• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sukurr canim 5 dk surmedi beklemem ve kan aldirmam dunden barkod olunca hemencik oluverdi islem 14.30 da sonuc cikarmis simdi eve gidiyorum sonra tekrar gidecegim..

İnsallah canimm.:KK66:

Gunaydinn canimm suan hepimiz ayni zamanda adetiz gun var ....insallahh ayni andada hamile kalirizz..
Bende 4.gündeyim. Hayırlı zamanda gelsinler :KK66:

Kızlar eşim gitmeden bebek denemeleri için son ayım...

Inofolik aldım ama bi içiyorum bi içmiyorum, unutuyorum. Günler yaklaştıkça artık bebek meselesi benim için ikinci planda kaldı. Şu an sadece eşimin sağ salim gidip hayırlısıyla 7-8 ay sonra sağ salim geri gelmesini istiyorum, diliyorum... Gerçekten her şeyin başı sağlık...

O yüzden sizlerden sadece önünüzde bir sürü güzel ay olduğunu düşünmenizi ve denemekten vazgeçmemenizi istiyorum. İçiniz sıkıldığında, ki bu ara bana hep oluyor, İNŞİRAH suresini okumanızı tavsiye ederim, inançlarınız bu yöndeyse tabi. Rahatladığınızı farkedeceksiniz... Faziletlerine de internetten bakın.

Neyse, 2017 hepinize uğurlu gelsin canlarım, sanırım artık çok sık giremem ama hepinizi takip ediyor olacağım :KK66:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar az önce makyaj yaparken yüzümde hiç sivilce çıkmadığını fark ettim Allahım dedim acaba regl olmucam ondan mı yoksa 6 gün kalmış yüzümde 2-3 tane çoktan çıkması lazımdı. ama onları düşünürken de bacaklarımda sızlama oldu regl olacak gibi iç çamaşırımda da uzun aradan sonra beyaz kremsi akıntı gördüm. bayadır adam akıllı akıntım yoktu. vücudum benimle oyun mu oynuyor acaba düşünmüyorum aslında ama her ay olan belirtilerde olmayınca dikkat çekiyor ister istemez:KK51:

Inofolik aldım ama bi içiyorum bi içmiyorum, unutuyorum. Günler yaklaştıkça artık bebek meselesi benim için ikinci planda kaldı. Şu an sadece eşimin sağ salim gidip hayırlısıyla 7-8 ay sonra sağ salim geri gelmesini istiyorum, diliyorum... Gerçekten her şeyin başı sağlık...

O yüzden sizlerden sadece önünüzde bir sürü güzel ay olduğunu düşünmenizi ve denemekten vazgeçmemenizi istiyorum. İçiniz sıkıldığında, ki bu ara bana hep oluyor, İNŞİRAH suresini okumanızı tavsiye ederim, inançlarınız bu yöndeyse tabi. Rahatladığınızı farkedeceksiniz... Faziletlerine de internetten bakın.

Neyse, 2017 hepinize uğurlu gelsin canlarım, sanırım artık çok sık giremem ama hepinizi takip ediyor olacağım :KK66:
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bence inofolik işe yarayacak çünkü rahim filmide çektirdin tertemizsin ovu testitle takip et mutlaka atlama günlerini. bu arada bizleri boşlama sakın özletme kendini.

Gara gara dert demek geliyor yüzüne yüzüne bazen :) ama diyemiyom kavga çıkar diye :halay:
valla ben dün yine dertlendim söyledim korkmuyorum artık her ay aynı şey ama içimde dert oluyor onun ruhu duymuyor:KK51:ama sonra haksız ben oluyorum susmuyorsun hep kötüyü düşünüyorsun ondan bebeğimiz olmuyor diyor:KK42: bu erkekler bizim içimizde kopan fırtınaları ne zaman anlıcaklar acaba

Hayırlısıyla döner inşallah eşin canim ben de bir ara o sıkıntıyı yasamistim ama gitmedi şükür arada bizi bunaltsalar da onlarsiz da olmuyor.
Inofolici de mutlaka ic canim faydasini gorursun. Bu ay ayni zamanlarda adet olduk inşallah hepimiz hamile olarak gireriz yeni yila... Sohbet muhabbet icin gene arada gir canim unutma bizleri.
Bir de insirah suresi adetliyken okunur mu canim ben de bunaliyorum okuyayım olmazsa

