- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
Hala şansımız var bence de nasıl olacak o?aramızda yılbaşı çekilişi yapsaydık keşke şimdi bir topikte gördüm aklıma geldi burda çok katıldım çekilişlere ama son 2 senedir hiç birine yetişemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala şansımız var bence de nasıl olacak o?aramızda yılbaşı çekilişi yapsaydık keşke şimdi bir topikte gördüm aklıma geldi burda çok katıldım çekilişlere ama son 2 senedir hiç birine yetişemedim
aa isteyen olursa ben organize ederim katılanların isimlerini kağıtlara yazarım çekilişi yaparım atıyorum senin için birini çekerim bir başkası için birini özelden size kimlerin çıktığını bildiririm sonra burdan kendimizi biraz tanıtırız kilomuzu bedenimizi hangi renklerden hoşlandığımızı işte ne tarz şeylerden hoşlandığımızı falan sonra herkes kendine çıkan arkadaşının tarzına uygun bir şeyler alır çekilişlerde kural hep bu tarzdır birde mutlaka alınması gereken şeyler vardır yılbaşı ya mesela kırmızı iç çamaşırı ve çikolata çok eğlenceli oluyor yarım elma gönül alma herkes imkanının el verdiğince bir şeyler alıyor birbirine... ben bana alınanları hala saklıyorum hatta pijama alanlar olmuştu onlarıda severek giyiyorumHala şansımız var bence de nasıl olacak o?
Bana uyaraa isteyen olursa ben organize ederim katılanların isimlerini kağıtlara yazarım çekilişi yaparım atıyorum senin için birini çekerim bir başkası için birini özelden size kimlerin çıktığını bildiririm sonra burdan kendimizi biraz tanıtırız kilomuzu bedenimizi hangi renklerden hoşlandığımızı işte ne tarz şeylerden hoşlandığımızı falan sonra herkes kendine çıkan arkadaşının tarzına uygun bir şeyler alır çekilişlerde kural hep bu tarzdır birde mutlaka alınması gereken şeyler vardır yılbaşı ya mesela kırmızı iç çamaşırı ve çikolata çok eğlenceli oluyor yarım elma gönül alma herkes imkanının el verdiğince bir şeyler alıyor birbirine... ben bana alınanları hala saklıyorum hatta pijama alanlar olmuştu onlarıda severek giyiyorum
Kimse beni geçemez profesyonel adayım artık..:))Kadrolu hamile adayıyız Hatta ben 1 ay sonra asaletimi tasdik edeceğim hahahahahahah bir sene dolacak malum...
diğer kızlarda tamam derse mini bir şey yaparız kendi aramızdaBana uyar
Ben söküldüm :)) Bitsin de doktoru bi ziyaret edeyim, neyim var neyim yok bi sorayım. Diğerleri bir an önce terfi eder umarım :)Kontes001
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
bir garip oblomov
@yesa1
Phronesis
AyMorcivet
@maviturna
deniz_ve_mehtap
aysesahra
@beren20
@mutlu3234
bu liste ne zaman bitecek azalalım artık gidelim ya
Bende tecavüzle hemen hamile kalanlara şaşıyorum......kim yazmıştı ya bir forumda okudum taharet aldım hamile kalır mıyım diye sormuş biri burası bambaşka bir alem gerçekten her türden insan var bunca şeye ne gerek var diyenler evlat hasretiyle yanmamıştır.. ablamda hep diyor zamanı var sabret var tabi bende biliyom ama üstüme düşeni de yapmam lazım çalışmadan o rızık gelmez ki bana
aa hastalandın mıhayırlısı olsun tatlım git tabi 2. sefer dimi kimyasalBen söküldüm :)) Bitsin de doktoru bi ziyaret edeyim, neyim var neyim yok bi sorayım. Diğerleri bir an önce terfi eder umarım :)
Tatlımmm ya :)katılmak isteyipte çekincesi olabilecekler için benim katıldığım çekilişleri buldum bir çok arkadaşımı bu topiklerde edindim güzel arkadaşlıklar kurduk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-merhaba-cekilisi.714174/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-mart-cekilisine-buyurun-kizlar.686254/
tabi burda solitarywoman olarak varım hep
Kontes001
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
bir garip oblomov
@yesa1
Phronesis
AyMorcivet
@maviturna
deniz_ve_mehtap
aysesahra
@beren20
@mutlu3234
aynen bat 6 bekliyoruz...
Canım neler neler alınmış öyle :) çok güzellerkatılmak isteyipte çekincesi olabilecekler için benim katıldığım çekilişleri buldum bir çok arkadaşımı bu topiklerde edindim güzel arkadaşlıklar kurduk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaza-merhaba-cekilisi.714174/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-mart-cekilisine-buyurun-kizlar.686254/
tabi burda solitarywoman olarak varım hep
Kontes001
@kutuphanekedisi
@mervem-metem
@Emineeemm
bir garip oblomov
@yesa1
Phronesis
AyMorcivet
@maviturna
deniz_ve_mehtap
aysesahra
@beren20
@mutlu3234
Kaç günün var daha canımAy bitelim valla artık ya hamile gruplarına gideliiimmm
Sanırım regl oluyorum kahve leke geldi biraz kasıklarımda sancı var ama inşallah yerleşmedir :)
Kaç günün var daha canım
Waww havanı yerim senin fıstıkFarketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)
Her ay aynı maraton dizinlerim :)
3 günde bi ilişki olsun benden size tavsiye tam oluyor en az 2 gün koyun araya gün aşırı değil
Ben kimseyle konuşmuyorum sizinle herşeyvalla kardeşlerin bile konuşamayacağı kadar yakınız bence ben ablamla bir yere kadar muhabbet ediyom ama burda her şeyi paylaşıyoruz
Üzüldüm canım ama kısmet böyleymiş canını sıkma Rabbim yavruna uzun ömür versinBen söküldüm :)) Bitsin de doktoru bi ziyaret edeyim, neyim var neyim yok bi sorayım. Diğerleri bir an önce terfi eder umarım :)
Tövbe tövbe :)) demi ama bir kere mübarek yapışıyor o hırsla :)))Bende tecavüzle hemen hamile kalanlara şaşıyorum......