2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

tatlım bilmiyorum daha 5gün var sanırım varsa bile normal testte çıkmaz... bu sabah ateşim 36,7ydi yükseliyor kasık hassasiyetim aynı sürüyor bakalım sonuç ne olacak
Kuzucuklarım sabır edin elbet bizim keçiler bize tutunacak :) lan bizden güzel anne mi bulacaklar bunlar ben anlamıyorum :))(

7gün var göğüslerim boş ama çok ağrıyor her ay dolu dolu olurdu
Şeker kız nediyon :)
Benim de göğüslerim dolgun ama ağrı sızı yine Yok kafayı yediler hayırlar olsun :) bıktım yeminle artık uğramıyorum kendimi dinlemiyorum böyle gayet relaxs devam ediyorum tek yaptığım folik asite devam etmek başka bi şey Yok :)

tatlım 5-6 gün çok uzun bir süre kimyasal yaşadığımda 6 gün kala kanda çıkmıştı ama idrarda negatifti yani idrar testi için regl geçmesi şart çünkü değer düşükse idrara çok geç geçiyor

Hadi kızlar bu ay bi karar alalım test yapmayalım... günümüz geçinceye kadar :)
ben o kararı sabah aldım canım pazar yapacaktım ama yok yapmıcam diğer pazara kadar beklicem yine kimyasal vs olur tekrar kaldıramam en güzeli varsa bile bilmeden regl oldum derim. tutunacaksa tutunur zaten erken öğrenmenin yararı olmuyor daha çok stres

ben içmiyorum acaba kötü mü yapıyorum içmemekle ilk 3 ay kullandım sonraki 2 ay bıraktım

Öyleyse bekliyoruz. Haftaya kadar. En güzeli. Bu şekilde çok stresli oluyor gerçekten. İnşallah güzel haber alırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…