2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hadi canimm hayirlisi olsun insallahh.

Ay kıyamam ya ..ama maalesef 50 yaşında Doğum yapamayacakları için mecbur aldırıyorlar annem hamile olsaydı ilk işi aldırmak olurdu daha 4aylık Yeni torunu oldu sabaha kadar uyumuyorlar :) bazen takılıyorum boşver doğur günaha girme torun diye kandırısın elalemi diyorum ..Rabbim isteyenlere versin diyo ..kesinlikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bizde diyoruz canim bizim coluk cocuk arasinda kimse anlamaz buyur gider die .Hatta bizim koca nine annemden(kv) istiyor, kiz bu senin gelinler bi oglan doguramadi bari sen dogur diyor.

sabah sabah beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün kız :)

sana ne diyeyim bilemedim şu an hımmmmm düşünüyorum eee bende 30 yaşındayım ne olmuş :))) Allah Allah bilinçli anneler olacağız çok güzel bişey niye kızıp sinirleniyorsun başlarda bende yaşı çok takmıştım sonra aman dedim takma kafana millet 40 dan sonra anne oluyor senin dediğine Çan'ını sıktığın şeye bak :)

Ya ben anlamıyorum şimdi 28 günde bir adet gören kadın yumurtlama tarihi 14 se üzerinden 12 gün geçmesi lazım ki idrara karışsın hormon.. ee o zaman adet gününe denk geliyo biz niye kendimizi yırtıp 6 günden başlıyoruz veya nasıl erken çıkabiliyor anlamış değilim.

Bizde diyoruz canim bizim coluk cocuk arasinda kimse anlamaz buyur gider die .Hatta bizim koca nine annemden(kv) istiyor, kiz bu senin gelinler bi oglan doguramadi bari sen dogur diyor.

bizde de rizeli gelin vardı annesinin 2 kızı 1 oğlu vardı eşinden ayrıldı başkasıyla evlendi. büyük kızının bir oğlu bir kızı vardı küçük kızıyla ard arda evlendiler aynı anda hamile kaldılar kadın doğurdu kızının kızıyla bir büyüttü kendi kızını

Son düzenleme:
benim annemle aramda 26 yaş fark vardı ve adam akıllı anlaşamazdık 30-40 yaş farkı düşünemiyorum bile çocuğa yazık bize yazık çocuk peşinden koşulsun oynansın isteyecek bizde o kuvvet nerde valla bende o kuvvetin olmadığını ablamın oğlu olduktan sonra anladım sevmek istemek çok başka ilgilenmek uğraşmak çok başka. çocuk olunca anlayacaksın belki çok yakınında baktığın ilgilendiğin bebek olmadı ya da oldu ama sen daha dayanıklısın çalışmıyorsun evdesin ama hayat beni o kadar yordu ki bana destek olacak annem yok mesela...ablamda birebir yaşadım birde sorunlu oldu mu çocuk uykusu iştahı olmadı mı daha beter. bunlar aklıma geldikçe çıldıracak gibi oluyorum... ben nasıl olsa doğdu büyür mantığında olamadım hiç anne olmak için doğurmayacağım onu eğitmek ilgilenmek gelecek vermek için doğuracağım o benim devamım olacak...

Gunaydinn canimm..kesinlikle ayni dusuncedeyim ...suan calismiyorum evdeyim 28 m ama ilk enerjim yok.esime de hep diyorum ilk cocuk cok sansli onda enerji vardi,simdiden kendimi tukenmis hissediyorum ...
Gorumcem 3 kiz ardina 4. dusunuyor yap at kendi buyuyor mantiginda,zaten bir kez olsun normal yakindan ilgilendigini gormedim anne yakinda cocuklar bi asagi bi yukari yanina bile gelmiyorlar, baba ya laf bulamiyorum para kazaniyorum ya kafasinda ,farkediyorum duygu sevgi olarak yoksun buyuyorlar.annesi birine dokunsn öburu agliyor bi denge kuramamis...yeter kardes istemiyoruz bize bakmiyorsun diyor cocuklar...

Senin gibi bilincli annesi olacagi icin yawrun cok sansli...su skntilarini icine atma ..benimde annem yok,babam terketti gitti bak dayanacak bi kardesim bile olmamis..

canım ya valla ben kardeşlerime anlatamadıklarımı sizlerle paylaşıyoruz kardeşimden yakınsınız yani başkası olsa bıkmıştı benden ama sizler dinliyorsunuz Allah razı olsun sizlerden. bende hep etrafımda doğan bir şekilde büyür mantığında olanları görüyorum en yakınım eltim. kızını bir kere yıkamamıştır bile hep kayınvalideme gönderirdi halası yıkardı bir şekilde atmış başından o nedenle kız onlardan çıkmaz istemezdi. kayınvalidemde 2.yi yapmasına karşı çıkardı elinden geldiğince engelledi ama şimdi uzağa taşındılar 1 ay sonra hamile kaldı bakalım 2.ye nasıl bakacak

hadi hayırlısı olsun canım tüplerdeki en küçük mukozayı bile alıp götürüyor tertemiz oluyorsun ondan sonra gelsin bebişler
İnşallah canım pkoyum birde. yumurta kolay kolay byümüyo. hiç olmazsa dedim bu aklımdan çıksın. inşallah kolay geçer ağrısız.

İnşallah canım pkoyum birde. yumurta kolay kolay byümüyo. hiç olmazsa dedim bu aklımdan çıksın. inşallah kolay geçer ağrısız.
geçer canım geçer adet sancısı gibi sızı oluyormuş sadece...bende bir kaç ay daha olmazsa çektirmeyi düşünüyorum ya da onun öncesinde polip ameliyatı olucam her ne kadar istemesem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…