2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sen o kocayı boşaaa boşa((( sinir ya sinirrr hak etmiyor seni ve bebeğini ..bu ne yaaa

Kesinlikle kocan şuan korkuyor bocaladı ..bebeğin olsun varya kucağından indirmez şaşkoloz ..onlar bizim gibi değil kucağına almayınca hissedemiyorlar ..Çan'ını hiç sıkma değerlerinde çok güzel maşallah..kalp atışlarını duymayı nasip etsin inş

aynı şey canım ama genelde pko hastaları ya da yumurta tembelliği olanlar kullanıyor (gerçi ikisi de aynı şey ama) ben dün hormon tahlili verdim yumurta tembelliği dedi doktor
Okuyorum herseyı haberdarım sizlerden hayırlısı olsun inş bu ayda senın güzel haberlerini alırız ..iki gün sürdü ve adetim bitti ben şok ve o kadar az oldu ki

L laracraft benim bir tanıdığım ikinciye hamile. İkisinde de malların efendisi kocası, kadını kürtaj masasına kadar götürüp son anda vazgeçti. Bebeğe annesinden çok o bakiyo ama gel gör ki ilk gebelik sevincini adeti üzre kadının kursağında bırakıyor. Salla gitsin, gün gelir anlar neyin ne olduğunu

İnşallah dua ediyorum ağlamaktan ne hale geldim görsen içim sızlıyor doğurursan zerre sevmem nefret ederim inadıma doğurdun diye diyo bende tamam dedim lanet olsun aldıralım bıktım valla Çan'ımdan bezdim buda benim sınavım bi bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…