• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Günaydınnn. canım konuyu takip et de geliyo o zaman :) bir garip oblomov bir garip oblomov

takip ediyorum tatlım ama gelmemiş hiç bir şey sadece Emineeemm Emineeemm beğenilerini gördüm:KK48:

Kızlar çok şükür düzeldik hatasını anladı geldi özür diledi dün gece :)))
Bebişimiz hissetti ben onu Allah'a emanet ettim rabbim de hemen mücizesini gerçekleştirdi..
darısı hepinizin başına :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

hah şöyle yola gelsin:sopa:seni o kadar üzdü:tokat: neyse sonunda isteyeceğini biliyordum ama senin ağlaman kafaya takman ilaç içmeyi bile düşünmen çok üzmüştü beni:KK51: sağlıkla kucağına al bebişini sağlıklı hamilelikler geçir inşallah:KK68:

Kızlar çok şükür düzeldik hatasını anladı geldi özür diledi dün gece :)))
Bebişimiz hissetti ben onu Allah'a emanet ettim rabbim de hemen mücizesini gerçekleştirdi..
darısı hepinizin başına :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Canim cok sevindim esin dogru yolu bulmuş srni daha fazla uzmeden. Hayırlısıyla kucagina almak nasip olsun inşallah

Ayyyy canım görmedim iletiniiiiii :))))) ya nasıl sevindim anlatamam, çok mutlu oldum. :KK9::KK9:"Allah'ım içine merhamet, baba sevgisi versin bir an önce..." dediğimde duamın bu kadar çabuk kabul olacağını düşünmüyordum :KK70: :KK70:

L laracraft ahyırlı olsun bebişin:) mesajları okudum ama cevap yazmaıyordum nasıl üzüldüm ama içimden bir ses eşi yumuşayacak diyordu ki yumuşamış çok sevindim:) gelecek güzel günler sizi bekler inşallah. darısı bizlere :)

takip ediyorum tatlım ama gelmemiş hiç bir şey sadece Emineeemm Emineeemm beğenilerini gördüm:KK48:

hah şöyle yola gelsin:sopa:seni o kadar üzdü:tokat: neyse sonunda isteyeceğini biliyordum ama senin ağlaman kafaya takman ilaç içmeyi bile düşünmen çok üzmüştü beni:KK51: sağlıkla kucağına al bebişini sağlıklı hamilelikler geçir inşallah:KK68:

Hepinizden Allah razı olsun güzel dilek ve düşünceleriniz için :halay:
İyiki varsınız dilerim bütün arkadaşlarıma da rabbim bağışlar :KK200:

Kadrolu hamile adayıyız :KK51: Hatta ben 1 ay sonra asaletimi tasdik edeceğim :KK70: :KK70: hahahahahahah :KK70: bir sene dolacak malum...

şaka maka benimde 6 ay doldu kaldı bir altı ay daha:KK51:

Harbiden bi azalamadi gitti yaa...ne hamile kalmaz insanlarmisiz yahu :KK70:

senin yavrun var kız biz bir kalamadık gitti:KK70:

millet nasıl çatır çutur kalıyor yaaaa :)

o çatur çutur doğuranları kocam ceketini attı üstüme hamile kaldım diyenleri :sinirli::sopa: dövesim geliyor:KK70:ben durdukça hastalık çıkıyor anlamadım:KK43:

o çatur çutur doğuranları kocam ceketini attı üstüme hamile kaldım diyenleri :sinirli::sopa: dövesim geliyor:KK70:ben durdukça hastalık çıkıyor anlamadım:KK43:

ben bi de 2 farklı yöntemle korunup hamile kalanları dövmek istiyorum :):)

ben hamile kalmak için yaptıklarımı yazsam "bunca şeye ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaa" diyenler olursa onları da dövmek istiyorum :)

ha bi de çamaşırlarımız üstümüzdeydi bir şeyler yaşadık hamile miyim diyenleri dövmek istiyorummm :)

Kadrolu hamile adayıyız :KK51: Hatta ben 1 ay sonra asaletimi tasdik edeceğim :KK70: :KK70: hahahahahahah :KK70: bir sene dolacak malum...
Benim 1,5 seneden sonra umudu kestiğim anda oldu yine insanın ümidi oluyor ama bırakmıştım doktor bana yara var deyince.. ama kesin inandığım bişey var folik iod çok faydalı oldu ilk kullandığım ay hamile kaldım gerçekten yumurtaları olgunlaştırıyormuş. 35 tl fiyatı biraz pahalı ama sonuç mükemmel:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::KK14:

Kız başlangıçı açtım ben arkamdaki gelin :))))

ben hamile kalmak için yaptıklarımı yazsam "bunca şeye ne gerek var yaaaaaaaaaaaaaa" diyenler olursa onları da dövmek istiyorum :)

ha bi de çamaşırlarımız üstümüzdeydi bir şeyler yaşadık hamile miyim diyenleri dövmek istiyorummm :)
kim yazmıştı ya bir forumda okudum taharet aldım hamile kalır mıyım diye sormuş biri :KK70::KK70: burası bambaşka bir alem gerçekten her türden insan var:confused: bunca şeye ne gerek var diyenler evlat hasretiyle yanmamıştır.. ablamda hep diyor zamanı var sabret var tabi bende biliyom ama üstüme düşeni de yapmam lazım çalışmadan o rızık gelmez ki bana

Benim 1,5 seneden sonra umudu kestiğim anda oldu yine insanın ümidi oluyor ama bırakmıştım doktor bana yara var deyince.. ama kesin inandığım bişey var folik iod çok faydalı oldu ilk kullandığım ay hamile kaldım gerçekten yumurtaları olgunlaştırıyormuş. 35 tl fiyatı biraz pahalı ama sonuç mükemmel:lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::KK14:
Canım ben de bu ay ilk defa inofolik toz kullanıyorum. Bir dahakine senin kullandığını deneyeyim diyeceğim ama bir dahaki 7-8 ay sonra :D

Bir de hamama gittim, havuza girdim hamile olabilir miyim diyenler var :D

kim yazmıştı ya bir forumda okudum taharet aldım hamile kalır mıyım diye sormuş biri :KK70::KK70: burası bambaşka bir alem gerçekten her türden insan var:confused: bunca şeye ne gerek var diyenler evlat hasretiyle yanmamıştır.. ablamda hep diyor zamanı var sabret var tabi bende biliyom ama üstüme düşeni de yapmam lazım çalışmadan o rızık gelmez ki bana
Zaten Allah benden dile sonra yan gel yat demiyor ki, çabalamak lazım bunun için. E o zaman ilişkiye de girme, nasılsa zamanı var :D

Back