O zaman reglinin 2.3. günlerinin haftasonuna gelmemesi için dua edeceğizyok tatlım negatif testim. sabah eşimin ısrarıyla ilk idrarla yine yaptımolsa şimdiye kadar çıkardı.
valla ne diyeyim haklısınız canım hakkınızda hayırlısı olsun. sana destek olacak kimsen yoksa eşin geldiğinde olması daha iyi olur ama annen kayınvaliden vs varsa bu ayı boş geçmeyin derim
O zaman reglinin 2.3. günlerinin haftasonuna gelmemesi için dua edeceğizHayırlısı...
Canım annemlerde kalacağım bu süre zarfında zaten onlar burda yanımda çok şükür. Ama eşim aklım sende kalır, oraya odaklanamam anlamında söyleyince bilemedim. Bebeğe sana bir şey olsa hemen gelemem, orda kafayı yerim dedi. Ha bundan önceki aylarda da bunları biliyorduk ama bebek daha ağır basıyordu, planımızı ertelemedik, denemeye devam ettik. Ama 11 aydır olmayınca belki de şimdi böyle düşünerek teselli buluyoruz :)) Ama bu ayı da değerlendireceğiz tabiama gün hesaplamadan, keyfini çıkara çıkara Daha doğrusu ben günleri hesaplıyorum da ona söylemeyeceğim. İngilizcemi geliştirmek için kursa falan gideceğim. Evlenince bir türlü fırsat bulamamıştım. Resim yapmaya devam edeceğim. Böyle böyle vakit geçireceğim işte...
Tedavisiz hamile kalamayacağım galiba. Dönünce başlarız tedaviye artık inşallah...[/Q
doğru diyorsun arkadaşım...
ben çok sık tuvalete çıkmaya başlamıştım ilk günlerde ve regl bittikten sonra tekrar göğüslerim şişmeye başlamıştı bulantım baş dönmem olmuştu ama hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum onların çünkü ovulasyondan sonra içmemiştim ben. belirtiler ovulasyondan sonra başladı...@kutuphanekedisi
Bugun tamda aklimdan geciyordun canjm naptin nasilsin diye ve suan gunlerimiz birebir ayni bende 8. Gundeyim.
Senin erken geldi,benim gecikti denk geldi.
40 larimiz kariscak kizz.
Birde sizlere sorum canlar
bir garip oblomov sen daha once kullandin biliyorsun ve @kutuphanekedisi bu infoligi kullanirken ne gibi seyler hissetiniz arada bi midem bulaniyor gibi oluyor ama kisa sureli baktim yaziyor yan etki,onun haricinde adetim gecti bitti sanki adet olacak gibi bel kasik agriyor acaba icerde biseyler etkilesimemi gecmeye basladi.
Ya ben de sürekli foruma giriyorum, takip ediyorum haberler var mı diye... Sevinçten havalara uçacağım valla herhangi biriniz hamiş kalırsa :)@kutuphanekedisi
Bugun tamda aklimdan geciyordun canjm naptin nasilsin diye ve suan gunlerimiz birebir ayni bende 8. Gundeyim.
Senin erken geldi,benim gecikti denk geldi.
40 larimiz kariscak kizz.
Birde sizlere sorum canlar
bir garip oblomov sen daha once kullandin biliyorsun ve @kutuphanekedisi bu infoligi kullanirken ne gibi seyler hissetiniz arada bi midem bulaniyor gibi oluyor ama kisa sureli baktim yaziyor yan etki,onun haricinde adetim gecti bitti sanki adet olacak gibi bel kasik agriyor acaba icerde biseyler etkilesimemi gecmeye basladi.
ben çok sık tuvalete çıkmaya başlamıştım ilk günlerde ve regl bittikten sonra tekrar göğüslerim şişmeye başlamıştı bulantım baş dönmem olmuştu ama hamilelikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum onların çünkü ovulasyondan sonra içmemiştim ben. belirtiler ovulasyondan sonra başladı...
Ya ben de sürekli foruma giriyorum, takip ediyorum haberler var mı diye... Sevinçten havalara uçacağım valla herhangi biriniz hamiş kalırsa :)
Aa öyle mi? Ymurtlama da aynı olacak mı bakalımbu ya da olmazsa benim için böyle bir ihtimal kalmayacak baya bir süre, ama senden, sizden güzel haberler alalım
Canım valla bende hiç bir fark yok. Ne mide bulantısı ne başka bir şey.Inofolic etki göstermiyor mu acaba bende
Ah ah canim kimin ne olacagi hic belli olmaz beraber basladigim bazilari dogum yaklasti,kac kisi cinsiyet ogrendj .nasip olmaz ise ben sana bile denk gelirim ..
İnsallah saglikla gelsinlerde.Bende kendimi teselliye vurdum artik Allahim nasip etmis saglikla kizim var napayim herkesin kardesi olacak diye bisey yok Vs vs vs neler neler sayiyorm kendimce.
evet canım o ay kalmıştım. seninde dediğin gibi benim belirtilerim aşırıydı. bel kasık ağrısı yumurtlamanın yakınlaştığının işareti yumurtlamaya daha var diyip ilişkiye girmemezlik yapmayın çünkü inofoliğin görevi yumurtaları geliştirmek..Sen o ay hamile kalmistin canim senin belirtiler baya asiri,benim oyle degil tek hissetiigim ozellikle bugun bel kasik ..
Benim daha faaliyet bile olmadi etki gosterecek, sonuc alacak.bu ay gun takibi yok bende Allaha emanet devam ,artik hangi gunde ne olur bilmem.
Ah ah canim kimin ne olacagi hic belli olmaz beraber basladigim bazilari dogum yaklasti,kac kisi cinsiyet ogrendj .nasip olmaz ise ben sana bile denk gelirim ..
