2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bugün doktora bi kadın gelmiş 20 gün boyunca antibiyotik iğne falan kullanmış yara da varmış. ama hamile kalmış. biz ne kadar zorlarsak zorlayalım. olacağı varsa oluyo
Bende öyle dedim ihtimal bile vermedim hatta günüm geçince dedim geçen ayda geçti normaldir. Kafamdan atmadım valla ama olmayacağından emindim oldu :)

Aminnn inşallah kızlar. doktor bu ay hamilelik olmasını pek istemedi hatta 1 hafta ilişki olmasın dedi. sizce ne yapayım bir garip oblomov @kutuphanekedisi Emineeemm

peki sordun mu canım neden bekle dedikaç rad radyasyon alıyor vücut acaba dur netten bakabilirsem bakayım...

Bugün doktora bi kadın gelmiş 20 gün boyunca antibiyotik iğne falan kullanmış yara da varmış. ama hamile kalmış. biz ne kadar zorlarsak zorlayalım. olacağı varsa oluyo

kız bizim diğer topikte dimaaam vardı onda da vardı rahim yarası o ay hamile kaldı keramet yarada mı acaba

2800 kız yalnış yazmışım dedım ya

kız 2 sefer sordum 28bin demedin mi o zaman bekle bacım biraz daha artsın değerin haftaya kese görmeye git bakarsın duyar doktor

Keramet yara da olabilir :) olmasın bizde bi de onunla uğraşmayalım kuzum :)
Tam bilmiyorum canım neden hamilelik olmasın dediğini sormak da aklıma gelmedi. komşum özelde çekildi ona öyle bişey demediler. hamile kaldı o ay.

Cinnet geçirdi o kadar söyleyeyim dünyası basına yıkıldı :)))
Allah onu bildiği gibi yapsın evlat sahibi olmak için neler yapiyoruz. Ne güzel babalik duygusunu yaşayacak sevinmesi lazim çok kızdım bak şimdi. Sen bosver kocani anne oluyorsun canim benim

Canim ben de adetin 7. günü hsg cekildim klomen de kullandirmisti doktor 11. gün de yumurta kontrolum vardi iki guzel yumurtam olunca catlatma ignesi verdi bu ay gebe gel inşallah dedi. Senin doktorun niye öyle dedi ki?

Canim ben de adetin 7. günü hsg cekildim klomen de kullandirmisti doktor 11. gün de yumurta kontrolum vardi iki guzel yumurtam olunca catlatma ignesi verdi bu ay gebe gel inşallah dedi. Senin doktorun niye öyle dedi ki?
Banada klomen verecekti vermedi film çekilecem diye anlamadım.

Benim gibi sanırsızsın 15 yıl hiç umrumda değildi oysa herkes ısrar ediyordu ama ..içime istek düştü ve şimdi dört gözle bekliyor istiyorum biran önce olsun istiyorum ..hiç spral taktırma taktırmış gibi düşün hayatına devam et biliyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…