- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Kafayı mı yemişYok sevinmedi aldıralım diyo morelim çok bozuk allahım belası adam
Sen o kocayı boşaaa boşaBurnumdan geldi öğrendiğim andan beri ağlıyorum bıktım artık aldırıcam böyle huzursuz olmaktansa öylesi daha iyi layık değil zaten o masum meleğe. Duygusal bakmıcam olaya mantıklı olmam lazım çirkefle evliyim Allah yardımcım olsun daha da bebek peşine düşmem istedim de belamı buldum
İnofolik folikasitle aynı şey mi canım ..ben folikasit kullanıyorumay hadi inşallah iyi sonuçlar çıkar tertemiz bir şey yok der doktorunşimdi inofolik kullancam ya yan etkisi falan olur mu acaba
aynı şey canım ama genelde pko hastaları ya da yumurta tembelliği olanlar kullanıyor (gerçi ikisi de aynı şey amaİnofolik folikasitle aynı şey mi canım ..ben folikasit kullanıyorum
amin canım inşallahİnşşalah canım ilk sıra sende Rabbim önce sana sonra bana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Kesinlikle kocan şuan korkuyor bocaladı ..bebeğin olsun varya kucağından indirmez şaşkoloz ..onlar bizim gibi değil kucağına almayınca hissedemiyorlar ..Çan'ını hiç sıkma değerlerinde çok güzel maşallah..kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşİnfolik iod kullan çok iyi geldi bana aman kocayı salladım gitti :) hiçte morelimi bozmuyorum kızlar belirtilerim yumurtlamadan sonra belime şiddetli bir ağrı girdi akıntım hep oldu göğüslerim dolgunlaştı ama öyle ağrı olmadı aşırı derecede.. dalgınlık unutkanlık kahveden tiksindim ilk olarak başka da bişey Yok anlamadım valla :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi ihtimal bile vermedim her ne kadar kocam burnumdan getirsene umrumda değil valla :)
Okuyorum herseyı haberdarım sizlerden hayırlısı olsun inş bu ayda senın güzel haberlerini alırız ..iki gün sürdü ve adetim bitti ben şok ve o kadar az oldu kiaynı şey canım ama genelde pko hastaları ya da yumurta tembelliği olanlar kullanıyor (gerçi ikisi de aynı şey ama) ben dün hormon tahlili verdim yumurta tembelliği dedi doktor
gizli takipçi seniiiOkuyorum herseyı haberdarım sizlerden hayırlısı olsun inş bu ayda senın güzel haberlerini alırız ..iki gün sürdü ve adetim bitti ben şok ve o kadar az oldu ki
Doktoru dinleme bırak oluruna ..Aminnn inşallah kızlar. doktor bu ay hamilelik olmasını pek istemedi hatta 1 hafta ilişki olmasın dedi. sizce ne yapayımbir garip oblomov @kutuphanekedisi @Emineeemm
İki aydır böle ne oluyor anlamadım 5 gün olan şey iki ye düştü hayır olsun bakalım ..gizli takipçi seniiibazen havalardan olabiliyor canım sen yine dikkat et üstüne görmüş olabilir misin?
Evet öyle yapacam canım.Doktoru dinleme bırak oluruna ..
Yoğun akıntıdan başka gelen yok ama giden var :) Umudum gitti yine :) Kaset tipi test yaptım. Negatif. Regl bekliyorum hâlâ...Phronesis canım son durum nedir? gelen giden yoktur inşallah... inşallah bebeğin sıkıca tutunur sana
Keşke kafayı yese beyni Yokki ne diyeyim morelim bozuk kızlar dua edin banaİnşşalah canım ilk sıra sende Rabbim önce sana sonra bana ve tüm isteyenlere nasip etsin
Günün kaç gün geçti canım benim ikinci günde çıktı hemenYoğun akıntıdan başka gelen yok ama giden var :) Umudum gitti yine :) Kaset tipi test yaptım. Negatif. Regl bekliyorum hâlâ...
Ay deme oyle giden falan diyeYoğun akıntıdan başka gelen yok ama giden var :) Umudum gitti yine :) Kaset tipi test yaptım. Negatif. Regl bekliyorum hâlâ...
Bir gün geçince çıktı da 3 gün geçince yalan oldu :) Şu an 5 gün gecikmedeyim. Bir haftayı bulmaz artık, gelir bugün yarın.Günün kaç gün geçti canım benim ikinci günde çıktı hemen
Fotoluk bi şey yok kii :)) TertemizAy deme oyle giden falan diyekiz foto atsana 5 gun mu oldu regl geceli
İnşallah dua ediyorum ağlamaktan ne hale geldim görsen içim sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?