İnsallah saglikla gelsinlerde.Bende kendimi teselliye vurdum artik Allahim nasip etmis saglikla kizim var napayim herkesin kardesi olacak diye bisey yok Vs vs vs neler neler sayiyorm kendimce.
:)) haha şu kredi olayı benim kafamda da var hepdün eşimin arkadaşı karısı ben ve eşim deniz gezintisine çıktı eşlerimiz balık tuttu bizde muhabbet sohbet güzel vakit geçirdik. eşim adamı bayadır tanıyor bende 2-3 aydır tanıyorum bu güzel insanları. benden 2 yaş büyükler ikisi de ve 12 senelik evliler adamın spermlerinde problem varmış yani bildiğiniz kısırben çocukları yok mu diye sorunca eşim söylemişti. tabi ilk tanıştığım insanlara gidip direk siz çocuk yapmamışsınız diyemezdim. arkadaşı da helal olsun çekinmeden sorun bende demiş. dün baya bebek muhabbeti açıldı sıkıntılarımı anlattım ona tabi soramıyorum bişi yanlış bir şey söylemekten korktum içimde o kadar soru vardı ki ama üstü kapalı yarım cümlelerle anladım ki ilk zaman çok uğraşmışlar çok ağlamış çok üzülmüş ama zaman içinde alışmış. bu arada tüp bebek düşünüyorlarmış ama neyi bekliyorsunuz da diyemedim...onları görünce kendi derdimden utandım.
herkesin derdi kendine ağır bugün kredimin taksidini ödedim 7 ayımız kaldı içim yandı bebek çalışmasına başlamadan önce hesap yapmıştık 12 ayımız kaldı hamile kalsan doğursan 2-3 taksit kalır geriye onuda ben öderim demişti eşim ya da doğum parasıyla komple kapatırız demiştik.ama kaldı 7 ay gelen giden yok bu gidişle de kredi kapancak gibi geliyoreşime de mesaj attım 7 ayımız kaldı 7 ay sonra cebimizde paramız olacak ama çocuğumuz olmucak mutlu musun diye cevap yazmadı
herkesin derdi işte maddiyat:)) haha şu kredi olayı benim kafamda da var hepbazen hesaplıyorum aynen sizin gibi
Valla bizim ki kendiliğinden olmadığ için borçları baya körledik inşallah biter ama bebiş ne zaman gelirse baş tacı ben istiyorum ama korkuyorum bi taraftan sorumluluğu çok erkekler anlayışsız çoğu yerde kafamda deli sorular zaten biraz önce bi tipikte kadın yazmış kendime bakamadım yemek yapamadım evde paspas dolaştım adam evi terk etti ikinci çoçuğa hamileyim vs beynim yandı resmen... kocası aynı benim kocamın burcundan korktum valla çünkü benim eşim azıcık ilgisiz kalsın hemen kıyamet kopartırherkesin derdi işte maddiyatben doğumdan sonra çalışamayacağım için hesap yapmıştık. ama aylar gün gibi oldu ne zaman taksit günü geliyor anlamıyorum 5 ay geçti bile daha dün gibi hesap edişimiz
Hayırlısı canım ya kısmetkızını bol bol öp, kokusunu çek içine... Benim yerime de öp Allah onu sana bağışlasın...
evet canım o ay kalmıştım. seninde dediğin gibi benim belirtilerim aşırıydı. bel kasık ağrısı yumurtlamanın yakınlaştığının işareti yumurtlamaya daha var diyip ilişkiye girmemezlik yapmayın çünkü inofoliğin görevi yumurtaları geliştirmek..
Amin canimm aminn...Allahimm cumlemize nasip etsinn Ya Rabbbii.
Canim daha dun bitti adetim ona firsat bulamadik baslariz artik..bakalim bunun faydasi olacak mi? Nedense canim hic birsey istemiyor artik..herseyden sıkılır oldum.tv acik normalde pek izlemem o acikken bile ne sacma sapan seyler diyorum.kendimi dikise verdim..ve diger kurslar.
Canim gercekten hesap kitapla olacak sey degil.bosuna esini de kendini de uzme.bak sende demissin insanlar nelerle ugrasiyor,olmuyorsa vardir sebebi.
Nice hikayeler okuyoruz dr imkankansiz olamaz derken mucizevi sekilde hamile olanlar var..
Bizler sabirsiziz hemen olsun bitsin ..
Valla bizim ki kendiliğinden olmadığ için borçları baya körledik inşallah biter ama bebiş ne zaman gelirse baş tacı ben istiyorum ama korkuyorum bi taraftan sorumluluğu çok erkekler anlayışsız çoğu yerde kafamda deli sorular zaten biraz önce bi tipikte kadın yazmış kendime bakamadım yemek yapamadım evde paspas dolaştım adam evi terk etti ikinci çoçuğa hamileyim vs beynim yandı resmen... kocası aynı benim kocamın burcundan korktum valla çünkü benim eşim azıcık ilgisiz kalsın hemen kıyamet kopartır
Az önce annem arıyor 50 yasında Ayşeeee lekem geldi sonrası gelmedi başım dönüyor midem bulanıyor diyo test aldırmaya gönderdim babanı ..nasıl yapacam diyo ..yok anne birşey yoktur menopoza gireceksin ondan böle dedim tarif ettim sesi kötü korkuyor :) korkma pisikolojiktir dedim :) on dk sonra arıyor sesi mutlu Ayşeee tek çizgi var diye seviniyor ..teli kapattım diyorum biz çift çizgiyi görmek için kırk takla atıyoruz sen tek çizgiye göbek atıyorsun :)
Kızlarrr bayadır yazamadım çok meşguldüm :)
inofolic aldım bende bu ay klomen ve inofolic kullanacam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?