• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar yarin kese muaynem var 4+6 haftaligim ve ilk gebelik ben cok strese girdim ya bisey olursa diye lekelenme de hic. Yasamadim normal midir acaba

millet nasıl çatır çutur kalıyor yaaaa :)

şaka maka benimde 6 ay doldu kaldı bir altı ay daha:KK51:

senin yavrun var kız biz bir kalamadık gitti:KK70:

o çatur çutur doğuranları kocam ceketini attı üstüme hamile kaldım diyenleri :sinirli::sopa: dövesim geliyor:KK70:ben durdukça hastalık çıkıyor anlamadım:KK43:

ben bi de 2 farklı yöntemle korunup hamile kalanları dövmek istiyorum :):)

ben hamile kalmak için yaptıklarımı yazsam "bunca şeye ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaa" diyenler olursa onları da dövmek istiyorum :)

ha bi de çamaşırlarımız üstümüzdeydi bir şeyler yaşadık hamile miyim diyenleri dövmek istiyorummm :)

Canım ben de bu ay ilk defa inofolik toz kullanıyorum. Bir dahakine senin kullandığını deneyeyim diyeceğim ama bir dahaki 7-8 ay sonra :KK70:

Kizlarrr kopardiniz beni kopardinizz gulmekten yarildim ..
:KK70::KK70::KK70:sizi cilgin avratlarrr siziii...

Bende cekilise katilirim ama el emegi goz nuru hediye yaparim kendim..

Günaydın kızlar 16.gün yapışkan şeffaf akıntıyı gördüm 17.gün fena halde kasıklarımda ağrı oldu çatlama 18. Gün mü olmustur 16 17 de mı ..

Çalışmalar 14 15 17 18 de oldu kandırabilirsem bugun de olur:KK54:

Günaydın kızlar 16.gün yapışkan şeffaf akıntıyı gördüm 17.gün fena halde kasıklarımda ağrı oldu çatlama 18. Gün mü olmustur 16 17 de mı ..

Çalışmalar 14 15 17 18 de oldu kandırabilirsem bugun de olur:KK54:

16. gün çatlamış olabilir ama güzel günleri değerlendirmişsin. 15. günden içinde kalan spermin 16. gün çatlayan yumurtanı döllemesi muhtemeldir. 17. ve 18 gün gelen spermler de kalan yumurtalarını döllenmiş olabilir:KK48: hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında

16. gün çatlamış olabilir ama güzel günleri değerlendirmişsin. 15. günden içinde kalan spermin 16. gün çatlayan yumurtanı döllemesi muhtemeldir. 17. ve 18 gün gelen spermler de kalan yumurtalarını döllenmiş olabilir:KK48: hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında
Ayy inşallah teşekkürler

Kızlar bişey sorabilir miyim ? Erken gebelik testi bat tan 3 gün önce doğru sonuç verir mi ?
Canım vermeyebilir burda normal testle çıkıp erken gebelik testinde çıkmayan dahi olmuş.. negatif çıktıysa üzülme adetin gelmeyene kadar umut var

kızlarrr size bişi danışacağım. ben mi sorunluyum yoksa normal miyim bilemedim.. tamam bazı şeyleri büyüttüğüm oluyor ama şimdi objektif olarak anlatıcağım siz benim normal ya da anormal olduğuma karar verin..
biz şirkette 3 bayanız çaycı abla, genel muhasebeye bakan bayan ve ben. bu genel muhasebeye bakan bayan 1,5 senedir burda ve adam akıllı adapte olamadı iş yerine ben yardımcı olmaya çok çalıştım ama kimi zaman dinlemedi kimi zaman yanlış anladı beni şimdi patronda işten çıkaracak arada bana soruyor ben siz bilirsiniz ama buraya güvendiği için kredi falan çekti diyorum arada sorunlar olunca da söylüyorum ama kesinlikle şikayet amaçlı değil sonuçta 12 saat burdayız ve kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok gerçi söylemem bir şey fark ettirmiyor çünkü kadına kendine çeki düzen vermesi için hiç bir uyarıda bulunulmuyor bulunulsa da kadın bir iki dinliyor sonra yine aynı... şu ana kadar yazdıklarım durumu genel itibariyle bilin diyeydi gelelim asıl konuya çünkü ben kafayı yemek üzereyim bugün artık son nokta oldu.
masa başı çalışanlar bilirler 12 saat oturarak çalışırız çayımız kahvemiz arada atıştırmalığımız olur ama inanın bu kadın gün boyu dünyayı yiyor yesin sana ne dediğinizi duyar gibiyim ama ağzını şapırdatıyor dişlerini temizliyor hemde ses olmasın diye sakız bile çiğnemeyen ben gibi kıl birinin yanında 1,5 senedir kafayı yemek üzereyim... bir insan bardaktan ayranı kaşıkla mı içer hemde şuuuppp diye ses çıkara çıkara.. galeta peksimet falan yiyor arada bana da veriyor saolsun ama bunlar ses çıkaran yiyecekler mübarek çaya banda ye yok hayır katır kutur ısıra ısıra yiyor ben burda sinirden eriyorum... yemek konusunun dışında sürekli özel telefonuyla konuşuyor hemde ne konuşma bağıra çağıra kahkaha ata ata küfür ede ede patronun zaten çıkarmak istemesindeki en büyük neden telefon konuşmasının hiç mi hiç bitmemesi. birde afedersiniz ama bugün son nokta oldu dedim ya kadın felaket kokuyor ya yazın kokarsın bütün gün dışarı da işin olur kokarsın ama sabah sabahta kokmaz ki bir insan hemde bir kadın.. ben troid rahatsızlığım çıktığından beri yaz kış terler oldum ve kokmaya başladığımı fark ettim ama başa çıkma yolları var yıkanırsın rollon sürersin yemin ediyorum ilk zamanlar tuz ve karbonatla koltuk altlarımı ovalıyordum o kadar korkarım kokmaktan. hatta bundan önceki bayanlara sorardım kokuyor muyum diye kendimi biliyorum çünkü birde banka işleri bende dünya yol yürüyorum hastalıkta işin içine girdi mi daha beter oluyor.. neyseki son 2-3 senedir hormonlarım düzeldi bu illetten kurtuldum. kadın piste değil saçı başı temiz acaba kıyafetlerimi kokuyor anlamadım ya da kişisel temizliğini mi yapmıyor acaba... sorunlarım bunlar bugün iyice doldum ben bilirim ki bir ayıp örtenin bin ayıbını örtermiş Allah o nedenle hep sustum ama diyorum ya 12 saat çekemiyorum sevmediğim ot burnumun dibinde bitti benim çok önem verdiğim konular bunlar ve bu kadınla hiç iletişimimiz yok neredeyse bir şey söylenilmiyor şimdi ben buna ya kusura bakma kokuyorsun çok rahatsız oluyorum diyemiyorum yerimde olsanız napardınız yalvarırım akıl verin bana

Back