2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan

Testin negatif canım o ince çizgi geçersiz çünkü beyaz kısmı belirgin ama kafana takıldıysa başka markadan değerlendin.. hamile olmaman için bi neden Yok çünkü

canım önce bi hcg değerin bi 0'lansa

canını sıkmak istemiyorum ama bana bu değerden dolayı böyle cıktı gibi geldi

tarihlerde mi problem var anlamadım ekimde kürtaj olduysan kasımda sıfırlanması gerekmezmiydi hcg nin aralık bitiyor neredeysekasımda regl olmamanız normal kürtajdan sonra lohusalık oluyor diye biliyorum yani 40 gün mazeretlisiniz... korunmanızı söylemedi mi doktor? korunmasız ilişki oldu ki bu çıkan çizgiye ümitleniyorsunuz... bence doktora gidip muayene olun regl olmamanızın başka bir nedeni olabilir.. başka birinde görseydim test pozitif derdim ama sizde kararsız kaldım

Kasıklarım fena ağrıyor göğüslerim acıyor yumurtlama günündeyim mide bulantısı var hafiften ..ilk kez yaşıyorum ..hayırlısı olsun
bende aynıyım ama benim daha yumurtlamama var bu kadar erken yumurtlamam heralde 12. günümdeyim. mide bulantısı kasık ağrısı ve çoook uykum var sanırsın sabaha karşı yattım gözümü kapasam uyucam

Uyu kıyamam bebişim ..benimde 12.gün su gibi akıntım var değerlendirmek lazım inşallah ..

Kızlar bugün yine test yapım dedim kırmızı olmamış değerim yükselmemiş mi acaba bebetimeyle yaptım

Eklentiler

• image.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…