Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Gebelik testi hangi marka iyi acaba ?
Laboquick ten memnun herkes genellikle başka da isim bilmiyorum zaten Erken gebelik testi olarak da predictor olması lazım aynurcmBende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Gebelik testi hangi marka iyi acaba ?
Anladim cnm tsk ederimLaboquick ten memnun herkes genellikle başka da isim bilmiyorum zaten Erken gebelik testi olarak da predictor olması lazım aynurcm
Hmm peki bende erken gebelik testi mi alayim yada herangi bir gebelik testimi alsam bilemedimTabi ben batı bekleyemediğimden predictor early alıyorum. Hep onu kullandım. Diğerlerini hiç bilmiyorum.
Laboquick ten memnun herkes genellikle başka da isim bilmiyorum zaten Erken gebelik testi olarak da predictor olması lazım aynurcm
Hmm peki bende erken gebelik testi mi alayim yada herangi bir gebelik testimi alsam bilemedim
Malesef yok bir kac gun daha bekliyim snra test ypcam ins.Onu ben de bilemedim. Bu sitede yeni bir şey de öğrendim. ovulasyon testi yaparsanız o da bu zamanda çift çizgi verirse hamile olduğunuza delaletmiş. Var mı elinizde?
Canım benim ya Rabbim uğraşlarının mükafatını tez zamanda hayırlısı ile versin inşaAllahİste bu resim moral bozuklugumun ne yapacagimi bilmeyisimin ispatı. Kiloyla alınmış soğan ve havucu saymiyorum bir de. Sol bastan testere disli aslan pencesi-hayit tohumu-civanpercemi- incir. Hangi birini ne zmn yapacagim bilmiyorum her birini ayri ayri denemek aylari bulur. Peki benim o kadar sabrim var mi?
Amin canim her birimize ama nerden baslayacagimi bilmedigim icin hicbirine baslayasim gelmiyor :)Canım benim ya Rabbim uğraşlarının mükafatını tez zamanda hayırlısı ile versin inşaAllah
Adet olmadim daha
Canım benim çok tatlısın beynimin resme dökülmüş hali bnde infolik bugün aldım diğerlerinde alacaktım ama nereden başlayacağımı bilemedim bi sorun yok dediler ne yapım ben ya bişey de bnaİnofoliki de unutmusum tabi ya bi de o var
Ben hamileyim sanirim dun test yapmistim silik cikti 2. Cizgi yarin yeniden yapicam darisi sizlere olsun insallah tez vakitteBen adet oldum Yen'i bat 6 kasım
Ben hamileyim sanirim dun test yapmistim silik cikti 2. Cizgi yarin yeniden yapicam darisi sizlere olsun insallah tez vakitte
Aminnn saolasın canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inş bebiş seninledirBen hamileyim sanirim dun test yapmistim silik cikti 2. Cizgi yarin yeniden yapicam darisi sizlere olsun insallah tez vakitte