• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Aa canim niye oyle dedi ki? yani maddiyat mi nedir yani? oyle bile olsa denmemesi gerekir. Zaman birak, bi kalp atusini duysun, tekmeleri hissetsin bak nasil baba olduguna sevinecek.
Kız değerim 28 değilmiş 28000 miş 5 haftalıkmış bebek

2800 heralde dimi 28000 baya fazla çünkü 5 haftaya göre.. bak bacım napıyon biliyon mu çatır çatır doğuruyon bu bebeği kız biz neler gördük geçirdik aylardır birlikteyiz senin adam maymun iştahlı şimdi istemem der aldırırsın sonra dinlemeseydin beni der tekrar ister yine bu kadar ay beklicen mi hamile kalmayı... kocanın maymun iştahı yüzünden cana kıyılmaz. istemiyorsa korunacaktı o kadar... hiç takma sen hamileliğine bak gerekirse kayınvalideni ara şikayet et aldırmaktan bahsediyor hem aylardır istiyoduk de

2800 heralde dimi 28000 baya fazla çünkü 5 haftaya göre.. bak bacım napıyon biliyon mu çatır çatır doğuruyon bu bebeği kız biz neler gördük geçirdik aylardır birlikteyiz senin adam maymun iştahlı şimdi istemem der aldırırsın sonra dinlemeseydin beni der tekrar ister yine bu kadar ay beklicen mi hamile kalmayı... kocanın maymun iştahı yüzünden cana kıyılmaz. istemiyorsa korunacaktı o kadar... hiç takma sen hamileliğine bak gerekirse kayınvalideni ara şikayet et aldırmaktan bahsediyor hem aylardır istiyoduk de
28 bin dedi kardeşim kendi hastanesinde yaptırdı

Zaten ben kavga etmekten anlamadım hiçbişey morelim bozuktu kız hiç bişey anlamadım şok oldum

Kaç haftalık olduğunu bile öğrenemedim sinirden ağlamaktan yazık yavrum da hissetti ki sancılandım dün gece dedim düşer bu sıkıntıdan

Kaç haftalık olduğunu bile öğrenemedim sinirden ağlamaktan yazık yavrum da hissetti ki sancılandım dün gece dedim düşer bu sıkıntıdan
kız sıkılma ya Allah rızası için bak büyükleri sokabilirsen sok araya ya hu istemese koruncaktı bu kadar basit şimdi aylar sonra tutmuş aldırmak olmaz:KK43:

Arkadaşlar biraz alakasız bir konu olacak ama bende yeni 6+1 hamileyim ve bu imza kısmındaki takvimi nasıl yapıcaz çok meraklandım da :)

Yok canım bir hafta kadar testere dişli aslan pençesi içmiştim. prolaktin için ilaç kullanıyorum.
civan perçemini yumurta tembelliği için okudum internettede sende onu mu kullanmıştın acab diye düşündüm bir şey içtiğini biliyorum ama ne olduğunu unuttum:KK48: işe yaradı mı peki bende azda olsa içsem mi acaba:KK64:

civan perçemini yumurta tembelliği için okudum internettede sende onu mu kullanmıştın acab diye düşündüm bir şey içtiğini biliyorum ama ne olduğunu unuttum:KK48: işe yaradı mı peki bende azda olsa içsem mi acaba:KK64:
İç canım. hem soğuklarda iyi olur :) bilmiyorum ki yaradı mı. keçiboynuzu yediğimde yumurtalarım iyi olmuştu. başka değere de bakılmadı. şimdi hastanedeyim. rahim filminin sonucunu gösterecem

İç canım. hem soğuklarda iyi olur :) bilmiyorum ki yaradı mı. keçiboynuzu yediğimde yumurtalarım iyi olmuştu. başka değere de bakılmadı. şimdi hastanedeyim. rahim filminin sonucunu gösterecem
ay hadi inşallah iyi sonuçlar çıkar tertemiz bir şey yok der doktorun :KK68: şimdi inofolik kullancam ya yan etkisi falan olur mu acaba:işsiz:

ay hadi inşallah iyi sonuçlar çıkar tertemiz bir şey yok der doktorun :KK68: şimdi inofolik kullancam ya yan etkisi falan olur mu acaba:işsiz:
Olmaz canım akşam br bardak içsen yeter bence. sonucu bende merak ediyorum benim gördüğüm solda.sıkıntı var gibi. yada bu iyi çıkmamış tekrar çekil der.

28 bin bana da çok geldi canım ya. 2 bin 800 olmasın o? Tekrar sor bence. Eşin de madem istemiyodu, korunacaktı arkadaş. Ne şimdi bu afra tafra allahım :sinirli::sinirli:

E o zaman keseyi falan da görürsün bu değerle :KK58: Eşini de götür, görsün minik mucizenizi :KK66:

Back