Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadımBende de olduğu olmuştu canım. Hiç bilmiyorum ama o yumurtlamayla alakalı değil sanırım. Kanlı beyaz akıntı çatlama akıntısı olabiliyo bir garip oblomov
Sana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
yok kız benim dilimde hep ilişki sonrası millet kalkmıyor ayaklar havada falan inan eşimle bir sarılır yatarız sonra kalkıp yıkanırım olacağı varsa her türlü olur.. işte benim üzüntüm keşke bu kadar bilgili değilken olsaymış ama o zamanda 6 ay boyunca olmasaydı yine bilgilenirdim heralde diyorum iki ucu güllü değnekSana bişey diyeyim mi benim adetim bittikten sonraki hafta kahverengi pembe arası akıntım geldi bende yaradandır diye umursamadım kafana takma dediğimi yap düşünme demiyorum ama sıkıntı edecek hale gelme :)
Hahahahhahahyok kız benim dilimde hep ilişki sonrası millet kalkmıyor ayaklar havada falan inan eşimle bir sarılır yatarız sonra kalkıp yıkanırım olacağı varsa her türlü olur.. işte benim üzüntüm keşke bu kadar bilgili değilken olsaymış ama o zamanda 6 ay boyunca olmasaydı yine bilgilenirdim heralde diyorum iki ucu güllü değnek
Bende bilmiyorum canım :)Hamilelik takvimi ekleyemiyorum canım
ben deneyimliyim biliyom tarif edeyim miHamilelik takvimi ekleyemiyorum canım
Boşver kuzum akışına bırak. Bugün doktorda kızın yumurtaları var rahmi yokmuş. Doktor taşıyıcı anne ile bebeğin olabilir dedi. Kız annesiyle gelmiş nasıl ağladılar. Doktorun yanına 3 kişi birden girdiğimiz için duyuyoruz mecburen. Allah beterinden saklasın ya.su gibi sıvı bir şeydiaman bakmıcam diyorum aksi gibi belirtiler geliyor anlamadım
Etsene naz mı ediyon aslında ben pek önemsemiyorum öyle şeyleri :)ben deneyimliyim biliyom tarif edeyim mi
ay canım ya bir söz var derdimi dinledim derdimden iğrendim,onun derdini gördüm derdime imrendim diye Allah beterinden saklasın...Boşver kuzum akışına bırak. Bugün doktorda kızın yumurtaları var rahmi yokmuş. Doktor taşıyıcı anne ile bebeğin olabilir dedi. Kız annesiyle gelmiş nasıl ağladılar. Doktorun yanına 3 kişi birden girdiğimiz için duyuyoruz mecburen. Allah beterinden saklasın ya.
hava atıyom bak şimdi yukarda gelen kutusu bildirimler yazan yerin önünde nickin olan kısıma gel kişisel bilgileriniz kısmına giriyorsun. aşağılarda hamilelik takvimi yazıyor. oraya bebeğinin muhtemel doğacağı tarihi giriyorsun gün ay yıl olarak yazacaksın aralara - koyacaksın. muhtemel doğacağı tarihide doğum tarihi hesaplayıcıdan son adet tarihini girerek öğrenebiliyorsunEtsene naz mı ediyon aslında ben pek önemsemiyorum öyle şeyleri :)
hadi hayırlı uğurlu olsun bakalımYaptım hehehhehehe
canım bu takvimde 5+3 5+5 falan olsan bile 6. hafta içerisindeyim yazıyor yani ara günleri saymıyor sen bundan sonra ultrasona göre takip edersin haftalarını bazen ultrasonla senin hesapladığın bile uymayacak..Ama ben 6 haftalık değilim 5 hafta yazıyor kan testinde
canım bu takvimde 5+3 5+5 falan olsan bile 6. hafta içerisindeyim yazıyor yani ara günleri saymıyor sen bundan sonra ultrasona göre takip edersin haftalarını bazen ultrasonla senin hesapladığın bile uymayacak..[/QUOTE=" aynen canım kendi kendine büyüsün Allah'a emanet rabbim korusun en başta sonra da annesi uyyyyy nasıl olucak acaba :)