Ellerine sağlık canim cok hünerlisin maşallah
Cook tesekkur ederimm canlarrr canlarrr...face + instagram actim zatwn..
@kutuphanekedisi canm o siteye bakrimm..coook tesekkur edeimmm kizlar sagolun
Yaa. Olsun bende bu ay hamile kalabileceğimi düşünmüyorum akıntı fln da yok bende. Adet olacakmışım gibi hissediyorum. Bi daha ki ay keçiboynuzu kürün uygualmayı düşünüyorumbugün bat günü... dünden beri hafif lekelenme var tuvalete çıkınca... sökülse bir an önce
Testin negatif canım o ince çizgi geçersiz çünkü beyaz kısmı belirgin ama kafana takıldıysa başka markadan değerlendin.. hamile olmaman için bi neden Yok çünküEki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
Eki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
tarihlerde mi problem var anlamadım ekimde kürtaj olduysan kasımda sıfırlanması gerekmezmiydi hcg nin aralık bitiyor neredeyseEki Görüntüle 1930955 merhaba kızlar 11 ekimde kürtaj oldum.. son hcg 19 yavaş düştü biraz 3 hafta önce 9 a düşmüştü ve ben herşeyim tüm testlerim normal olmasına ragmen ben regl olmadım hala.şüphelenip test yaptım ilk 3 dkda hayalet çizgi belirdi.panik heyecan karışık duygulardan çekmeyi akıl edemedim 2 saat sonra çekip size atmak istedim..degr 9 da takılı kalırmı ayrıca 9 değeri idrarda bu şekil çıkarmı yoksa yeni bi durummu bu..:) randevuya kadar çatlıcam meraktan
bende aynıyım ama benim daha yumurtlamama var bu kadar erken yumurtlamam heralde 12. günümdeyim. mide bulantısı kasık ağrısı ve çoook uykum var sanırsın sabaha karşı yattım gözümü kapasam uyucamKasıklarım fena ağrıyor göğüslerim acıyor yumurtlama günündeyim mide bulantısı var hafiften ..ilk kez yaşıyorum ..hayırlısı olsun
Uyu kıyamam bebişim ..benimde 12.gün su gibi akıntım var değerlendirmek lazım inşallah ..bende aynıyım ama benim daha yumurtlamama var bu kadar erken yumurtlamam heralde 12. günümdeyim. mide bulantısı kasık ağrısı ve çoook uykum var sanırsın sabaha karşı yattım gözümü kapasam uyucam
Beşik mi salladın sabaha kadar kuzum :))) inşallah o günlerde gelirbende aynıyım ama benim daha yumurtlamama var bu kadar erken yumurtlamam heralde 12. günümdeyim. mide bulantısı kasık ağrısı ve çoook uykum var sanırsın sabaha karşı yattım gözümü kapasam uyucam
nasıl uyuyayım mesai bitimine 3 saat varUyu kıyamam bebişim ..benimde 12.gün su gibi akıntım var değerlendirmek lazım inşallah ..
beşik sallarız ninni söyleriz bebişlerimizi emziririz uykusuz kalmanın en güzel haliBeşik mi salladın sabaha kadar kuzum :))) inşallah o günlerde gelir
Kızlar bugün yine test yapım dedim kırmızı olmamış değerim yükselmemiş mi acababebetimeyle yaptım
Ya ne bilim insan kafasına takıyor olmazsa perşembe gider tekrar kan veririmidrar testlerini boşver artık önemli olan kan test snucunun 2 günde 2 katı artması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?