• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

28 bin bana da çok geldi canım ya. 2 bin 800 olmasın o? Tekrar sor bence. Eşin de madem istemiyodu, korunacaktı arkadaş. Ne şimdi bu afra tafra allahım :sinirli::sinirli:

E o zaman keseyi falan da görürsün bu değerle :KK58: Eşini de götür, görsün minik mucizenizi :KK66:
Aynen ben yalnış anlamışım 2800 beynim göçtü fukara yavrum bahtsız :(

ay hadi inşallah iyi sonuçlar çıkar tertemiz bir şey yok der doktorun :KK68: şimdi inofolik kullancam ya yan etkisi falan olur mu acaba:işsiz:
İnfolik iod kullan çok iyi geldi bana aman kocayı salladım gitti :) hiçte morelimi bozmuyorum kızlar belirtilerim yumurtlamadan sonra belime şiddetli bir ağrı girdi akıntım hep oldu göğüslerim dolgunlaştı ama öyle ağrı olmadı aşırı derecede.. dalgınlık unutkanlık kahveden tiksindim ilk olarak başka da bişey Yok anlamadım valla :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi ihtimal bile vermedim her ne kadar kocam burnumdan getirsene umrumda değil valla :)

hamileliğine çok sevindim. ve bence sende eşinin takma kafana şuan düşünmeden söylemiş olabilir. evet bir planlamanız vardı ama hayat planlarla ilerlemiyor. bence tartışmadan düzgünce anlat bebeği ne kadar istediğini ve çok istemesine rağmen herkese nasip olacak birşey değildir. hemde bebek kendi nasibiyle gelir. hemen karar vermeyin ayrıca o da "can" seninle yaşama merhaba diyecek onunda yaşama hakkı var. madem eşin bebek istemiyordu dikkat etseydi. etmemiş demekki istiyor. istemem yan cebime oy misali gibi..
Çok doğru söylüyorsun canm Allah ıslah etsin ne diyeyim dua ediyorum.. kurban olduğun allahım nasip etmiş tutunmuş herkese de nasip etsin dilerim ki umursamıyorum açıkcası ne yapayım istediği kadar kudursun kuduruk :)

Kızlar sonucumu gösterdim tüpler açıkmış. 21 mm bi tane yumurtam varmış

Eklentiler

• IMG_20161220_152840.jpg
    IMG_20161220_152840.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 55
İnfolik iod kullan çok iyi geldi bana aman kocayı salladım gitti :) hiçte morelimi bozmuyorum kızlar belirtilerim yumurtlamadan sonra belime şiddetli bir ağrı girdi akıntım hep oldu göğüslerim dolgunlaştı ama öyle ağrı olmadı aşırı derecede.. dalgınlık unutkanlık kahveden tiksindim ilk olarak başka da bişey Yok anlamadım valla :) ne mide bulantısı ne baş dönmesi ihtimal bile vermedim her ne kadar kocam burnumdan getirsene umrumda değil valla :)
Boyle dusunmene sevindim canimm...saglicakla kalin insallahh.

Kontes001 Kontes001 canim sonuca ne dedi dr .

tatlım onun içinde iyot var ben kullanamam iyot almamam lazım vücuda troitlerim yüzünden. işte herkese iyi gelen bana iyi gelmiyor seninkinin birde içinde kalsiyum ve d vitamini olanı varmış folic trio diye olmadı ocakta da onu kullanırım:KK48:

tatlım onun içinde iyot var ben kullanamam iyot almamam lazım vücuda troitlerim yüzünden. işte herkese iyi gelen bana iyi gelmiyor seninkinin birde içinde kalsiyum ve d vitamini olanı varmış folic trio diye olmadı ocakta da onu kullanırım:KK48:
Ben kalp atışını ne zaman duyabilirim peki

Değerlendir o zaman boşver doktoru bana en son şu an yaradan dolayı olmaz demişti
Bugün doktora bi kadın gelmiş 20 gün boyunca antibiyotik iğne falan kullanmış yara da varmış. ama hamile kalmış. biz ne kadar zorlarsak zorlayalım. olacağı varsa oluyo

Back