Ovu testi hiç kullanmadım..hiç bilgim yok canım..Ben test yapiyorum bu ay ovulasyon testi iki gundur iki cizgide kirmizi bu catlama nasl oluyo yani ne zaman oluyo bi de o var valla bu ay kafayi yedim bi de bu gin bu agrilar mahfetti beni usuttum mu ne oldu anlamadm ki.
Dün sabah yapmıştım negatifti msjını Yen'i okuyorum canım@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
H hml2829 9 Ekim
Kızlar erken gebelik testi falan düşünüyor musunuz?
Kız moralini bozma..ben geçen ay klomen kullanmama rağmen 1tane yumurtam vardı oda 11di doktor küçük kalmış bundan birşey olmaz demişti..bu ay klomenin yanı sıra kürler denedim şimdi 3 tane 14-15 mm var....hiç moralini bozma tatlım..beni silin.. moralim çok bozuk.. adetin 21. günü testi yaptırdım. çok düşük çıktı progesteron. ultrasondan da baktı 11 mmlik yumurtan var dedi. seyrek yumurtluyorsun dedi. şimdi benim yumurtam mı yok yoksa çatlamıyor mu? ona göre kür kullanayım artık. çok kötüyüm. zırıl zırıl ağlıyorum sabahtan beri
benim yumurtalıklarımda kistlerim de vardı. o yüzden yumurta geliştirici kullanmaya çekiniyorum. bu sefer kistleşirlerse diye. incir+havuç kürü yapmak istiyorum ondan da çekiniyorum. doktor iyi sayılır ama devlet hastanesinde ve her gün polikliniği değil. mesela 3. gün testi yaptırmak istiyorum tekrar. o gün aynı doktor yok serviste. bu devlet hastaneleri neden böyle.. her gün aynı doktora gitmek istiyorum ben..Yumurtlamak=yumurtanın çatlaması oluyor yani yumurtan var ama 20 mm ye ulaşmayınca çatlamıyor.tüp yoluna girmiyor oluyor canım üzme kendini dr ne dedi tedavi için ? Benim bildiğim yumurta geliştirici ilaç tedavisi yaparlar sonra da çatlatma iğnesi ve ilişki günü tavsiyesi olur biter burada bir çok bayan yaptırıyor bunu karamsar düşünme dr ilgisizse değiştir @berraksudakibalik
Kürlerden önce tıbbi tedaviyi sonuna kadar kullanmalısın.Ayrıca incir prolaktini yükseltiyor bu da hamileliğe engel taşkil ediyor farkında olmadan hormonlarınla daha çok oynarsın öyle herkesin uyguladığı herkeste aynı etki oluşturmaz maddi durumun el veriyorsa özelde takip ettir kendini normale dönünce devlete dönersin varsayımlarla hareket etme kist olursa flan diye dr bunun uzmanı ve tedavi sürecini o oluşturacak naçizane görüşlerimbenim yumurtalıklarımda kistlerim de vardı. o yüzden yumurta geliştirici kullanmaya çekiniyorum. bu sefer kistleşirlerse diye. incir+havuç kürü yapmak istiyorum ondan da çekiniyorum. doktor iyi sayılır ama devlet hastanesinde ve her gün polikliniği değil. mesela 3. gün testi yaptırmak istiyorum tekrar. o gün aynı doktor yok serviste. bu devlet hastaneleri neden böyle.. her gün aynı doktora gitmek istiyorum ben..
benim yumurtalıklarımda kistlerim de vardı. o yüzden yumurta geliştirici kullanmaya çekiniyorum. bu sefer kistleşirlerse diye. incir+havuç kürü yapmak istiyorum ondan da çekiniyorum. doktor iyi sayılır ama devlet hastanesinde ve her gün polikliniği değil. mesela 3. gün testi yaptırmak istiyorum tekrar. o gün aynı doktor yok serviste. bu devlet hastaneleri neden böyle.. her gün aynı doktora gitmek istiyorum ben..
Medicana da kadın doğumamı gideceksin tatlım ? Orada tanıdığım doktor yok ama evime çok yakın..kızlar her birinize teşekkür ederim. bugün kocamın doğumgünüydü. ona pasta hazırladım dün gece. pasta da berbat oldu sabah aldığım haberle günüm de berbat oldu.. biliyor musunuz kızlar benim abim kadın hastalıkları ve doğum uzmanı. "ay çok şanslısın" diyenleriniz olacaktır. evet şanslıyım ama kısmen. yani bu benim moralimi yerine getirmiyor. ya da her aklıma takılanı abimle paylaşabildiğim anlamına da gelmiyor. abim çok farklı ve çeşitli olaylar görmesinin etkisiyle benim hissettiklerimi olağan karşılıyor. empati kurmuyor. hatta bu kadar takmama anlam veremiyor. çoğu zaman geçiştiriyor. hatta kulaktan duyduğum ve burada araştırdığım/okuduğum şeyleri kendisine sorduğumda daha fazla kızıyor. o yüzden ağlayamıyorum bile onunla konuşurken. zaten aynı şehirlerde de değiliz. ama o bir doktor olarak yaklaşıyor hep. ona göre her şey olur geçer. kafaya takmak anlamsız. zaten aynı şehirde de değiliz. yani bir yere kadar yardımcı oluyor. teskin ediyor ama kızarak. keza ablam da öyle. çok abartıyormuşum ben her şeyi.
aysesahra medicana'ya gideceğim sanırım adetin 3. günü. hiç duyumun var mı oradaki doktorlarla ilgili?
evet. abimin uzmanlığını yaparken kıdemlisi olan doktorlardan biri orada çalışıyormuş. umarım hemen aşılama yapalım filan demez. ben hemen o aşamalara geçmek istemiyorum. medicana bana da çok yakın ne zaman grip filan olsam oraya giderim. ama pahalı işte biraz. o düşündürüyor.Medicana da kadın doğumamı gideceksin tatlım ? Orada tanıdığım doktor yok ama evime çok yakın..
Evet pahallı..kadın doğum hastanesine gittinmi ?oradada iyi doktorlar var hemde devlet hastanesi..evet. abimin uzmanlığını yaparken kıdemlisi olan doktorlardan biri orada çalışıyormuş. umarım hemen aşılama yapalım filan demez. ben hemen o aşamalara geçmek istemiyorum. medicana bana da çok yakın ne zaman grip filan olsam oraya giderim. ama pahalı işte biraz. o düşündürüyor.
Kizlar erken yumurtlama normal mi ovulasyon testlerine guveneyim mi kullananlar fikirlerini yazabilir mi 28 gunluk adet dongusunde adetimin 11 ve 12 gunu testler ovulasyon gosteriyordu bu gun 13 gun ve ikinci cizgi silik artik, normelde 14 gun olmasi gerekmez mi ovulasyonun?
Ben guvendim iki gunu de bos gecirmedim ama ne bileyim iste su supheciligimiz sanki illa 14 gun olmasi lazimmis gibi supheye dusuyorum artik saskina dondum.bence testler güvenilir. O iki gün koyu çizgiyi gördüyseniz kesin o zamandır. Yani ben en azından kendi hesaplamalarımızdan daha fazla güveniyorum.
Ben guvendim iki gunu de bos gecirmedim ama ne bileyim iste su supheciligimiz sanki illa 14 gun olmasi lazimmis gibi supheye dusuyorum artik saskina dondum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?