2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Yaparsın canm benim ne olmuş ki valla ben yaşımı göstermediğim için hiç umrumda değil ne olmuş 30 yaş fark varsa benimle herşeyi konuşabilir gerektiği kadar bilinçli biriyim anlayışsız hiç değilim.. benim yavrum olacağı için çok şanslı bide rabbim zamanını yazmış bu bizim elimizde değil ki.. boşuna kuruntu edip daha beter stres yapıyorsun kendine

Dun test yaptim negatifti canim yarin regl gunum ama hic belirtim kalmadi anlamadim insallah gelecekse gelir doktora gidip hormonlarima baktiracam haftasonuna gelirse 2. 3. Gunum bu ayda kalacak
Ben yapmıyorum test felan boykot ettim :))) olacağı varsa olur zaten bu cumarrtesi regl günüm olmasın isterim olursa da ne yapalım göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor çıkdırıcam :)

Bende yasimi gostermem ama vucudum yorgun senelrdir calisiyorum 3 senedir evliyim ama kucuk yastan beri ev yuku var ustumde nazim hic gecmedi kimseye anne baba parasi nedir bilmem. Tabi vakti zamanini Allah biliyor ama iste esim 2 sene yalvartmasaydi ondan bilmicektim borcun arkasina sigindi hep ama ben borcumuz yokkenden beri cocuk istiyorum...belki 2 senedir cocuk bekliyor olacaktik ama en azindan hastalik derdim olmuyo tutmuyo derdim ya da vakitlice tedaviye baslardik ne bileyim bu kadar sikilmazdim heralde...

Ben yapmıyorum test felan boykot ettim :))) olacağı varsa olur zaten bu cumarrtesi regl günüm olmasın isterim olursa da ne yapalım göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor çıkdırıcam :)
Benimde 3 gundur tavan yapti goguslerim hem sis hem aciyorbende yapmicaktimda dun esim dedi yap bakalim varsa cikar diye sonuc husran tabi

Canm aynı durumdayız bende liseyi bitirdim çalışmaya başladım kardeşlerime aileme destek oldum hep yük omuzlarımdaydı ama güçlü insanlarız bunu biliyorum. Ve ben 11 sene çalıştım bir fiil inşallah dileğin tez vakit zaman da gerçekleşir

Kiz bizde calislari biraz duzeltik zatn 2 gunde 1 oluyo bzmde ama affdersnz bn yarm saat tek bekliodm ikncisinde de cikiodu icmden bu sfer sabha kadr bkliorum bi iki hfta snrada kan vercm adet duznsz bat ne zamb blmiirum

günaydın kızlar bugün bat günüm bir iki gün öncesinden hep lekelenmem olurdu onu hep tutunma lekelenmesi sanırdım ama regl olurdumbu ay öyle bir lekelenmem olmadı. sabah ateşimi ölçtü 36.7 çıktı bugün 36,0 görmem lazımdı acaba reglim gecikecek mikasık batmalarım bir iki gündür yoktu ama dün akşam yine başladı ben regle yoruyorum bakalım ne olacak yarına da doktor randevusu almıştım regl olurum diye akşama kadar olmazsam mecbur iptal edicem

Günaydın canım benim de dün sol kaşığımda batma oldu bende hastalanıcam sanırım :)

Günaydın canım benim de dün sol kaşığımda batma oldu bende hastalanıcam sanırım :)
hayırlısı olsun tatlım ya... valla artık bütün tezleri çürütmeye başladık bu ay ateşim düşmeden hasta olursam sivilcem çıkmadan hasta olursam lekelenmem olmadan hasta olursam artık hiç bir belirtiye inanmayacağım

Bekle bakalım nasıl olucak bizde dün bebek kavgası yine ettik :))) tabi sonra geldi gönlümü aldı da neçare sinir oldum hay bebek kadar kafana taş düşsün dedim valla :))) öküz ne olacak olursa görürüm ben boyunun ölçüsünü sanki biz korkmuyoruz o sorumluluktan zaman zaman bize de geliyor

istemiyorum mu dedivalla öylede böylede olacak çıktık bir yola bekleyeceğiz ve o sorumluluğu alacağız... ben ne kadar erken olmadı diye yırtınsam da o günlere dönemeyeceğimi iyi biliyorum valla 35e kadar yaptık yaptık sonrası daha zor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…