- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
yok tatlım ya bebek için değil durduk yere aklımda bişi yokken bile ağlayasım geliyor. regl olucam galiba bu duygusallık bir yumurtlamadan sonra birde regl yaklaşırken oluyor bendeBen de oluyor zaman zaman. İnsan kendisini çaresiz hissediyor ama ne kadar ağlasak, kendimizi parçalasak boş. Sabredip beklemekten başka yapılacak birşey yok.
yok tatlım ya bebek için değil durduk yere aklımda bişi yokken bile ağlayasım geliyor. regl olucam galiba bu duygusallık bir yumurtlamadan sonra birde regl yaklaşırken oluyor bende
benimde çok uykum var bugün ama ağlamaktan sanırım ben ağlayınca uykum gelirMerhabalar, belirtisizlikten yazacak bir şey bulamıyorum. Çok uykum geliyor ama genel uyusuklugum bu benim, yeni değil. Yapacak işlerim coksa böyle uyku bastırır :) Akıntı çok, belki sık ilişkiden mikrop kapıyoruz, bilemiyorum... Herhangi bir ağrı yok. Göğüsler her zamanki gibi, normal. Son altı gün, umudum var ama. İlk ay hemen kaldım kimyasal da olsa... Sonra ara kanamalar düzensizlik, bir buçuk ay boş geçti. Tam düzene girdim, kocam olacak adamla gorusmedik bir ay boyuncaYani bu ikinci denemem oldu diyebilirim, bu ay geçen ayın yerine de görüştük nerdeyse Üç aylık folik asit bugün bitti, dr kontrolüne gidince sorarım ne yapayım diye, kendiliğimden devam etmek istemiyorum.
Bende durum bu, belirti yok umut var. Bir de negatife çok hazırım. Pozitif olsa bile her an kanama ihtimaliyle bekleyeceğim zaten. Stres falan yok. Gayet rahatım. Gün saymaya devam...
Ben geçen ay da yapmadım bu ayda yapmayacağım hep o naza çekiyor birazda ben Naza çekicem günüm geçsin tutunmasına baksın oğluşum :)))Hadi kızlar bu ay bi karar alalım test yapmayalım... günümüz geçinceye kadar :)
oğluş muBen geçen ay da yapmadım bu ayda yapmayacağım hep o naza çekiyor birazda ben Naza çekicem günüm geçsin tutunmasına baksın oğluşum :)))
Ağlamak çok yoruyor insanı, yapma kendine öyle... oblomovluk diyoruz biz bu uyku halinebenimde çok uykum var bugün ama ağlamaktan sanırım ben ağlayınca uykum geliraynen gün saymaya devam olursa da olmazsada hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Hayırlısı olsun sağlıklı bir kızın olsun inşallah annesiMerhabalar, belirtisizlikten yazacak bir şey bulamıyorum. Çok uykum geliyor ama genel uyusuklugum bu benim, yeni değil. Yapacak işlerim coksa böyle uyku bastırır :) Akıntı çok, belki sık ilişkiden mikrop kapıyoruz, bilemiyorum... Herhangi bir ağrı yok. Göğüsler her zamanki gibi, normal. Son altı gün, umudum var ama. İlk ay hemen kaldım kimyasal da olsa... Sonra ara kanamalar düzensizlik, bir buçuk ay boş geçti. Tam düzene girdim, kocam olacak adamla gorusmedik bir ay boyuncaYani bu ikinci denemem oldu diyebilirim, bu ay geçen ayın yerine de görüştük nerdeyse Üç aylık folik asit bugün bitti, dr kontrolüne gidince sorarım ne yapayım diye, kendiliğimden devam etmek istemiyorum.
Bende durum bu, belirti yok umut var. Bir de negatife çok hazırım. Pozitif olsa bile her an kanama ihtimaliyle bekleyeceğim zaten. Stres falan yok. Gayet rahatım. Gün saymaya devam...
