2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sen haklısın tav

sen haklısın taviz verme ..bende küs kalamam haklıda haksızda olsam küs durmam ama burda seni hiçe saymış .. özür dilesin hatasını anladım bence

Canlarım çok teşekkür ederim desteğiniz için, dün gece bana sarıldı yatarken barıştık tam konuşamadık henüz hala kırgınım ben onun ailesiyim bana da danışmalıydı..

Hakkımızda Hayırlısı artık çok sağolun

Haklısın cnm sende inşallah riskli bir durum olmaz da sizde rahat olursunuz insan mecbur kalınca evladı için koca o kdr da önemli olmuyor ama tabi herkes te risk olucak diye birşey yok benim kayıplarım olduğu için biraz hassasım ama sen yinede dikkat ol Rabbim sağlıkla kavuşurtursun bebeğine inşallah

akıntı falan bunlara takılma. belirtiler o kadar farklı ki. bunu hamilesin diye söylemiyorum genel bilgi amaçlı söylüyorum. mesela ablam bulantıdan su içemezken. ben bulantı nedir hiç bilmedim. gram hamilelik belirtisi yaşamadım. hatta doktore sürekli hamile değilim gibi geliyo diyodum. akıntı bende çok sonra başladı mesela. o yuzden belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım :)

Vallahi canım senin kdar şanslı olabilir miyiz bilmiyorum umarım allah kucağımızı doldurur :) 2017 ye güzel haberlerle girmek istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin
Olursun kız niye öyle diyorsun kavga dövüşe rağmen minnoş tutunmuş anasına :)

kızlar az önce neskafe almak için mutfağa çıktım altımdan baya bir şey aktı altıma kaçırdım sandım ama kahve pembe sıvı akıntıymış gelen. geçen ayda gelmişti daha yumurtlama dönemine girmedim neden böyle oluyor olabilir başına gelen var mıbenden koyu yumurtlama akıntısı gelmiyor hiç acaba bu mu benim yumurtlama akıntımama dün test yaptığımda yoka yakın çizgi çıktı bu akşam da yapıcam bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…