• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

eğer hamileysen pozitif çıkıyor canım ovulasyon testi bat günü yada bat a çok yakın zamanda burda arkadaşların genelinde böyle oldu ama istisnalar var tabii

Oo çok heyecanlı. Ama 4 tane erken gebelik testi var beni bekleyen. O kadar umutluyum ki önümüzdeki aylar için de aldım. :(

Test ypcan mi cnm bat kac ?
Benim daha çok var. 16sı. Ama 13ünde falan kesin yaparım bir test. Biz 6-7 aydır deniyoruz bir tane kimyasal gebeliğim oldu. Bu ay bir heyecan yaptım. Kendi heyecanımı bastırmak için listeden insanlara sardım test yapsınlar diye. Siz test yapacak mısınız diye sorduğum 3. grup falansınız. :rolleyes:

Ne yapçam, nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Yarabbim hayırlısı olsun diyorum ama beklemeye de dayanamıyorum. Şimdi google da 10 gün öncesinde kanda belli olur mu diye arattım. İyice şaşırttım işte. Dediğim gibi sizlere sardım.

Benim daha çok var. 16sı. Ama 13ünde falan kesin yaparım bir test. Biz 6-7 aydır deniyoruz bir tane kimyasal gebeliğim oldu. Bu ay bir heyecan yaptım. Kendi heyecanımı bastırmak için listeden insanlara sardım test yapsınlar diye. Siz test yapacak mısınız diye sorduğum 3. grup falansınız. :rolleyes:

Ne yapçam, nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Yarabbim hayırlısı olsun diyorum ama beklemeye de dayanamıyorum. Şimdi google da 10 gün öncesinde kanda belli olur mu diye arattım. İyice şaşırttım işte. Dediğim gibi sizlere sardım.
Hayirlisi olsun cnm.Bizimde 2.ci ay olucak korunmuyrz.Son bikac gun kalinca insan iyice sabirsizlaniyor.Rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsin:dua::anneadayı:

Yok cnm ben bi kere adetimden once test yaptim pozitif cikti. Betada 30 cikti ama kimyasla gebelikle sonuclando hayal kirikligim oldu gunum gecerse test yapmayi dusunuyorum

Canım benim de böyle bir kimyasal gebeliğim var. 50 çıktı benim de. Ama beklesem de adetim/düşüğüm zaten 1 hafta sonra olacaktı (battan bir hafta sonra). Yani yine gecikecektim.
Ama sanırım çok doğalmış bu ilk seferlerde kimyasal gebelik. Kardeşimin eşi kadın doğumcu hemen hemen her kadında olur, çoğu zaten anlamaz normal adet sanar demişti. O yüzden hiç canını sıkma. Olacak inşallah.
Ben bu listedekilerden çok umutluydum ama daha bir güzel haberimiz gelmedi. Umarım sizlerden duyarız.

Canım benim de böyle bir kimyasal gebeliğim var. 50 çıktı benim de. Ama beklesem de adetim/düşüğüm zaten 1 hafta sonra olacaktı (battan bir hafta sonra). Yani yine gecikecektim.
Ama sanırım çok doğalmış bu ilk seferlerde kimyasal gebelik. Kardeşimin eşi kadın doğumcu hemen hemen her kadında olur, çoğu zaten anlamaz normal adet sanar demişti. O yüzden hiç canını sıkma. Olacak inşallah.
Ben bu listedekilerden çok umutluydum ama daha bir güzel haberimiz gelmedi. Umarım sizlerden duyarız.
Zaten suphem yok Rabbimden o isterse olur. Bende anlamazdim aslinda kimyasal oldugunu normal adet gunumde adet olmama ragmen gittim kan verdim hamile oldugumu ogrendim. Gunum daha gecmemisti o yuzden kendimi umutlandirmak istemiyorum test yapip

Bat 9 10 ekim benim bir mide bulantisi gibi boyle icim bayiliyo gibi derler ya hem hamile gibiyim hem degil gibiyim 28 eylul 4 agustos ovulasyon gunumdu 10 ekimde bat bakalim bir umut bekliyorum

Back