2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
Sana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)

Sana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)
yok kız benim dilimde hep ilişki sonrası millet kalkmıyor ayaklar havada falan inan eşimle bir sarılır yatarız sonra kalkıp yıkanırım olacağı varsa her türlü olur.. işte benim üzüntüm keşke bu kadar bilgili değilken olsaymış ama o zamanda 6 ay boyunca olmasaydı yine bilgilenirdim heralde diyorum iki ucu güllü değnek

Hahahahhahah

su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
Boşver kuzum akışına bırak. Bugün doktorda kızın yumurtaları var rahmi yokmuş. Doktor taşıyıcı anne ile bebeğin olabilir dedi. Kız annesiyle gelmiş nasıl ağladılar. Doktorun yanına 3 kişi birden girdiğimiz için duyuyoruz mecburen. Allah beterinden saklasın ya.

ay canım ya bir söz var derdimi dinledim derdimden iğrendim,onun derdini gördüm derdime imrendim diye Allah beterinden saklasın...

Etsene naz mı ediyon aslında ben pek önemsemiyorum öyle şeyleri :)
hava atıyom bak şimdi yukarda gelen kutusu bildirimler yazan yerin önünde nickin olan kısıma gel kişisel bilgileriniz kısmına giriyorsun. aşağılarda hamilelik takvimi yazıyor. oraya bebeğinin muhtemel doğacağı tarihi giriyorsun gün ay yıl olarak yazacaksın aralara - koyacaksın. muhtemel doğacağı tarihide doğum tarihi hesaplayıcıdan son adet tarihini girerek öğrenebiliyorsun

Ama ben 6 haftalık değilim 5 hafta yazıyor kan testinde

Bende çok üzüldüm ya. Kızda küçük galiba 20 yaşında bile değil sanırım 15 bile olabilir sanki öyle bişey dediler. Bi kere de anlatıyolar kız çok güzelmiş. Evlenmek istemiş. Ama vajina deliği yokmuş. Allah beterinden korusun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…