• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sen haklısın tav

sen haklısın taviz verme ..bende küs kalamam haklıda haksızda olsam küs durmam ama burda seni hiçe saymış .. özür dilesin hatasını anladım bence
hımm konu buysa evet sana söylemesi gerekiyordu.. bende kızardım hemde çok..bir benzeri benim başıma da geldi.. babası dükkan açacaktı eşimden kredi çekmesini istemiş tabi benimkinin önceden ağzı yandığı için çekmedi ama ilk olmaz diyememiş gidiyor patronuna söylüyor böyle böyle durum var tabi kredi çekmiyeceğim ama işin içine sizi katacağım maaş yazısı vermediler eski borçlarımı bildikleri için kredi çekersen seni işten çıkarmak zorunda kalırız çalışan olarak bankalara karşı bizim adımızda kirletiyorsun falan dediler dicem demiş.. ne olaylar ne olaylar ben salak tesadüfen öğrendim tabi cingar çıkardım. işte çekmicem akıllandım ben falan demeye başladı bende demek daha önceden ailenden kazık yemeseydin çekecektin dedim çünkü daha önceden gözünü kırpmadan çekti o kadar uyarmama rağmen ve kredi bizim üstümüze kaldı.. gitmiş ailesine söylemiş çekemiyorum diye.. sonra abisine çektirdiler şimdi adam dünya borçla cebelleşiyor üstelik dükkanıda kapatmak zorunda kaldılar babası kendi hayatına bakıyor onun üstüne bişi yok tabi... neyse bu olaydan sonra her telefon çaldığında bakıyordum annesi abisi ya da babasıysa açmadan önce bir güzel nutuk çekiyordum.. baya burnundan getirmiştim.. ama küsmek konuşmamak çözüm değil.. sen restini çekeceksin kötü olursa benim yanıma gelme diye.. gerçi Allah göstermesinde sen yine her ihtimalde gözünü korkut.. aynı hayatı paylaşıyorsunuz ciddi bir kararı seninle paylaşmalıydı...
Canım haklısın, sana sormalıydı.

Ama bu konuları konuşmadan da halledemezsiniz. 3 gün aynı evin içinde yabancı gibi olmak çok zor olmalı. Aynı yerde yatıyorsunuz ama değil mi? Ama bu 3 gün boyunca farklı yerlerde yatmak da bu süreyü uzatabailir. Zaten küslüklerde ilk kural akşam ne olursa olsun aynı yatakta yatmak. Elin onun koluna değer, ayağın onun bacağına değer falan, barışırsınız. Ama barışmayı sadece tensel olarak düşünmemeniz gerek bu konu için. Çünkü taviz tavizi getirir. Bu tarz konularda düşüncenin ne olduğunu açıkça belirt ve sonradan cayma. O da kabullenecektir sen sağlam durduğun için. Kendine güven, olumsuz konuşma bu kadar canım.

Canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için, dün gece bana sarıldı yatarken barıştık tam konuşamadık henüz hala kırgınım ben onun ailesiyim bana da danışmalıydı..

Hakkımızda Hayırlısı artık çok sağolun

3 ay ben kocaya yaklaşmazsam koca beni unutur bacım.. hem niye ilişki olmasın düşük tehlikesi olanlara. Yasak konuluyor. Valla dikkat ettikten zorlamadıkça bişey olmaz. Hemde sakınan göze çöp batarmış ben eşimi bu konuda ihmal edemem ki soğukluk girer.. sağolasın anlayışlı ama daha fazlasını bende istemem.. :)
Haklısın cnm sende inşallah riskli bir durum olmaz da sizde rahat olursunuz insan mecbur kalınca evladı için koca o kdr da önemli olmuyor ama tabi herkes te risk olucak diye birşey yok benim kayıplarım olduğu için biraz hassasım ama sen yinede dikkat ol Rabbim sağlıkla kavuşurtursun bebeğine inşallah

Bende dün gece gittim acile. Durumu anlattım adetime 1 hafta kaldı deyince antibiyotik vermek istemedi. 22 sinde yumurtlama olmuştur şuan kan testi bizi yanıltır dedi. Adet yaklastigi için gebelikte aynı hormonlar yüksek çıkıyormuş. Kesin sonuc için adetin 3 gün geciksin öyle kana bakalım dedi. Regl olacakmışım gibi hissediyorum hiç akıntım fln da yok:)
akıntı falan bunlara takılma. belirtiler o kadar farklı ki. bunu hamilesin diye söylemiyorum genel bilgi amaçlı söylüyorum. mesela ablam bulantıdan su içemezken. ben bulantı nedir hiç bilmedim. gram hamilelik belirtisi yaşamadım. hatta doktore sürekli hamile değilim gibi geliyo diyodum. akıntı bende çok sonra başladı mesela. o yuzden belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım :)

Vallahi canım senin kdar şanslı olabilir miyiz bilmiyorum umarım allah kucağımızı doldurur :) 2017 ye güzel haberlerle girmek istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin
Olursun kız niye öyle diyorsun kavga dövüşe rağmen minnoş tutunmuş anasına :)

kızlar az önce neskafe almak için mutfağa çıktım altımdan baya bir şey aktı altıma kaçırdım sandım ama kahve pembe sıvı akıntıymış gelen. geçen ayda gelmişti daha yumurtlama dönemine girmedim neden böyle oluyor olabilir başına gelen var mı:KK64:benden koyu yumurtlama akıntısı gelmiyor hiç acaba bu mu benim yumurtlama akıntım:KK67:ama dün test yaptığımda yoka yakın çizgi çıktı bu akşam da yapıcam bakalım ne çıkacak:KK51:

Back