- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ay beklentiyi yükseltme canım ya nedendir bilmiyorum benim hiç ümidim yok@aymavimbir garip oblomov @sweetdreams1985 @beren20 @kutuphanekedisi adını yazmayı unuttuğum arkadaşlarım :) bu sene sonu hepinizden güzel haberler bekliyorum
ay tatlım az kalmış seninİnşallah canım inşallah Allah soyletmistir de hepimiz hamis oluruz hayırlısıyla benim bat 2 ocak dua et tatlim benim icin bebegim benimle olsun yeni yilda inşallah
Umudun olsun hep canım. Hamile isem pek ümitlenmiyorum ama inofolic içmek yararlı olmuş olacak.ay beklentiyi yükseltme canım ya nedendir bilmiyorum benim hiç ümidim yokdaha yumurtlama günüm gelmeden karalar bağladım bile
yararını yumurtlama döneminde görürüm inşallah canım.. bak gittim 2 kutu daha aldım dünya para bu ay içicem hamile kaldığım ay tek kutu içmiştim bakalım bu ay ne olcakUmudun olsun hep canım. Hamile isem pek ümitlenmiyorum ama inofolic içmek yararlı olmuş olacak.
Aynen ya kutusunu 25 liradan iki tane aldım bendeyararını yumurtlama döneminde görürüm inşallah canım.. bak gittim 2 kutu daha aldım dünya para bu ay içicem hamile kaldığım ay tek kutu içmiştim bakalım bu ay ne olcak
eğer bunla yumurtlayacaksam helal hoş olsun ama tutacağıda belli değil tam kumar oynuyoruzAynen ya kutusunu 25 liradan iki tane aldım bende
Kız seni öldürücem sana kafaya takma diyorum bu kadar boşuna takıyordun. Zannı gelince hiçbişey dinlemiyor İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebekay beklentiyi yükseltme canım ya nedendir bilmiyorum benim hiç ümidim yokdaha yumurtlama günüm gelmeden karalar bağladım bile
Bence midenin bulanmamasına şükret o nasıl zor birşey anlatamam insanın hayatı karartıyor.. Canım mide bulantı yada koku hassasiyeti bunlar genelde kalp atışından sonra başlar inşallah rahat bir hamilelik geçirirsinHarbiden ben hamilemiyim insanın azıcık midesi bulanır kokulardan Nil'e rahatsız pek olmuyorum
Canım genelde doktor lar ilk 3 ay ilişki önermiyor yinede sen bilirsin kahverengi akıntı önemli değil ama kırmızıya dönerse hemen kadın doğuma gitİdrarım da değil ya minicik bi damla ilişkiden sonra kahverengi akıntı geldi kardeşime gösterdim bişey değil bu dedi kırmızı olmadığı müddetçe korkma dedi. Zaten bi daha da gelmedi yine de sorucam bugün netten araştırdım oda normal yazıyor kafama çok takmak istemiyorum daha çok beynim bulanıyor. Zaten dönüşüm yükselmişse sorun yoktur. En son geçen cuma verdim 33 tü şimdi daha Yüksel olması lazım eğer yükselmemişse doktorla görüşürüm
ay ne bileyim ya kafama takmamak için her şeyi yapıyorum buraya girmemek için kitap okuyanların sayfalarında geziyorum ama sizleri de bırakamıyorum telefonumdan uygulamaları sildim. folik asiti hayatımdan çıkarmıştım ama yine içmek zorunda kaldım yumurta tembelliği çıkınca.. etrafımda o kadar çok çocuk mevzusu dönüyor ki az önce pazarlamacı geldi yeni bebekleri olmuş onun ne tatlı ne güzel olduğundan bahsediyor hemen 2. çocuğu istiyorum eşim isterse diyor patronla konuşuyorlar ama duyuyorum.eşime de mesaj attım artık milletin çocuklarını anlatmalarından duymaktan sıkıldım dedim yazmadı eşek herif daha bir şey..Kız seni öldürücem sana kafaya takma diyorum bu kadar boşuna takıyordun. Zannı gelince hiçbişey dinlemiyor İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebek
