How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İste ben de tam da bu yuzden biraz daha bekleyim istiyorum. Eskiden olsa pat diye yapistirirdim testi :KK51: ama o kadar cok hayal kirikligi yasadim ki beklemek daha iyi gelecek bana. Aslinda bu ovu testini de yapmayacaktim. Dedim esim gidiyo zaten, 4 tane kaldi elimde kalmasin dedim, yapiverdim:oops:

Hayrilisi canim..

Aynen o kadar temkinliyim ki... Bu zaman icinde yasadigim hayal kirikliklari ruhumu olgunlastirdi resmen. Bekleyip sonuctan tam olarak emin olmak en iyi galiba.

Aynen canım ovu testini boşver. Adet geçsin sonrasında ıdrar idrarda çıkarsa da kan yaptirirsin

Benimde bugun kasiklarim inanilmaz agridi ve kahverengi akintim geldi hep sanirim usuttum ilk az geldi yerlesmemi dedim ama daha yumurtlamam olmadi halam deli gibi agrim var ovu testi yaptim koyulasmaya basliyor ama daha silik sayilir tam koyulasma bir iki gune olur:eğlence:
Aynen canim. Ovulasyon yaklasirken kahve akinti normal diyorlar. Bi iki gun sonra koyulasir ;) Ama yine de bu gunleri degerlendirin, icerde askerler hazir olsun ;)

Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.

Elim ayagim titriyo ya, cok da umutlanmak istemiyorum.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

@kutuphanekedisi canim su iki gunu sabirsizlikla bekliyorum,fotoyu gorunce heycanlandim bian,ama fazla umitlenme olsun coook sevinelim canim,uzulmeyelim.
Suan ayni gidiyoruz ben adet olacak gibiyim adet sancilari yokluyor beni.
Hayirlisi olsun canim benim ya cok sagol :) Ben de cok heyecanliyim, esimin daha hic biseyden haberi yok, soylersem cok umitlenir, sonrasinda uzulmesini istemiyorum. Su an heyecanimi sizlerle paylasiyorum ve kendi icimde yasiyorum. Umarim en hayirlisi olur hepimiz icin. Sen de kirma umidini, kirmizlar gelmemis ne de olsa.
Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

Hayirlisi olsun canim cok sagol. Bir kac gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Gecen ay yumurtlamadan 16 gun sonra regl olmustum. 14. gun kahve akintilar gelmisti. Simdi de 16. gundeyim ve su an hala bir sey yok. Bekliyorum bakalim hayirlisi neyse o olsun..

Back