Aynen gamzecim pipili olsun benim olsun :)))oğluş muoğlun olsun istiyorsun galiba
Niye ağlıyorsun bebeğim kıyamam ..hoş bende öleyim haberlere ağlıyorum müzik dinliyorum gene ağlıyorumbenimde çok uykum var bugün ama ağlamaktan sanırım ben ağlayınca uykum geliraynen gün saymaya devam olursa da olmazsada hayırlısı ne ise o olsun inşallah
Rabbimden hep fazlasını isteyeceksin zaten Rabbim büyükAğlamak çok yoruyor insanı, yapma kendine öyle... oblomovluk diyoruz biz bu uyku haline(oblomov nickini almak istemiştim ama varmış alamadım)
Bir bebek çok isterim evet ama sürekli bir pazarlık içindeyimtövbe:) Sağlıklı, akıllı, mutlu, başarılı, terbiyeli, ahlaklı... Yani hayırlı olsun olacaksa bu yaştan sonra :))
Gönlümüze göre olsun inş :) Ben ikisine de açığım, hayırlı olsun, mutluluk getirsin de. (Yine de kendim için erkek, eşim için kız istiyorumHayırlısı olsun sağlıklı bir kızın olsun inşallah annesi
Aynen gamzecim pipili olsun benim olsun :)))
Ağlamak çok yoruyor insanı, yapma kendine öyle... oblomovluk diyoruz biz bu uyku haline(oblomov nickini almak istemiştim ama varmış alamadım)
Bir bebek çok isterim evet ama sürekli bir pazarlık içindeyimtövbe:) Sağlıklı, akıllı, mutlu, başarılı, terbiyeli, ahlaklı... Yani hayırlı olsun olacaksa bu yaştan sonra :))
Aynen gamzecim pipili olsun benim olsun :)))
Niye ağlıyorsun bebeğim kıyamam ..hoş bende öleyim haberlere ağlıyorum müzik dinliyorum gene ağlıyorum
aynen ya biz hep alışmışız az az istemeye elimizde her şeyin azından varRabbimden hep fazlasını isteyeceksin zaten Rabbim büyük
bende üniversiteye giderken arkadaşlarla bir iki kere baktırmıştım hep falımda ilerde ikiz çocuğun olacak derlerdi. birini buldukta 2.si kalsın2014 yılı yaz başlangıcı, muhabbetine bir kahve falı baktırdım ortama uyup. İlk ve son kez (profesyonel olarak :) Dedi ki 3 yıl içinde kızın olacak. Dedim ben düşünmüyorum çocuk. Olacak ama dedi :) Peki dedim :) Ben bu konuda çok katıydim gerçekten de. Kestirip atardım. İsteyen yapsın ben ikinciyi istemiyorum, derdim. 4 ay önce pat diye istedim. Eh 2017'de bir kızım olursa falcilardan korkmaya başlarım artık :) Basit bir eğlence evet ama bugünlerde arada bir aklıma geliyor dedikleri. Kız ya da erkek fark etmez, kimin ömrü yazılmışsa o gelecek elbet, biz istesek de istemesek de...
Ben görüyorum ikiz bebekleri, bebek arabalarında, bayılıyorum. Onları doğuran ve onlara bakan bilir tabii zorluğunu, ben bir taneyle zivanadan çıkıyorum. Uzaktan güzel gözüküyor amabende üniversiteye giderken arkadaşlarla bir iki kere baktırmıştım hep falımda ilerde ikiz çocuğun olacak derlerdi. birini buldukta 2.si kalsın
yok bende bakamam heralde büyük konuşmayayım da. bana yardımcı olacak kimse yok çünkü ben bir taneyle bile nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum ama 2 taneden daha iyidir heraldeBen görüyorum ikiz bebekleri, bebek arabalarında, bayılıyorum. Onları doğuran ve onlara bakan bilir tabii zorluğunu, ben bir taneyle zivanadan çıkıyorum. Uzaktan güzel gözüküyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?