Bende dün gece gittim acile. Durumu anlattım adetime 1 hafta kaldı deyince antibiyotik vermek istemedi. 22 sinde yumurtlama olmuştur şuan kan testi bizi yanıltır dedi. Adet yaklastigi için gebelikte aynı hormonlar yüksek çıkıyormuş. Kesin sonuc için adetin 3 gün geciksin öyle kana bakalım dedi. Regl olacakmışım gibi hissediyorum hiç akıntım fln da yok:)valla işin ilginci bende hamile kaldığım ay hemde iki kutu kullanmak zorunda kaldım. bi kullandım iyileştim sandım bıraktım. 10 gün sonra daha feci hasta oldum başka bi kutu ilacc yazdı doktor onu bitidim ve hamile olduğumu öğrendim. yani rabbim korur sen kendine iyi bak
3 ay ben kocaya yaklaşmazsam koca beni unutur bacım.. hem niye ilişki olmasın düşük tehlikesi olanlara. Yasak konuluyor. Valla dikkat ettikten zorlamadıkça bişey olmaz. Hemde sakınan göze çöp batarmış ben eşimi bu konuda ihmal edemem ki soğukluk girer.. sağolasın anlayışlı ama daha fazlasını bende istemem.. :)Canım genelde doktor lar ilk 3 ay ilişki önermiyor yinede sen bilirsin kahverengi akıntı önemli değil ama kırmızıya dönerse hemen kadın doğuma git
Kız böyle yapma diyorum sana sen abartıyorsun bak eşine de bu konuda sıkıntı veriyorsun. Çoçuk odaklı ilişki de bile sonuç alamazsın. Oluruna bi bıraksan düşünme demiyorum imkansız ama bu kadar sadece beynine takıntı yapma.. dene ya bi ay düzenli folik asit 3 günde bir ilişki tutar mı tutar bacımay ne bileyim ya kafama takmamak için her şeyi yapıyorum buraya girmemek için kitap okuyanların sayfalarında geziyorum ama sizleri de bırakamıyorum telefonumdan uygulamaları sildim. folik asiti hayatımdan çıkarmıştım ama yine içmek zorunda kaldım yumurta tembelliği çıkınca.. etrafımda o kadar çok çocuk mevzusu dönüyor ki az önce pazarlamacı geldi yeni bebekleri olmuş onun ne tatlı ne güzel olduğundan bahsediyor hemen 2. çocuğu istiyorum eşim isterse diyor patronla konuşuyorlar ama duyuyorum.eşime de mesaj attım artık milletin çocuklarını anlatmalarından duymaktan sıkıldım dedim yazmadı eşek herif daha bir şey..
Çıkmadımı şimdi negatif mi daha gün var canm geç döllenmedir belki sıkma canını dur gele Benim adete bir hafta kala tütmüş düşün yani olmaz demeKızlar progesteronum 7.9 çıkmış ben daha yüksek bekliyodum yine hayallerim suya düştü
@aymavimbir garip oblomov @sweetdreams1985 @beren20 @kutuphanekedisi adını yazmayı unuttuğum arkadaşlarım :) bu sene sonu hepinizden güzel haberler bekliyorum
İnan bana ben hissediyorum çıkacak bu aydan bi 5 tane bebek
Sıkma canını canım. Doktora her gittiğimde benim rahim kalın, progestreon 23 küsürlerde çıkıyor da ne oluyor. Doktor sürekli "bu ay gebelik olmuş olabilir, muhtemel gebelik var" diyor ama yok yani olmuyor.Kızlar progesteronum 7.9 çıkmış ben daha yüksek bekliyodum yine hayallerim suya düştü
yüksek olunca mı iyi oluyor ? ben hiç baktırmadımKızlar progesteronum 7.9 çıkmış ben daha yüksek bekliyodum yine hayallerim suya düştü
Kız böyle yapma diyorum sana sen abartıyorsun bak eşine de bu konuda sıkıntı veriyorsun. Çoçuk odaklı ilişki de bile sonuç alamazsın. Oluruna bi bıraksan düşünme demiyorum imkansız ama bu kadar sadece beynine takıntı yapma.. dene ya bi ay düzenli folik asit 3 günde bir ilişki tutar mı tutar bacım
yüksek olunca mı iyi oluyor ? ben hiç baktırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?