• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdir:KK36:yeni sene yeni başlangıçlar:anneadayı::KK200:
@kutuphanekedisi @laracraft Kontes001 Kontes001 @beren20 AyMorcivet AyMorcivet @sweetdreams1985 EslemM001 EslemM001 @mervem-metem @Emineeemm @Amor fati yesa yesa
:KK200::KK200::KK200::KK200:
Sağol arkadaşım ne güzel bir kalbin var:KK200:
Bende seni seviyorum arkadaşım ve burdaki tüm arkadaşlarımı tanımasakta bu ortak isteğimiz kalplerimizi birleştirdi

İnşallah canım AMİN AMİN AMİN diyorum sen sevilmez misin canım benim ben de topikteki herkesi çoook seviyorum kimseye anlatamadiklarimi size anlatıyorum :KK200::KK200::KK200::KK200::KK19::KK36::KK36:

İnşallah hep beraber bebeklerimız olur biz de seni çok seviyoruz:)

Canimm benimmm insallahhh bende 2016yi unutmak istiyorum.benim icin ,genel olarak cook kotu bir yil oldu..Sagliklaaa ,mutlulukla,barisla dolu,kucaklarimiz bebe dolu bir 2017 olsn insallah.

Aminnn canım 2017 bize bebişlerimizi getirsin inşallah :) bizde seni seviyoruzzzz bir garip oblomov bir garip oblomov

Seni yerim ben, insanin yuzunu gormeden kaninin isinmasi demek tam da bu olsa gerek :KK15: seviliyorsun canim...

İyi seneler herkese :KK36:

Valla ben çok sevdim hatta bütün arkadaşlarımızı :) kopmuyoruz inşallah birgün yüzyüze görüşmek nasip olur :KK200:

Sağol arkadaşım ne güzel bir kalbin var:KK200:
Bende seni seviyorum arkadaşım ve burdaki tüm arkadaşlarımı tanımasakta bu ortak isteğimiz kalplerimizi birleştirdi
Iyi ki varsiniz. Kocaman opuyorum hepinizi:KK15: insallah yeni senede arkadasliklarimiz daha da pekisir bebislerimizle kocaman bir aile oluruz:KK36:

2017 hepimizin sağlıklı sıhhatli hamilelikler yaşayacağı sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alacağımız bir yıl olsun inşallah..
kızlar sizi çoook sevdim inşallah sizlerde beni sevmişsinizdir:KK36:yeni sene yeni başlangıçlar:anneadayı::KK200:
@kutuphanekedisi @laracraft Kontes001 Kontes001 @beren20 AyMorcivet AyMorcivet @sweetdreams1985 EslemM001 EslemM001 @mervem-metem @Emineeemm @Amor fati yesa yesa
Allah razı olsun canım benim inşallah hayırlısıyla hepimizin gönlüne göre versin Rabbim

Kac gunun var canim regle.. Test yaptin mi hic

Agzin bal yesin insallah:KK36:hepimize tez vakitte nasip olsun:anneadayı:
Yok canım daha yumurtlama dönemi biteli bir hafta ancak oldu ne zamn adet olcam hesaplamadım zaten 3 kez ancak ilişki oldu ama baya bir akıntım vardı ..hala devam ediyor ve kasık ağrım yoğun ..hayırdır inş

Benimde adete 5 var benimde çok kasik ağrım var her an olacakmisim gibi ben zaten bu ayı boş geçtim böyle kafam daha rahat suan walla intihap varsa agri yapar mı kızlar bana da bişiler yazın ya :KK16:
Tatlim ben idrar yollarim iltihaplandiginda cok agri cekerdim hatta omuzlarim bile agrirdi butun vucudu etkiliyor.. Iltihap agrisi regl agrisi cok ayridir iltihapta hic keyfin olmaz idrara cikarken yanma olur. Akintin var mi kokulu akinti iltihap oldugunu gosterir

Ay çok tatlısın solii ☺ bende seni çook sevdim valla, inşallah en kısa zamanda bütün iyi dileklerimiz gerçek olur 2016 da bol bol dinlendik kendimizi hamile kalmaya alıştırdık ve sıra bebişlerimizin 2017 de sağlıcakla bize gelmesine kaldı..

hepinizi öpüyorum :KK36::KK36::KK36:

Yok canım daha yumurtlama dönemi biteli bir hafta ancak oldu ne zamn adet olcam hesaplamadım zaten 3 kez ancak ilişki oldu ama baya bir akıntım vardı ..hala devam ediyor ve kasık ağrım yoğun ..hayırdır inş
Belki bebis yerlesiyordur:halay:iliski sayisi onemli degil onemli olan yumurtlamayi yakalamis olmak

Kızlar 5inde maaş alınca özel hastaneden sıra alıp rahim filmi çekincem inşallah, ama bişey sorcam size gittiğim tarih farketmiyo dimi, istediğimiz zaman çekinebilir miyiz ki

anestezili istiyorum ben bilenler yardımcı olursa çok sevinirim..

Kızlar 5inde maaş alınca özel hastaneden sıra alıp rahim filmi çekincem inşallah, ama bişey sorcam size gittiğim tarih farketmiyo dimi, istediğimiz zaman çekinebilir miyiz ki

Adet bitince 1 hafta içinde çektirmen lazım canım

Canım bende anestezili yi tavsiye ederim hani herkesin canı yanmıyor muş araştırdım ama kendini sıkınca hani korkuncada tüpler kasılıp tıkalı olmadı ğı halde öyle çıkabiliyormuş o yüzden anestezili daha iyi randevu nu önceden al canım bence ve özel hastane dışında görüntüleme merkezine de çektirebilirsin hani sadece filim Çeken merkezler oluyor ben öyle tercih ettim birdaha özel hastanede rahim filmi dışında muayeneye para vermemek için 500 tl verdim direk çekildim randevuyla doktoru ismini öğrenip araştırdım okadar

Son düzenleme:
Bence burası dışında özel hayatımızda da görüşebiliriz

Canım bende anestezili yi tavsiye ederim hani herkesin canı yanmıyor muş araştırdım ama kendini sıkınca hani korkuncada tüpler kasılıp tıkalı olmadı ğı halde öyle çıkabiliyormuş o yüzden anestezili daha iyi randevu nu önceden al canım bence ve özel hastane dışında görüntüleme merkezine de çektirebilirsin hani sadece filim Çeken merkezler oluyor ben öyle tercih ettim birdaha özel hastanede rahim filmi dışında muayeneye para vermemek için 500 tl verdim direk çekildim randevuyla doktoru ismini öğrenip araştırdım okadar
Adet bitiminden iki sonra başlayın bir hafta içinde hangi tercih edilirse

Gebelik olusmadigindan emin olmak istiyor doktorlar
o yüzden adet bitiminde çekiyorlar

Gebelik olusmadigindan emin olmak istiyor doktorlar
o yüzden adet bitiminde çekiyorlar
@mervem-metem canım üsteki yorum ları sana yazdım ama bir anda eşim gelince karıştı:halay:

Tamam kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için :) o zaman adet bitimime yakın randevu alıym en iyisi ;)

Back