyle tercih ettim birdaha özel hastanede rahim filmi dışında muayeneye para vermemek için 500 tl verdim direk çekildim randevuyla doktoru ismini öğrenip araştırdım okadarKızlar 5inde maaş alınca özel hastaneden sıra alıp rahim filmi çekincem inşallah, ama bişey sorcam size gittiğim tarih farketmiyo dimi, istediğimiz zaman çekinebilir miyiz ki
Adet bitiminden iki sonra başlayın bir hafta içinde hangi tercih edilirseBence burası dışında özel hayatımızda da görüşebiliriz
Canım bende anestezili yi tavsiye ederim hani herkesin canı yanmıyor muş araştırdım ama kendini sıkınca hani korkuncada tüpler kasılıp tıkalı olmadı ğı halde öyle çıkabiliyormuş o yüzden anestezili daha iyi randevu nu önceden al canım bence ve özel hastane dışında görüntüleme merkezine de çektirebilirsin hani sadece filim Çeken merkezler oluyor ben öyle tercih ettim birdaha özel hastanede rahim filmi dışında muayeneye para vermemek için 500 tl verdim direk çekildim randevuyla doktoru ismini öğrenip araştırdım okadar
Kızlar 5inde maaş alınca özel hastaneden sıra alıp rahim filmi çekincem inşallah, ama bişey sorcam size gittiğim tarih farketmiyo dimi, istediğimiz zaman çekinebilir miyiz ki
Canım bende anestezili yi tavsiye ederim hani herkesin canı yanmıyor muş araştırdım ama kendini sıkınca hani korkuncada tüpler kasılıp tıkalı olmadı ğı halde öyle çıkabiliyormuş o yüzden anestezili daha iyi randevu nu önceden al canım bence ve özel hastane dışında görüntüleme merkezine de çektirebilirsin hani sadece filim Çeken merkezler oluyor ben öyle tercih ettim birdaha özel hastanede rahim filmi dışında muayeneye para vermemek için 500 tl verdim direk çekildim randevuyla doktoru ismini öğrenip araştırdım okadar
Gebelik olusmadigindan emin olmak istiyor doktorlar
o yüzden adet bitiminde çekiyorlar
@mervem-metem canım üsteki yorum ları sana yazdım ama bir anda eşim gelince karıştı