- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Evin tadını cikarmaz mıyım canım çıkarıyorum bazen haftasonu bitmesin istiyorum.Keyfini çıkar canım keşke bende evimde olsaydım şimdi :) teşekkür ederim inşallah gelir uykum geldi sıkıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evin tadını cikarmaz mıyım canım çıkarıyorum bazen haftasonu bitmesin istiyorum.Keyfini çıkar canım keşke bende evimde olsaydım şimdi :) teşekkür ederim inşallah gelir uykum geldi sıkıldım
Evin tadını cikarmaz mıyım canım çıkarıyorum bazen haftasonu bitmesin istiyorum.
Ayy inşallah canim hamile olalim hayırlısıyla. Ben hamileligimde de calismak durumundayim ama dogum izninin tadini cikaririm artikNe güzel valla hamile olsak da boool bol tadını çıkarsak dimi ☺☺
Ayy inşallah canim hamile olalim hayırlısıyla. Ben hamileligimde de calismak durumundayim ama dogum izninin tadini cikaririm artik
Günaydın Gülogünaydın kızlar
günaydın canomGünaydın Gülo
şuan bişi yok sen nasılsın folik asite devam dimi regl olayım bende başlıcam ayrıca hormon tahlili yaptıracağım inşallah gününde gelir yoksa 2. 3. günüm hafta sonuna gelecekTünaydın kızlar, burdan ayrı kalamıyorum :))
Ne var ne yok?
Belki de gelmez reglinşuan bişi yok sen nasılsın folik asite devam dimi regl olayım bende başlıcam ayrıca hormon tahlili yaptıracağım inşallah gününde gelir yoksa 2. 3. günüm hafta sonuna gelecek
Ben daha 8. gündeyim, daha var banatünaydın :)) yeni bir yum döneminde yine beraberiz :)
yok tatlım negatif testim. sabah eşimin ısrarıyla ilk idrarla yine yaptım olsa şimdiye kadar çıkardı.Belki de gelmez reglin
Evet devam içiyorum ama eşim dün ben şu an çok da istemiyorum dedi. Hamileliğinde yanında olmak istiyorum dedi. Allah korusun ben burda yokken birşey olsa çıkıp da gelemem ne yaparım ben orda? tarzı şeyler söyledi. Haksız değil... Zaten bunları göze almıştık şimdiye kadar ama bilmiyorum belki de böyle teselli buluyoruz :)