• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Fotoluk bi şey yok kii :)) Tertemiz :temizlik:
Bak ben bebetime yaptım çıkmadı freeyl diye markayla yaptım regle 2 gün kala onda silik çızgi çıktı bir günüm geçti hemen çizgi çıktı :( sonu hayal kırıklığı kırsağımda bıraktı Sevinç'imi adam doktoru bile bulmuş canım ne diyeyim hakkı boşanmak ama oda öyle kolay değil

İnşallah dua ediyorum ağlamaktan ne hale geldim görsen içim sızlıyor :KK43: doğurursan zerre sevmem nefret ederim inadıma doğurdun diye diyo bende tamam dedim lanet olsun aldıralım bıktım valla Çan'ımdan bezdim buda benim sınavım bi bitmedi :KK43:
Ufak atsın o biraz, kimden nefret ediyormuş, yok öyle bir şey. Üzme kendini, korkmuş o belli. Alışır zamanla. Hem senden çok alışır. Kendi haline bırak. Senin kararlı olman lazım ki cesaret bulsun. Geri adım atarsan senin de emin olmadığını düşünür ve iyice korkar baba olmaktan.

:hasta:
Ufak atsın o biraz, kimden nefret ediyormuş, yok öyle bir şey. Üzme kendini, korkmuş o belli. Alışır zamanla. Hem senden çok alışır. Kendi haline bırak. Senin kararlı olman lazım ki cesaret bulsun. Geri adım atarsan senin de emin olmadığını düşünür ve iyice korkar baba olmaktan.
Valla canım ben konuştum inatla bizimki asla bişey yapmaz.. yoluna gidersen belki fikri değişir karışmıyorum hakkıma hayırlısı neyse o olsun inşallah Allah yardımcım olurda kıymaz evladına düşüncesiz davul :KK43:

Bak ben bebetime yaptım çıkmadı freeyl diye markayla yaptım regle 2 gün kala onda silik çızgi çıktı bir günüm geçti hemen çizgi çıktı :KK43: sonu hayal kırıklığı kırsağımda bıraktı Sevinç'imi adam doktoru bile bulmuş canım ne diyeyim hakkı boşanmak ama oda öyle kolay değil
Yok, kolay değil tabii. Zamana bırak şimdi. Dr bulsa ne, sen istemeden dokunamaz kimse bebeğe. Amaa çok sinir bozucu bir kocan var, Allah sabır versin hakkaten :tokat:

İnşallah dua ediyorum ağlamaktan ne hale geldim görsen içim sızlıyor :KK43: doğurursan zerre sevmem nefret ederim inadıma doğurdun diye diyo bende tamam dedim lanet olsun aldıralım bıktım valla Çan'ımdan bezdim buda benim sınavım bi bitmedi :KK43:
Allahim yardimcin olsun sabir versin canim ... Böyle insanlik mi olur su an seninle birlikte seviniyor olmaliydi bu ne bicim es sinir oldum bak simdi :sinirli::KK62::KK43:

Allahim yardimcin olsun sanir versin canim ... Böyle insanlik mi olur su an seninle birlikte seviniyor olmaliydi bu ne bicim es sinir oldum bak simdi :sinirli::KK62::KK43:
Bide beni düşün ilaç içmeyi bile düşündüm yapamadım bende öleydimde kurtulaydın dedim.. neyin cezasıdır bu isyan etmek istemiyorum ama elimde değil rabbim affetsin.. bu adamı doğru yola sevketsin ondan başka yardımcım Yok olamazda.. ben ruhumu rabbime yönelttim kaderimde yolumda ne varsa razıyım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum :(
Keşke elimden gelen bişey olsa daha kötü olur diye bişey diyecek mecalim kalmadı. Sonuçta benim olduğu kadar da onun bebeği..
günahı vebali onun üstüne Allah biliyor ya yüreğim yangın yeri gibi...
dilerim siz benim yaşadığımı yaşamazsınız çok zor

Yok, kolay değil tabii. Zamana bırak şimdi. Dr bulsa ne, sen istemeden dokunamaz kimse bebeğe. Amaa çok sinir bozucu bir kocan var, Allah sabır versin hakkaten :tokat:
Canım psikolojim alt üst durumda bıraktım kendimi neyin cezasıysa çekicem cezamı artık yoruldum :(
Ölsem kurtulurum inşallah o kürtaj masasında kan kaybından ölürüm dilerim allahtan bu vicdan azabıyla geberip gider oda :(

Bide beni düşün ilaç içmeyi bile düşündüm yapamadım bende öleydimde kurtulaydın dedim.. neyin cezasıdır bu isyan etmek istemiyorum ama elimde değil rabbim affetsin.. bu adamı doğru yola sevketsin ondan başka yardımcım Yok olamazda.. ben ruhumu rabbime yönelttim kaderimde yolumda ne varsa razıyım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum :KK43:
Keşke elimden gelen bişey olsa daha kötü olur diye bişey diyecek mecalim kalmadı. Sonuçta benim olduğu kadar da onun bebeği..
Bol bol dua et canim rabbim esine tez zamanda dogru yolu göstersin inşallah seni ne kadar üzdüğünü anlasın

