• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

yok bende bakamam heralde büyük konuşmayayım da. bana yardımcı olacak kimse yok çünkü ben bir taneyle bile nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum ama 2 taneden daha iyidir heralde:KK48:

aklıma ne geldi. geçen pazar kalktık kahvaltı yaptık işler bitince tembellik yapıp yatağa girdik eşimle muhabbet ediyoruz 1 tane çocuğumuz olsa herşeyimiz tamam olacak dedi dedim ne biri en az 3 tane istiyorum:KK70: yok 1 yeter dedi. dedim kardeşşiz mi büyüyecek çocuğum biz 3 kardeşiz siz 3 kardeşsiniz kardeşten güzel şey varmı diye sonra 2de anlaştık:KK70:bir taneyi buldukta pazarlık için masaya bile oturduk ilkini doğurduktan 2 sene sonra 2.yi yapmak için çalışmaya başlıcaz:KK59:
İnş istediğiniz gibi olur. Ben hamilelikten bunalıp doğumda acı çekince dedim bu iş tekrar yapılmaz. İkiz olsa bir kerede kardeş falan hallolurdu ama aynı süreç yeniden yaşanmaz. İnsanız işte, bize sunulan en büyük lutuf belki de unutmak. Acılar geçince hemen unutuyoruz :) Yirmili yaşlarda bile zordu, 35'te Allah yardım etsin, ne diyeyim :) Kendime iş çıkardım, oğlum da kardeş falan istemedi hiç, ben attım ortaya durduk yere. Ugrasiyoz şimdi olsun diye bakalim...

yok tatlım ya bebek için değil durduk yere aklımda bişi yokken bile ağlayasım geliyor. regl olucam galiba bu duygusallık bir yumurtlamadan sonra birde regl yaklaşırken oluyor bende:KK51:
Hahahhaha o bende de oluyor arada dünden beri bende oto boka ağlıyorum :hasta:

Komşumun iki kızı vardı hamile kaldı kesin oğlan dedim çıktı kime ne desem çıkıyor tövbe tövbe :)
Benimde oğlum olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun farketmez her ikisinde severim ben :KK49:
benimde dediklerim çıkıyor arkadaşımın 6 ay göstermedi dedim kesin kız ultrasyon kağıdına baktım ondada kız dedim.. işte nerden bilcen doktor bile bilemedi falan filan dedim kızın olacak görürsün bak harbidende kızı çıktı:KK70:bende kendim için kesin kızım olacakmış gibi hissediyorum:KK73:

benimde dediklerim çıkıyor arkadaşımın 6 ay göstermedi dedim kesin kız ultrasyon kağıdına baktım ondada kız dedim.. işte nerden bilcen doktor bile bilemedi falan filan dedim kızın olacak görürsün bak harbidende kızı çıktı:KK70:bende kendim için kesin kızım olacakmış gibi hissediyorum:KK73:
Hadi bakalım valla ben bu aydan da umutlu değilim gayet normalim anormal hiçbişey yok yani :(
Belki de çok sıkıldım bişeyleri takip etmekten

2014 yılı yaz başlangıcı, muhabbetine bir kahve falı baktırdım ortama uyup. İlk ve son kez (profesyonel olarak :) Dedi ki 3 yıl içinde kızın olacak. Dedim ben düşünmüyorum çocuk. Olacak ama dedi :) Peki dedim :) Ben bu konuda çok katıydim gerçekten de. Kestirip atardım. İsteyen yapsın ben ikinciyi istemiyorum, derdim. 4 ay önce pat diye istedim. Eh 2017'de bir kızım olursa falcilardan korkmaya başlarım artık :) Basit bir eğlence evet ama bugünlerde arada bir aklıma geliyor dedikleri. Kız ya da erkek fark etmez, kimin ömrü yazılmışsa o gelecek elbet, biz istesek de istemesek de...
Bende baktırdım oysa hiç huyum değildir komşular bastırılan bende kapıldım kadın herseyı bildi ve oğlun olacak dedi ben düşünmüyorum Bebek dedim düşüneceksin dedi :)) fala inanma falsız kalma demişler ama hertürlü günah

aynen ya biz hep alışmışız az az istemeye elimizde her şeyin azından var :KK48: 2008 senesinde kuran kursuna gitmiştim hocamız dualarınızı sonsuz nimetlerin sahibinden istiyorsunuz az istemeyin fazla fazla isteyin derdi hep.biz alışmışız 2 göz odamız olsun bizim olsun demeye. hoca küçücük bir kızken bile o kadar büyük şeyler istemiş ki hepside olmuş 2 katlı bol odalı hem denizi hem yeşili gören manzaralı ev istermiş gerçekten de evleri öyleydi:KK37:bu küçük bir örneği derdi hep:KK57:
Ohh maşallah:))

Komşumun iki kızı vardı hamile kaldı kesin oğlan dedim çıktı kime ne desem çıkıyor tövbe tövbe :)
Benimde oğlum olacakmış gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun farketmez her ikisinde severim ben :KK49:
Ay inş hayırlısıyla oğluşlarımız olsun da cadı kaynana olalım :))) hahaha

Kizlar ben cok hastalandim.isten ciktik serviste zor durdum eve nasil attim kendimi bilmiyorum:KK43: zaten vucut kirginligim vardi butun hafta boyunca birde ustune kasik agrisi bel agrisi eklenince oluyorum sandim.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soğuk üzerini ince giyme

Kizlar ben cok hastalandim.isten ciktik serviste zor durdum eve nasil attim kendimi bilmiyorum:KK43: zaten vucut kirginligim vardi butun hafta boyunca birde ustune kasik agrisi bel agrisi eklenince oluyorum sandim.
Geçmiş olsun canim inşallah çabuk toparlanırsın dikkat et sıcak tut kendini

Gecmis olsun canimm...bi acile gitsen mi acaba,enfeksiyon olmasin idrar tahlili filan baksa dr.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar soğuk üzerini ince giyme

Geçmiş olsun canim inşallah çabuk toparlanırsın dikkat et sıcak tut kendini
Saolun kizlar. Daha iyiyim bitkinligim gecti ama sag kasigim sag belim baya agriyor gece kotu olursam acile gidicem

Back