2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Ya benim bildigim ovulasyon testleri catlama oldugu zamani gosterir olusan yumurtayi degil ki kullandigim markaya da guveniyordum cunki kullanici yorumlari fln cok iyiydi teste gote 11 gunde ovulasyon olusmustu normal hesaplarsam 14 gunde oluyor ovulasyon diyorlar ya ona bakarsamda 14 gun dundu dunude bos gecirmedik ama bu gun ne yapacagimi bilmiyorum artik bu hesaplar beni deli etti Allah sonumuzi hayir etsin insallah.

Tatlım herkesinki farklı oluyor belki çatlamıştır..hem değerlendirmişsin rahat ol..

her gün durup durup ağlıyorum. hamile haberi almak hemen hamile kalanları görmek istemiyorum. bebek/çocuk sesine tahammülüm yok. cuma gününden beri ben eski ben değilim. şu an bunları yazarken de çenem titriyor ağlamak istiyorum bağıra bağıra. her gün ağlıyorum eşim depresyona girmemden korkuyor tekrar (biraz meyilli yapım var depresyona). geldim buraya yazıyorum. beni rahatlatacağını da düşünmüyorum ama yazıyorum işte.

Canım benim ya...ne zaman istersen bana yaza bilirsin..dertleşe biliriz istersen doktora gideceğim zaman senle gelebilirim bile destek olmak için..stress yapma moral çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…