Canım psikolojim alt üst durumda bıraktım kendimi neyin cezasıysa çekicem cezamı artık yoruldum :KK43:
Ölsem kurtulurum inşallah o kürtaj masasında kan kaybından ölürüm dilerim allahtan bu vicdan azabıyla geberip gider oda :KK43:
Allah korusun :KK57: Kız bi güzel dua et! Deme öyle şeyler, hamile hamile kabul olur falan tövbee. İyi şeyler işte. Kötü düşünme öyle, sakin ol bacim yaa. Aklı başına gelir. Konuşur birileri onunla. Arkadaşı ya da aileden biri vardır akıl verir kendine getirir kim bilir...

Allah korusun :KK57: Kız bi güzel dua et! Deme öyle şeyler, hamile hamile kabul olur falan tövbee. İyi şeyler işte. Kötü düşünme öyle, sakin ol bacim yaa. Aklı başına gelir. Konuşur birileri onunla. Arkadaşı ya da aileden biri vardır akıl verir kendine getirir kim bilir...
Aileden kimse bilmiyor şuan kardeşlerim dışında kimseyle paylaşamadım zaten :(

Bide beni düşün ilaç içmeyi bile düşündüm yapamadım bende öleydimde kurtulaydın dedim.. neyin cezasıdır bu isyan etmek istemiyorum ama elimde değil rabbim affetsin.. bu adamı doğru yola sevketsin ondan başka yardımcım Yok olamazda.. ben ruhumu rabbime yönelttim kaderimde yolumda ne varsa razıyım isyan etmiyorum sadece üzülüyorum :KK43:

Canım yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun bebeğinle sağlıklı huzurlu uzuun ömürlerin olur inşallah

Canım yaa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun bebeğinle sağlıklı huzurlu uzuun ömürlerin olur inşallah
Sağol canım ya dilerim tez vakitte bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim hemencecik verir.. kimse benim yaşadığımı yaşamasın burda çoçuk sahibi olmak için senelerini veren arkadaşlarım var basıl üzülüyorum bi bilsen keşke bana vereceğine o arkadaşlarıma verseydi rabbim :(

Sağol canım ya dilerim tez vakitte bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim hemencecik verir.. kimse benim yaşadığımı yaşamasın burda çoçuk sahibi olmak için senelerini veren arkadaşlarım var basıl üzülüyorum bi bilsen keşke bana vereceğine o arkadaşlarıma verseydi rabbim :KK43:

Canım öyle deme Allahın bi bildiği vardır elbet sen bebeğine tutun bebeğin de sana sımsıkı tutunsun üzme kendini sen canım

günaydın kızlar
ne çok konuşmuşsunuz bana bildirim gelmiyor:kızgın:
L laracraft canım ne diyeceğimi bilmiyorum sabret canım bol bol dua et bende edeceğim senin için Ya Halim esmasını çek bol bol canım.. La ilahe illa ente sübhaneke, inni küntü minez-zalimin bol bol oku tatlım inşallah rabbim eşinin kalbine insaf verecektir:KK36:

Sağol canım ya dilerim tez vakitte bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim hemencecik verir.. kimse benim yaşadığımı yaşamasın burda çoçuk sahibi olmak için senelerini veren arkadaşlarım var basıl üzülüyorum bi bilsen keşke bana vereceğine o arkadaşlarıma verseydi rabbim :KK43:
Canım Allah kimini vererek kimini vermeyerek imtihan eder. Bu her şeyde böyle, sadece bebek için değil. Para konusu da aynı şekilde keza.
Şimdi kötü şeyler düşünmeyi bırak ve bu sınavı geçmek için elinden geleni yap. Benim önerim eşinin ailesinden güvendiğin biriyle bu durumu paylaşmak. Mesela kayınvalidenle aran nasıl? Eşine aileden büyük birinin haddini bildirmesi lazım! İstemiyorsa korunacaktı arkadaş. Hadi her şeyi bırak, burda minik bir bedenin canı söz konusu. Allah'ım içine merhamet, baba sevgisi versin bir an önce...

Kızlar çok şükür düzeldik hatasını anladı geldi özür diledi dün gece :)))
Bebişimiz hissetti ben onu Allah'a emanet ettim rabbim de hemen mücizesini gerçekleştirdi..
darısı hepinizin başına :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Ayyyy canım görmedim iletiniiiiii :))))) ya nasıl sevindim anlatamam, çok mutlu oldum. :KK9::KK9:"Allah'ım içine merhamet, baba sevgisi versin bir an önce..." dediğimde duamın bu kadar çabuk kabul olacağını düşünmüyordum :D :D

Back