• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydın kızlarrrrr yeni yılınız kutlu mutlu olsun inşallah... eski yılda yaşadığınız üzüntüler sevince dönüşsün, parası olmaya para,kocası olmayana koca,evi olmayana ev,arabası olmayana araba,eşiyle huzuru olmayana huzurlar ver yarabbimmmmmmmmm:halay::halay::dua::dua:

Tatlim ben idrar yollarim iltihaplandiginda cok agri cekerdim hatta omuzlarim bile agrirdi butun vucudu etkiliyor.. Iltihap agrisi regl agrisi cok ayridir iltihapta hic keyfin olmaz idrara cikarken yanma olur. Akintin var mi kokulu akinti iltihap oldugunu gosterir

Koku yok canım ama beyaz akıntım var bu ay hiç durmadı o yüzden suphelendim çalıştığım için hafta içi doktora gidemi yorum hafta sonu özele gidicem arrik olmamasina neden olarak herşeyi düşünür hale geldim

Koku yok canım ama beyaz akıntım var bu ay hiç durmadı o yüzden suphelendim çalıştığım için hafta içi doktora gidemi yorum hafta sonu özele gidicem arrik olmamasina neden olarak herşeyi düşünür hale geldim
soğan kürü yaparsan için temizlenir canım regl olduktan 2 gün sonra başla 15 gün boyunca orta boy bir soğanı 4 e böl kaynat ve hafif ılındığında iç inşallah sıkıntını giderir:KK68:

Amiiinnn.Kizlar benim adetime 6 gun var ama bacaklarim,kasiklarim,belim agriyo ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ikinci ben aralik 19 da yumurtlamistim simdi bir daha mi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim?daha once ovulasyon testi ile erken donemde hamileligini ogrenen oldugunu okumustum.

Amiiinnn.Kizlar benim adetime 6 gun var ama bacaklarim,kasiklarim,belim agriyo ovulasyon testi yaptim ikinci cizgi silik cikti ikinci ben aralik 19 da yumurtlamistim simdi bir daha mi yumurtluyorum yoksa hamilemiyim?daha once ovulasyon testi ile erken donemde hamileligini ogrenen oldugunu okumustum.
Foto at bakalım canım

Ben attim ovulasyon testini ama ilk cizgi cok belirgin kincisi birazdaha silikti.hamilelik testi degil bu ovulasyon testi

Ben attim ovulasyon testini ama ilk cizgi cok belirgin kincisi birazdaha silikti.hamilelik testi degil bu ovulasyon testi
Anladım canım. Tekrar yumurtlama da olabilir. Benim adete 3 gün kala ikisi nerdeyse aynı koyuluktaydı. Ama adet oldum.

Kizlar 28. gundeyim. Ovulasyon testim :KK57:

IMG_20170101_201649.jpg

Aaa gebelik testi yapsanaa
Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.

Elim ayagim titriyo ya, cok da umutlanmak istemiyorum.

Ya hem esime hem kendime soz verdim gecikmeden yapmayacagim diye. Benim hep adete yakin cizgi yok denecek kadar silik cikar. İlk defa boyle cikti. Simdi internetten baya arastirdim, ovu boyle cikip hemile olmayanlar da baya cogunlukta.

Bende çok okudum ama böyle olup hamile olanlarda çok. Biz iyisini düşünelim sen de sakın kalmaya çalış ne zaman adet günün

En iyisi nedir biliyormusun için içini yemesin yap testini.. bişey olmaz ben adetten 3 gün önce yaptım negatifti arsızım ya adete Birgün kala yine negatif adetin geçti 2 günü pozitif :olamaz:

Canım bence de umutlanma ben çoğunlukla hamile olmayanlarla karşılaştım inşallah senin durumum kaideyi bozar

Bende çok okudum ama böyle olup hamile olanlarda çok. Biz iyisini düşünelim sen de sakın kalmaya çalış ne zaman adet günün
30 gunde bir regl oluyorum normalde +- 1 olur en fazla. Ama yumurtlamanin ustunden 15 gun gecti. Olumlu dusunmek istiyorum, hayirlisi olsun yaa.

En iyisi nedir biliyormusun için içini yemesin yap testini.. bişey olmaz ben adetten 3 gün önce yaptım negatifti arsızım ya adete Birgün kala yine negatif adetin geçti 2 günü pozitif :olamaz:

İste ben de tam da bu yuzden biraz daha bekleyim istiyorum. Eskiden olsa pat diye yapistirirdim testi :KK51: ama o kadar cok hayal kirikligi yasadim ki beklemek daha iyi gelecek bana. Aslinda bu ovu testini de yapmayacaktim. Dedim esim gidiyo zaten, 4 tane kaldi elimde kalmasin dedim, yapiverdim:oops:
Canım bence de umutlanma ben çoğunlukla hamile olmayanlarla karşılaştım inşallah senin durumum kaideyi bozar

Hayrilisi canim..

Aynen o kadar temkinliyim ki... Bu zaman icinde yasadigim hayal kirikliklari ruhumu olgunlastirdi resmen. Bekleyip sonuctan tam olarak emin olmak en iyi galiba.

Back