- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Canını sıkma canım boşver azıcık ferah olGünaydın minnoşlar benim de canım sıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canını sıkma canım boşver azıcık ferah olGünaydın minnoşlar benim de canım sıkkın
Bünyemiz şaşırdı ne yapacagını :))yok o kadar değil benimkisi aşerme boyutuna ulaşmadı.
Doktor da demiş zaten canım ama normal görnüyor her şey, gözün aydın.Kizlar simdi netten takip ediyordum sonuclar cikmis bakar misinz?
Dr a gidiyorm sonucu gostermeye.
Eki Görüntüle 1922508
Kontes001 yesa @kutuphanekedisi @mervem-metem bir garip oblomov
Suan hatirlayadgim canlar bi yorum atin.
Ne güzel canim degerlerin iyi çıkmış sevindim. Denemelere son gaz devam o zamanCanim simdi dr dan ciktim sonucun gayet normal hic bi anormallik gorunmuyor denemeye devam dedi...
Doktor da demiş zaten canım ama normal görnüyor her şey, gözün aydın.
Ne güzel canim degerlerin iyi çıkmış sevindim. Denemelere son gaz devam o zaman
Kizlar simdi netten takip ediyordum sonuclar cikmis bakar misinz?
Eki Görüntüle 1922508
Hepsi normal hepsi birbirinden güzel :)
Değerlerinin maşallahı var canım :) Emineeemm
Okunmaz cnm Kuran kerimden bir sure olduğu için adetliyken Kurânı kerime dokunulmazda okunmazda gusul alınca okursun inşaAllah cnmHayırlısıyla döner inşallah eşin canim ben de bir ara o sıkıntıyı yasamistim ama gitmedi şükür arada bizi bunaltsalar da onlarsiz da olmuyor.
Inofolici de mutlaka ic canim faydasini gorursun. Bu ay ayni zamanlarda adet olduk inşallah hepimiz hamile olarak gireriz yeni yila... Sohbet muhabbet icin gene arada gir canim unutma bizleri.
Bir de insirah suresi adetliyken okunur mu canim ben de bunaliyorum okuyayım olmazsa
Evet canim biraz koyulasmis hadi inşallah bu bir işaret olsunEki Görüntüle 1922655
Kizlar meraktan ovu testi yaptim gebelik testi yapmamak icin ovu testinden hevesimi aliyorum cift cizgi gormek moral veriyoralttaki bugun 28. Gun testi koyulasmaya mi baslamis ne
Kizlar simdi netten takip ediyordum sonuclar cikmis bakar misinz?
Eki Görüntüle 1922508
Maşallah Canım güzel çıkmış hepsi :)
İyi geceler herkese
Malesef eskisi gibi giremiyorum çok yorgun oluyorum yazamıyorum ama yazılanların çoğunu okuyorum
Bu arada dün yumurta akı gördüm ama bugünü değerlendirdik dün pas geçtik, yumurtlama haftam da burada biter, biz vurduk ya gol olur yada bu ay ki maç da burada biter
Günaydın güzelim :)Gunaydinnnn canlarrr...saglik ve huzur dolu gunlerinz olsun insallah...
ay valla doğsun ben önce güzel bir pataklıcam sevme işini sona bırakıcamAy hamile kalalım ya bu ay :) tutun lan uyuz bebekler yemicezz sizi sevicez