Bende öyle dedim ihtimal bile vermedim hatta günüm geçince dedim geçen ayda geçti normaldir. Kafamdan atmadım valla ama olmayacağından emindim oldu :)Bugün doktora bi kadın gelmiş 20 gün boyunca antibiyotik iğne falan kullanmış yara da varmış. ama hamile kalmış. biz ne kadar zorlarsak zorlayalım. olacağı varsa oluyo
valla tatlım eğer değerin 28000 ise şimdi bile duyarsın çünkü baya yüksek bir değer. normalde 6-7. haftalarda tam net duyuluyorBen kalp atışını ne zaman duyabilirim peki
2800 kız yalnış yazmışım dedım yavalla tatlım eğer değerin 28000 ise şimdi bile duyarsın çünkü baya yüksek bir değer. normalde 6-7. haftalarda tam net duyuluyor
Hayirli olsun canim cok sevindim okuyunca gözlerime inanamadim esin nasil karsiladi hamileliginiHamileyim kızlar
Cinnet geçirdi o kadar söyleyeyim dünyası basına yıkıldı :)))Hayirli olsun canim cok sevindim okuyunca gözlerime inanamadim esin nasil karsiladi hamileligini
Aminnn inşallah kızlar. doktor bu ay hamilelik olmasını pek istemedi hatta 1 hafta ilişki olmasın dedi. sizce ne yapayımbir garip oblomov @kutuphanekedisi Emineeemm
Bugün doktora bi kadın gelmiş 20 gün boyunca antibiyotik iğne falan kullanmış yara da varmış. ama hamile kalmış. biz ne kadar zorlarsak zorlayalım. olacağı varsa oluyo
2800 kız yalnış yazmışım dedım ya
Allah onu bildiği gibi yapsın evlat sahibi olmak için neler yapiyoruz. Ne güzel babalik duygusunu yaşayacak sevinmesi lazimCinnet geçirdi o kadar söyleyeyim dünyası basına yıkıldı :)))
Canim ben de adetin 7. günü hsg cekildim klomen de kullandirmisti doktor 11. gün de yumurta kontrolum vardi iki guzel yumurtam olunca catlatma ignesi verdi bu ay gebe gel inşallah dedi. Senin doktorun niye öyle dedi ki?Keramet yara da olabilir :) olmasın bizde bi de onunla uğraşmayalım kuzum :)
Tam bilmiyorum canım neden hamilelik olmasın dediğini sormak da aklıma gelmedi. komşum özelde çekildi ona öyle bişey demediler. hamile kaldı o ay.
Keramet yara da olabilir :) olmasın bizde bi de onunla uğraşmayalım kuzum :)
Tam bilmiyorum canım neden hamilelik olmasın dediğini sormak da aklıma gelmedi. komşum özelde çekildi ona öyle bişey demediler. hamile kaldı o ay.
Banada klomen verecekti vermedi film çekilecem diye anlamadım.Canim ben de adetin 7. günü hsg cekildim klomen de kullandirmisti doktor 11. gün de yumurta kontrolum vardi iki guzel yumurtam olunca catlatma ignesi verdi bu ay gebe gel inşallah dedi. Senin doktorun niye öyle dedi ki?
Hakkında hayırlısı olsun sıkma canını1 gün gecikmede gördüğüm çizgi 2 gün sonra koyulasmadi kızlar. Aksine daha siliklesti. Durum yine kimyasal gibi. Dört gün gecikmedeyim şu an. Muhtemelen yakında regl olacağım. Nasip...
Okudum canım hepsini. zaten kanamam var şimdi 2 gün daha ilişki olmaz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/rahim-filmi-sonrasi-korunma.281670/
baksana bunu buldum araştırırken kimine korun demiş kimine ilişki önermiş doktorları
Benim gibi sanırsızsın 15 yıl hiç umrumda değildi oysa herkes ısrar ediyordu ama ..içime istek düştü ve şimdi dört gözle bekliyor istiyorum biran önce olsun istiyorum ..hiç spral taktırma taktırmış gibi düşün hayatına devam et biliyorum çok zorO kadar karıştı ki kafam... Geçen sefer ilk regl 46 gün sonra oldu. Şimdi regl olmayı bekliyorum, sonra kontrole giderim, hem polip için hem temizlenmiş mi diye, bir dahaki reglr kadar zaten gebelik olmaz, düzen bozulduğu için. Spiral ağır basıyor şu an. Tabii önce regl olmam ve kontrole gitmem lazım. Amaaannn, nerden düştü aklıma 10 yıl sonra bu iş bilmiyorum ki, rahat rahat takılıyodum halbuki, bunaldım öyle mi olsun böyle mi olsun diye düşünmekten. Olmuyo da değil, ikidir olup olup gidiyo. Pozitif görünce sevinemedim bile, ne anladım ben bu işten. Pedimi koydum bekliyorum
Ciddi misin sen .aaaa bravoHamileyim kızlar
Ay vallahı çok mutlu oldum hayırlı uğurlu olsun sanki kendım hamile gibi çok sevindim yaKızlarrrrrAyMorcivet
Ben sana hamilesin yafruuu demiştim demi ama :))) ohhhh hayırlısıyla yükselirVardır demi hemen çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?