2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Evet pahallı..kadın doğum hastanesine gittinmi ?oradada iyi doktorlar var hemde devlet hastanesi..
ben zaten bu testi orada yaptırdım. ama doktorların poliklinik günleri çok farklı günlerde. ben ise sabit bir doktora gitmek istiyorum.. bir de orada hsg çekmiyorlarmış.

ben zaten bu testi orada yaptırdım. ama doktorların poliklinik günleri çok farklı günlerde. ben ise sabit bir doktora gitmek istiyorum.. bir de orada hsg çekmiyorlarmış.
Bende orada takip ettiriyorum..doktor gün veriyor takvim ayarlıyor internetten hemen alıyorum ..hep aynı doktora devam edebiliyorum..takibim aynı doktorda..

kaç aydır deniyorsun. Ben de bu aydan çok umutluyum ama geçen ilişki sonrası bir kanama oldu anlamadım neden. Mutsuz oldum. Heveslerim gitti.
15 aylik evliyim 1 ayinda hamile kalmistim dis gebelik dedi doktor kurtajla aldilar ondan sonra korunduk bi sene kadar simdi ucuncu ay deniyoruz.

bugün moral bozukluğu ile saraçoğlu'nun sitesine girdim. incir+havuç kürü hakkında bilgi almak için. online müşteri ilişkilerinden biri benle yazıştı. sorununuz ne efendim dedi ben de anlattım. bana hemen bir ürün linki attı fiyatı 260 küsur lira dolaylarında baktım içeriğinde birkaç bitki çayı var onlardan biri de testere dişli aslan pençesi. ayol ben onu aktardan 4 liraya almıştım zaten. sinirlendim kapattım siteyi hemen

Kizlarr nerdesiniZ yahuu adeti 7ekim olanlar ne alemdesiniz..

Bat 16. Pek bi belirti yok. Şu göğüs hassasiyeti falan hiç yok bende, nasıl oluyor onu da bilemedim. İçimde bir umutsuzluk var sebebini de bilmiyorum. Burdan güzel haberler gelecek diye bekliyorum onlar da gelmiyor. Mutsuz oldum

Evet ilk güzel haberlerimizden bir tane alalım artık.
Canım bugün bat dünden beri adet sancım var ama gelen giden yok sarı akıntı var sadece normalde ağrıyla başlardı hatta dün gece ilişki oldu normalde adetimin gelmesi gerekirdi ilişkiden sonra en azından pembe akıntı olurdu hiçbir şey yok 5 gün geçmeden test yapmayı düşünmüyorum sabırla bekliycem inşaAllah hayırlısı :)

Kizlar bi yardim edin nolur kafam allak bullak oldu adetim 25 eylulde basladi 6 gun surdu ovulasyon testiyle yumurtlama gunumu takib ettim ayin besinde ve altisinda ovulasyon gunlerimdi test sonucuna gore, ama hic akintim fln olmadi yumurtaliklarimda bi sızı vardi sadece neyse dun aksama kadar calismalari surdurduk ovulasyon bitti derken bu gun akinti basladi ve benim kafam acaip karisti test yalan soylemis olabilir mi yumurtlamam bu gun baslamis olabilir mi

Son düzenleme:
Canım benimde sat 25 eylüldü ..ben ovu tesri falan kullanmıyorum ama 5 inde doktordaydım yumurtalar 14-15 mm di bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…