2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Canım ben de bu ay ilk defa inofolik toz kullanıyorum. Bir dahakine senin kullandığını deneyeyim diyeceğim ama bir dahaki 7-8 ay sonra
Farketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)
Her ay aynı maraton dizinlerim :)
3 günde bi ilişki olsun benden size tavsiye tam oluyor en az 2 gün koyun araya gün aşırı değil

Canım valla ben şu an 17.gündeyim. 9-11-13-14-15. günler ilişki oldu. İlişki zamanlarının her türlüsünü denedim bu zamana kadar gün aşırı, iki güne bir, 3 güne bir :) olmayınca olmadı canım ya.

İnşallah hayırlı zaman ne zamansa öyle olsun canım herkes için Senin de 2'şer 3'er katlasın değerlerin :) sağlıkla ilerlesin gebeliğin...

bu ay da öyle denedik biz 2 gün durduk 3. gün ilişki bakalım ne olacak:) en sonki doktor da böyle demişti 2 gün durun sonra ilişki diye:)

ben de farklı kombinasyonları deneyenlerdenim:)

Kızlar kan değerim yükselmişmidir sizce doktora gitsem mi en son 19 gitmiştim 2800 dü şimdi kaçtır acaba ? Bişey olmaz demi yerinde duruyordur şimdilik bi problem Yok biraz ağrım var karnımda o kadar iyiyim insan buradakileri okudukça geriliyor

Canım ben 2800'den düşen değer hiç duymadım. Yani ilk başlardaki değerler katlamıyor ve kimyasal gebelik oluyor. Doktor ne zaman gel dedi bir dahaki için?

2800 den sonra gitmeye gerek yok bence ama sen bilirsin tabii :)

Canım ben 2800'den düşen değer hiç duymadım. Yani ilk başlardaki değerler katlamıyor ve kimyasal gebelik oluyor. Doktor ne zaman gel dedi bir dahaki için?
Doktora gitmedim ben direk kan verdim sonucu aldık o kadar :) haftaya gidicem

bugün soracaktım hep konu girdi aslında bugün gidip baktır 5600 civarı çıkması lazım duruyordur canım ya sıkma kendini ağrılarında normal hatta bugün keseyi bile görürsün gibi geliyor bana

Doktora gitmedim ben direk kan verdim sonucu aldık o kadar :) haftaya gidicem
Lekelenme falan gibi bir şikayetin yoksa bir sorun yoktur canım, endişelenme ama kan verebilirsin çok aklına takılıyorsa. Haftaya doktora gidersen keseyi kalp atışını falan bir seferde halledersin

bugün soracaktım hep konu girdi aslında bugün gidip baktır 5600 civarı çıkması lazım duruyordur canım ya sıkma kendini ağrılarında normal hatta bugün keseyi bile görürsün gibi geliyor bana
İnşaşlah canım benim senin duacınım valla hepiniz kardeş gibisiniz :) ne güzel bi grubumuz var

aramızda yılbaşı çekilişi yapsaydık keşke şimdi bir topikte gördüm aklıma geldi burda çok katıldım çekilişlere ama son 2 senedir hiç birine yetişemedim

Lekelenme falan gibi bir şikayetin yoksa bir sorun yoktur canım, endişelenme ama kan verebilirsin çok aklına takılıyorsa. Haftaya doktora gidersen keseyi kalp atışını falan bir seferde halledersin
Yok herşey normal anasına çekmişse arsız olur zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…