Farketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)Canım ben de bu ay ilk defa inofolik toz kullanıyorum. Bir dahakine senin kullandığını deneyeyim diyeceğim ama bir dahaki 7-8 ay sonra
Bir de hamama gittim, havuza girdim hamile olabilir miyim diyenler var
Canım valla ben şu an 17.gündeyim. 9-11-13-14-15. günler ilişki oldu. İlişki zamanlarının her türlüsünü denedim bu zamana kadarFarketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)
Her ay aynı maraton dizinlerim :)
3 günde bi ilişki olsun benden size tavsiye tam oluyor en az 2 gün koyun araya gün aşırı değil
Farketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)
Her ay aynı maraton dizinlerim :)
3 günde bi ilişki olsun benden size tavsiye tam oluyor en az 2 gün koyun araya gün aşırı değil
Canım ben 2800'den düşen değer hiç duymadım. Yani ilk başlardaki değerler katlamıyor ve kimyasal gebelik oluyor. Doktor ne zaman gel dedi bir dahaki için?Kızlar kan değerim yükselmişmidir sizce doktora gitsem mi en son 19 gitmiştim 2800 dü şimdi kaçtır acaba ? Bişey olmaz demi yerinde duruyordur şimdilik bi problem Yok biraz ağrım var karnımda o kadar iyiyim insan buradakileri okudukça geriliyor
Kızlar kan değerim yükselmişmidir sizce doktora gitsem mi en son 19 gitmiştim 2800 dü şimdi kaçtır acaba ? Bişey olmaz demi yerinde duruyordur şimdilik bi problem Yok biraz ağrım var karnımda o kadar iyiyim insan buradakileri okudukça geriliyor
Ben yara var diye öyle yaptım yoksa gün aşırı oluyordubu ay da öyle denedik biz 2 gün durduk 3. gün ilişki bakalım ne olacak:) en sonki doktor da böyle demişti 2 gün durun sonra ilişki diye:)
Ben bilmiyorum ya ondan sonra canım haftaya kontrole giderim dedim zaten ben de2800 den sonra gitmeye gerek yok bence ama sen bilirsin tabii :)
Doktora gitmedim ben direk kan verdim sonucu aldık o kadar :) haftaya gidicemCanım ben 2800'den düşen değer hiç duymadım. Yani ilk başlardaki değerler katlamıyor ve kimyasal gebelik oluyor. Doktor ne zaman gel dedi bir dahaki için?
bugün soracaktım hep konu girdi aslında bugün gidip baktır 5600 civarı çıkması lazım duruyordur canım ya sıkma kendini ağrılarında normal hatta bugün keseyi bile görürsün gibi geliyor banaKızlar kan değerim yükselmişmidir sizce doktora gitsem mi en son 19 gitmiştim 2800 dü şimdi kaçtır acaba ? Bişey olmaz demi yerinde duruyordur şimdilik bi problem Yok biraz ağrım var karnımda o kadar iyiyim insan buradakileri okudukça geriliyor
Ben yara var diye öyle yaptım yoksa gün aşırı oluyordu
Lekelenme falan gibi bir şikayetin yoksa bir sorun yoktur canım, endişelenmeDoktora gitmedim ben direk kan verdim sonucu aldık o kadar :) haftaya gidicem
benim üstüste ilişki olduğu gün tutmuştugün aşırı 3 gün üst üste 2 gün arayla tek atış hepsini denedik
Bu ay 3 gün benim de öyle oldubenim üstüste ilişki olduğu gün tutmuştu
hadi inşallah tatlım inşallah tutmuşturBu ay 3 gün benim de öyle olduhayırlısı
İnşaşlah canım benim senin duacınım valla hepiniz kardeş gibisiniz :) ne güzel bi grubumuz varbugün soracaktım hep konu girdi aslında bugün gidip baktır 5600 civarı çıkması lazım duruyordur canım ya sıkma kendini ağrılarında normal hatta bugün keseyi bile görürsün gibi geliyor bana
Yok herşey normal anasına çekmişse arsız olur zaten :)Lekelenme falan gibi bir şikayetin yoksa bir sorun yoktur canım, endişelenmeama kan verebilirsin çok aklına takılıyorsa. Haftaya doktora gidersen keseyi kalp atışını falan bir seferde halledersin
valla kardeşlerin bile konuşamayacağı kadar yakınız bence ben ablamla bir yere kadar muhabbet ediyom ama burda her şeyi paylaşıyoruzİnşaşlah canım benim senin duacınım valla hepiniz kardeş gibisiniz :) ne güzel bi grubumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?