su gibi sıvı bir şeydiBende de olduğu olmuştu canım. Hiç bilmiyorum ama o yumurtlamayla alakalı değil sanırım. Kanlı beyaz akıntı çatlama akıntısı olabiliyobir garip oblomov
Sana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
yok kız benim dilimde hepSana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)
Hahahahhahahyok kız benim dilimde hepilişki sonrası millet kalkmıyor ayaklar havada falan inan eşimle bir sarılır yatarız sonra kalkıp yıkanırım olacağı varsa her türlü olur.. işte benim üzüntüm keşke bu kadar bilgili değilken olsaymış ama o zamanda 6 ay boyunca olmasaydı yine bilgilenirdim heralde diyorum iki ucu güllü değnek
Bende bilmiyorum canım :)Hamilelik takvimi ekleyemiyorum canım
ben deneyimliyim biliyom tarif edeyim miHamilelik takvimi ekleyemiyorum canım
Boşver kuzum akışına bırak. Bugün doktorda kızın yumurtaları var rahmi yokmuş. Doktor taşıyıcı anne ile bebeğin olabilir dedi. Kız annesiyle gelmiş nasıl ağladılar. Doktorun yanına 3 kişi birden girdiğimiz için duyuyoruz mecburen. Allah beterinden saklasın ya.su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
Etsene naz mı ediyon aslında ben pek önemsemiyorum öyle şeyleri :)ben deneyimliyim biliyom tarif edeyim mi
ay canım yaBoşver kuzum akışına bırak. Bugün doktorda kızın yumurtaları var rahmi yokmuş. Doktor taşıyıcı anne ile bebeğin olabilir dedi. Kız annesiyle gelmiş nasıl ağladılar. Doktorun yanına 3 kişi birden girdiğimiz için duyuyoruz mecburen. Allah beterinden saklasın ya.
hava atıyomEtsene naz mı ediyon aslında ben pek önemsemiyorum öyle şeyleri :)
canım bu takvimde 5+3 5+5 falan olsan bile 6. hafta içerisindeyim yazıyor yani ara günleri saymıyor sen bundan sonra ultrasona göre takip edersin haftalarını bazen ultrasonla senin hesapladığın bile uymayacak..Ama ben 6 haftalık değilim 5 hafta yazıyor kan testinde
canım bu takvimde 5+3 5+5 falan olsan bile 6. hafta içerisindeyim yazıyor yani ara günleri saymıyor sen bundan sonra ultrasona göre takip edersin haftalarını bazen ultrasonla senin hesapladığın bile uymayacak..[/QUOTE=" aynen canım kendi kendine büyüsün Allah'a emanet rabbim korusun en başta sonra da annesi uyyyyy nasıl olucak acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?