- 28 Mayıs 2016
- 1.178
- 1.150
- 53
- 39
Ne demek cnm inşaAllah hiç bir sorun çıkmaz ve rahim filmi vesilesiyle hemen hamile kalırsınTamam kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için :) o zaman adet bitimime yakın randevu alıym en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek cnm inşaAllah hiç bir sorun çıkmaz ve rahim filmi vesilesiyle hemen hamile kalırsınTamam kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için :) o zaman adet bitimime yakın randevu alıym en iyisi
ay inşallah canım benimBelki bebis yerlesiyorduriliski sayisi onemli degil onemli olan yumurtlamayi yakalamis olmak
Ne demek cnm inşaAllah hiç bir sorun çıkmaz ve rahim filmi vesilesiyle hemen sağlıklahamile kalırsın
Tatlim ben idrar yollarim iltihaplandiginda cok agri cekerdim hatta omuzlarim bile agrirdi butun vucudu etkiliyor.. Iltihap agrisi regl agrisi cok ayridir iltihapta hic keyfin olmaz idrara cikarken yanma olur. Akintin var mi kokulu akinti iltihap oldugunu gosterir
soğan kürü yaparsan için temizlenir canım regl olduktan 2 gün sonra başla 15 gün boyunca orta boy bir soğanı 4 e böl kaynat ve hafif ılındığında iç inşallah sıkıntını giderirKoku yok canım ama beyaz akıntım var bu ay hiç durmadı o yüzden suphelendim çalıştığım için hafta içi doktora gidemi yorum hafta sonu özele gidicem arrik olmamasina neden olarak herşeyi düşünür hale geldim
İnşaAllah canımAyyy inşallah canım inşallah hepimiz hemen hamile kalırız
Foto at bakalım canımAmiiinnn.Kizlar benim adetime 6 gun var ama bacaklarim,kasiklarim,belim agriyo ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ikinci ben aralik 19 da yumurtlamistim simdi bir daha mi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim?daha once ovulasyon testi ile erken donemde hamileligini ogrenen oldugunu okumustum.
Anladım canım. Tekrar yumurtlama da olabilir. Benim adete 3 gün kala ikisi nerdeyse aynı koyuluktaydı. Ama adet oldum.Ben attim ovulasyon testini ama ilk cizgi cok belirgin kincisi birazdaha silikti.hamilelik testi degil bu ovulasyon testi
Aaa gebelik testi yapsanaa
Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.Aaa gebelik testi yapsanaa
Bende çok okudum ama böyle olup hamile olanlarda çok. Biz iyisini düşünelim sen de sakın kalmaya çalış ne zaman adet gününYa hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.
Elim ayagim titriyo ya, cok da umutlanmak istemiyorum.
Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.
Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.
30 gunde bir regl oluyorum normalde +- 1 olur en fazla. Ama yumurtlamanin ustunden 15 gun gecti. Olumlu dusunmek istiyorum, hayirlisi olsun yaa.Bende çok okudum ama böyle olup hamile olanlarda çok. Biz iyisini düşünelim sen de sakın kalmaya çalış ne zaman adet günün
En iyisi nedir biliyormusun için içini yemesin yap testini.. bişey olmaz ben adetten 3 gün önce yaptım negatifti arsızım ya adete Birgün kala yine negatif adetin geçti 2 günü pozitif
Canım bence de umutlanma ben çoğunlukla hamile olmayanlarla karşılaştım inşallah senin durumum kaideyi bozar