- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Gamzem yoksa hamilemisin ..belki buda gösteriyor bence normal bir test yap inş hamilesindirEki Görüntüle 1922655
Kizlar meraktan ovu testi yaptimgebelik testi yapmamak icin ovu testinden hevesimi aliyorum cift cizgi gormek moral veriyor alttaki bugun 28. Gun testi koyulasmaya mi baslamis ne
Günaydın hayırlı cumalar olsun canımGunaydinnnn canlarrr...saglik ve huzur dolu gunlerinz olsun insallah...
Hadi inşallah mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsun inşallahAy hamile kalalım ya bu ay :) tutun lan uyuz bebekler yemicezz sizi sevicez
tatlım bilmiyorum daha 5gün var sanırım varsa bile normal testte çıkmaz... bu sabah ateşim 36,7ydi yükseliyor kasık hassasiyetim aynı sürüyor bakalım sonuç ne olacakGamzem yoksa hamilemisin ..belki buda gösteriyor bence normal bir test yap inş hamilesindir
Kuzucuklarım sabır edin elbet bizim keçiler bize tutunacak :) lan bizden güzel anne mi bulacaklar bunlar ben anlamıyorum :))(tatlım bilmiyorum daha 5gün var sanırım varsa bile normal testte çıkmaz... bu sabah ateşim 36,7ydi yükseliyor kasık hassasiyetim aynı sürüyor bakalım sonuç ne olacak
Şeker kız nediyon :)7gün var göğüslerim boş ama çok ağrıyor her ay dolu dolu olurdu
tatlım 5-6 gün çok uzun bir süre kimyasal yaşadığımda 6 gün kala kanda çıkmıştı ama idrarda negatifti yani idrar testi için regl geçmesi şart çünkü değer düşükse idrara çok geç geçiyorbir garip oblomov Benim de adetime 5-6 gün var. Ovulasyon testi yaptım dün iki kez. Bir sabah bir de akşam. İkisinde de 2 çizgi koyu çıktı. Heyacanlandım. Sonra dayanamayıp gebelik testi yaptım ama orada tek çizgi çıktı. Yine bir hayal kırıklığı (
ben o kararı sabah aldım canım pazar yapacaktım ama yok yapmıcam diğer pazara kadar beklicem yine kimyasal vs olur tekrar kaldıramam en güzeli varsa bile bilmeden regl oldum derim. tutunacaksa tutunur zaten erken öğrenmenin yararı olmuyor daha çok stresHadi kızlar bu ay bi karar alalım test yapmayalım... günümüz geçinceye kadar :)
ben içmiyorum acaba kötü mü yapıyorum içmemekleŞeker kız nediyon :)
Benim de göğüslerim dolgun ama ağrı sızı yine Yok kafayı yediler hayırlar olsun :) bıktım yeminle artık uğramıyorum kendimi dinlemiyorum böyle gayet relaxs devam ediyorum tek yaptığım folik asite devam etmek başka bi şey Yok :)
tatlım 5-6 gün çok uzun bir süre kimyasal yaşadığımda 6 gün kala kanda çıkmıştı ama idrarda negatifti yani idrar testi için regl geçmesi şart çünkü değer düşükse idrara çok geç geçiyor
amin canım sabırla beklemek zor ama inşllah sabrımızın sonu selamet olurÖyleyse bekliyoruz. Haftaya kadar. En güzeli. Bu şekilde çok stresli oluyor gerçekten. İnşallah güzel haber alırız hepimiz.
amin canım sabırla beklemek zor ama inşllah sabrımızın sonu selamet olur
amin canım inşallahİnşallah bu ay gebelik testinde çift çizgi görürüz artık
kızlar sabahtan beri döktüğüm gözyaşının hattı hesabı yokbugün duygusallık tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?