kızlar az önce makyaj yaparken yüzümde hiç sivilce çıkmadığını fark ettim Allahım dedim acaba regl olmucam ondan mı yoksa 6 gün kalmış yüzümde 2-3 tane çoktan çıkması lazımdı. ama onları düşünürken de bacaklarımda sızlama oldu regl olacak gibi iç çamaşırımda da uzun aradan sonra beyaz kremsi akıntı gördüm. bayadır adam akıllı akıntım yoktu. vücudum benimle oyun mu oynuyor acaba düşünmüyorum aslında ama her ay olan belirtilerde olmayınca dikkat çekiyor ister istemez:KK51:
Her ay vücudumuz bize oyun oynuyor canim gercekten benim de bu ay sivilcem çıkmadı yüzümde baska belirtim de olmayinca acaba hamileyim ondan mi çıkmadı demistim ama adet oldum iste. En garanti belirti adet gecikmesi ki onda bile hemen umitlenmemek gerekiyor bundan donea böyle eger yapabilirsem....

Canimmm benimmm ozletmee kendini senin icin heppp duaa ediyorum(herkes icin ayrica)..bu ayi gercekten guzel anilarla doldurun birak bebek muahbnetini dusunme keyfini cikarin akildan cikarsa belki gelir...

Baksana cogumuz gunleri ayni 1-2 gun var arada ..ayni anda hamis kalalim insallahhhh.bende infolic aldim bu arada iciyorum bi o kalmasn dedim.

@bir garip oblomov
canim su 6 gun gecmicek desene ne kadar ustune dusmuyorum desende suan takmis durumdasin...rahatla bir.

inşallah sağ salim döner eşin :(

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bence inofolik işe yarayacak çünkü rahim filmide çektirdin tertemizsin ovu testitle takip et mutlaka atlama günlerini. bu arada bizleri boşlama sakın özletme kendini.

Hayırlısı canım, sağol, umarım işe yarar... Ben de özlerim buraları, ayrı kalamam ki...

Hayırlısıyla döner inşallah eşin canim ben de bir ara o sıkıntıyı yasamistim ama gitmedi şükür arada bizi bunaltsalar da onlarsiz da olmuyor.
Inofolici de mutlaka ic canim faydasini gorursun. Bu ay ayni zamanlarda adet olduk inşallah hepimiz hamile olarak gireriz yeni yila... Sohbet muhabbet icin gene arada gir canim unutma bizleri.
Bir de insirah suresi adetliyken okunur mu canim ben de bunaliyorum okuyayım olmazsa

Yeni yıl hepimize uğur getirsin canım... Zaten buraya girmeden yapamam ki. Sadece bebek konularını danıştığım bir yer olmaktan çıktı burası benim için. Hepinizin bende ayrı ayrı yeri var...

Adeteliyken okunup okunmadığını hiç bilmiyorum canım. Ama bazı surelerin dua niyetine denip okunabildiğini biliyorum.

Canimmm benimmm ozletmee kendini senin icin heppp duaa ediyorum(herkes icin ayrica)..bu ayi gercekten guzel anilarla doldurun birak bebek muahbnetini dusunme keyfini cikarin akildan cikarsa belki gelir...

Baksana cogumuz gunleri ayni 1-2 gun var arada ..ayni anda hamis kalalim insallahhhh.bende infolic aldim bu arada iciyorum bi o kalmasn dedim.

Yok, artık bu aydan da ümdim yok canım. Gerçekten önceliğim bu değil şu an. Eşimle bu ayımızı, dedğin gibi, dolu dolu geçirebilmek tüm amacım.

Inofolik içmen de çok iyi olmuş canım, faydasını görürsün inşallah.

inşallah sağ salim döner eşin :KK43:
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Amin...

Kizlar simdi netten takip ediyordum sonuclar cikmis bakar misinz?
Dr a gidiyorm sonucu gostermeye.

IMG_20161208_140323.jpg

Kontes001 Kontes001 @yesa1 @kutuphanekedisi @mervem-metem bir garip oblomov bir garip oblomov
Suan hatirlayadgim canlar bi yorum atin.

Var yok yere sktrma dedi canim :KK48:
Onu deyince prolaktin yuksekliginden suphelenmisti ama oda normal cikti..

Simdi dusundum de var yok yere sktrdgm dogru,eltimn kucuk bebek var kizim anne bize goturelim demisti bende goturelim ama sut yok , o sira skıp skıp bak sut var hadi alalim demistm.
peki göğüsünden gelen süt neyin nesiymiş?

Heray aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısı olsun ..göğüsler ağrıyo kasık batmam var iki gündür yediğim turşular içtiğim turşu suyu anlam veremiyorum ilk defa ölüyorum turşu için

Back