• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ay beklentiyi yükseltme canım ya nedendir bilmiyorum benim hiç ümidim yok:KK43: daha yumurtlama günüm gelmeden karalar bağladım bile:KK14:
Kız seni öldürücem sana kafaya takma diyorum bu kadar boşuna takıyordun. Zannı gelince hiçbişey dinlemiyor İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebek :D

Harbiden ben hamilemiyim insanın azıcık midesi bulanır kokulardan Nil'e rahatsız pek olmuyorum :KK14::KK66::rolleyes:
Bence midenin bulanmamasına şükret o nasıl zor birşey anlatamam insanın hayatı karartıyor.. Canım mide bulantı yada koku hassasiyeti bunlar genelde kalp atışından sonra başlar inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin:anneadayı:

İdrarım da değil ya minicik bi damla ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi kardeşime gösterdim bişey değil bu dedi kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi. Zaten bi daha da gelmedi yine de sorucam bugün netten araştırdım oda normal yazıyor kafama çok takmak istemiyorum daha çok beynim bulanıyor. Zaten dönüşüm yükselmişse sorun yoktur. En son geçen cuma verdim 33 tü şimdi daha Yüksel olması lazım eğer yükselmemişse doktorla görüşürüm
Canım genelde doktor lar ilk 3 ay ilişki önermiyor yinede sen bilirsin kahverengi akıntı önemli değil ama kırmızıya dönerse hemen kadın doğuma git

Kız seni öldürücem sana kafaya takma diyorum bu kadar boşuna takıyordun. Zannı gelince hiçbişey dinlemiyor İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebek :KK70:
ay ne bileyim ya kafama takmamak için her şeyi yapıyorum buraya girmemek için kitap okuyanların sayfalarında geziyorum ama sizleri de bırakamıyorum telefonumdan uygulamaları sildim. folik asiti hayatımdan çıkarmıştım ama yine içmek zorunda kaldım yumurta tembelliği çıkınca.. etrafımda o kadar çok çocuk mevzusu dönüyor ki az önce pazarlamacı geldi yeni bebekleri olmuş onun ne tatlı ne güzel olduğundan bahsediyor hemen 2. çocuğu istiyorum eşim isterse diyor patronla konuşuyorlar ama duyuyorum.eşime de mesaj attım artık milletin çocuklarını anlatmalarından duymaktan sıkıldım dedim yazmadı eşek herif daha bir şey..

valla işin ilginci bende hamile kaldığım ay hemde iki kutu kullanmak zorunda kaldım. bi kullandım iyileştim sandım bıraktım. 10 gün sonra daha feci hasta oldum başka bi kutu ilacc yazdı doktor onu bitidim ve hamile olduğumu öğrendim. yani rabbim korur sen kendine iyi bak
Bende dün gece gittim acile. Durumu anlattım adetime 1 hafta kaldı deyince antibiyotik vermek istemedi. 22 sinde yumurtlama olmuştur şuan kan testi bizi yanıltır dedi. Adet yaklastigi için gebelikte aynı hormonlar yüksek çıkıyormuş. Kesin sonuc için adetin 3 gün geciksin öyle kana bakalım dedi. Regl olacakmışım gibi hissediyorum hiç akıntım fln da yok:)

Canım genelde doktor lar ilk 3 ay ilişki önermiyor yinede sen bilirsin kahverengi akıntı önemli değil ama kırmızıya dönerse hemen kadın doğuma git
3 ay ben kocaya yaklaşmazsam koca beni unutur bacım.. hem niye ilişki olmasın düşük tehlikesi olanlara. Yasak konuluyor. Valla dikkat ettikten zorlamadıkça bişey olmaz. Hemde sakınan göze çöp batarmış ben eşimi bu konuda ihmal edemem ki soğukluk girer.. sağolasın anlayışlı ama daha fazlasını bende istemem.. :)

