• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hala şansımız var bence :KK66: de nasıl olacak o?
aa isteyen olursa ben organize ederim :KK48: katılanların isimlerini kağıtlara yazarım çekilişi yaparım atıyorum senin için birini çekerim bir başkası için birini özelden size kimlerin çıktığını bildiririm sonra burdan kendimizi biraz tanıtırız kilomuzu bedenimizi hangi renklerden hoşlandığımızı işte ne tarz şeylerden hoşlandığımızı falan sonra herkes kendine çıkan arkadaşının tarzına uygun bir şeyler alır çekilişlerde kural hep bu tarzdır birde mutlaka alınması gereken şeyler vardır yılbaşı ya mesela kırmızı iç çamaşırı ve çikolata:KK48: çok eğlenceli oluyor yarım elma gönül alma herkes imkanının el verdiğince bir şeyler alıyor birbirine... ben bana alınanları hala saklıyorum hatta pijama alanlar olmuştu onlarıda severek giyiyorum:KK36:

aa isteyen olursa ben organize ederim :KK48: katılanların isimlerini kağıtlara yazarım çekilişi yaparım atıyorum senin için birini çekerim bir başkası için birini özelden size kimlerin çıktığını bildiririm sonra burdan kendimizi biraz tanıtırız kilomuzu bedenimizi hangi renklerden hoşlandığımızı işte ne tarz şeylerden hoşlandığımızı falan sonra herkes kendine çıkan arkadaşının tarzına uygun bir şeyler alır çekilişlerde kural hep bu tarzdır birde mutlaka alınması gereken şeyler vardır yılbaşı ya mesela kırmızı iç çamaşırı ve çikolata:KK48: çok eğlenceli oluyor yarım elma gönül alma herkes imkanının el verdiğince bir şeyler alıyor birbirine... ben bana alınanları hala saklıyorum hatta pijama alanlar olmuştu onlarıda severek giyiyorum:KK36:
Bana uyar ;)

kim yazmıştı ya bir forumda okudum taharet aldım hamile kalır mıyım diye sormuş biri :KK70::KK70: burası bambaşka bir alem gerçekten her türden insan var:confused: bunca şeye ne gerek var diyenler evlat hasretiyle yanmamıştır.. ablamda hep diyor zamanı var sabret var tabi bende biliyom ama üstüme düşeni de yapmam lazım çalışmadan o rızık gelmez ki bana
Bende tecavüzle hemen hamile kalanlara şaşıyorum......

Farketmiyor sanırım hepsi aynı etkiyi yapıyor sadece folibol sentetik olduğu içim kilo yapıyor. Bu aldığımız da ekstra vitaminler var bide sentetik değil ondan tercih ettim. Sanırım Şen'inde bu ay olucak inşallah hamileyim ama yine aynı sizinle heyacanı paylaşıyorum :)
Her ay aynı maraton dizinlerim :)
3 günde bi ilişki olsun benden size tavsiye tam oluyor en az 2 gün koyun araya gün aşırı değil :anneadayı:
Waww havanı yerim senin fıstık

Back