ay ne bileyim ya kafama takmamak için her şeyi yapıyorum buraya girmemek için kitap okuyanların sayfalarında geziyorum ama sizleri de bırakamıyorum telefonumdan uygulamaları sildim. folik asiti hayatımdan çıkarmıştım ama yine içmek zorunda kaldım yumurta tembelliği çıkınca.. etrafımda o kadar çok çocuk mevzusu dönüyor ki az önce pazarlamacı geldi yeni bebekleri olmuş onun ne tatlı ne güzel olduğundan bahsediyor hemen 2. çocuğu istiyorum eşim isterse diyor patronla konuşuyorlar ama duyuyorum.eşime de mesaj attım artık milletin çocuklarını anlatmalarından duymaktan sıkıldım dedim yazmadı eşek herif daha bir şey..
Kız böyle yapma diyorum sana sen abartıyorsun bak eşine de bu konuda sıkıntı veriyorsun. Çoçuk odaklı ilişki de bile sonuç alamazsın. Oluruna bi bıraksan düşünme demiyorum imkansız ama bu kadar sadece beynine takıntı yapma.. dene ya bi ay düzenli folik asit 3 günde bir ilişki tutar mı tutar bacım

Kızlar progesteronum 7.9 çıkmış ben daha yüksek bekliyodum yine hayallerim suya düştü
Çıkmadımı şimdi negatif mi daha gün var canm geç döllenmedir belki sıkma canını dur gele Benim adete bir hafta kala tütmüş düşün yani olmaz deme

Kızlar progesteronum 7.9 çıkmış ben daha yüksek bekliyodum yine hayallerim suya düştü
Sıkma canını canım. Doktora her gittiğimde benim rahim kalın, progestreon 23 küsürlerde çıkıyor da ne oluyor. Doktor sürekli "bu ay gebelik olmuş olabilir, muhtemel gebelik var" diyor ama yok yani olmuyor.

Hayır vardır, boşver.

Kız böyle yapma diyorum sana sen abartıyorsun bak eşine de bu konuda sıkıntı veriyorsun. Çoçuk odaklı ilişki de bile sonuç alamazsın. Oluruna bi bıraksan düşünme demiyorum imkansız ama bu kadar sadece beynine takıntı yapma.. dene ya bi ay düzenli folik asit 3 günde bir ilişki tutar mı tutar bacım
:KK48: çocuk odaklı ilişki olmuyor zaten bizde canım bak dün ilişki olması lazımdı olmadı.. o konuda canımız istediği gibi davranıyoruz:spor: gün aşırı 2 günde bir 3 günde bir 4 günde bir ya da aynı gün 2 kere ne zaman istersek o zaman:KK70:ama doktor işi sıkı tutmazsan beklersin dedi Allah'ın belası yumurtlama tembelliği yüzünden:confused:

yüksek olunca mı iyi oluyor ? ben hiç baktırmadım

Alıntı:

"Ayın ikinci yarısından itibaren progesteron miktarı, bir iki gün içerisinde yükselir ve rutin adet kanaması ile beraber düşer. Progesteron, döl yatağının ağzında bulunan (serviks) bezlerin salgısının birleşmesi ile özelliklerini değiştirerek, döl yatağındaki döllenen yumurtanın daha rahat bir şekilde yerleşmesi için lazım olan mekanı hazırlar. Bu özellikleri ile beraber hamileliğin başlamasını ve başlayan bu hamileliğin sürmesine yardımcı olan progesteron aynı zamanda hamilelikte diğer hormonlar ile beraber meme dokusunu geliştirerek bu dokunun doğumun gerçekleşmesinin ardından süt salgılamaya hazır hale gelmesine yardımcı olur. Düşük tehlikesinin olduğu durumlarda erken kalınan hamilelikte bazı zamanlar progesteron az olması durumu düşünülerek düşüğü engellemek adına az oranda progesteron ilaçları (duphaston ve progestan gibi) doktorun tavsiyesi ile birlikte kullanılmaktadır."

:KK66:

Back