• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayırlısıyla döner inşallah eşin canim ben de bir ara o sıkıntıyı yasamistim ama gitmedi şükür arada bizi bunaltsalar da onlarsiz da olmuyor.
Inofolici de mutlaka ic canim faydasini gorursun. Bu ay ayni zamanlarda adet olduk inşallah hepimiz hamile olarak gireriz yeni yila... Sohbet muhabbet icin gene arada gir canim unutma bizleri.
Bir de insirah suresi adetliyken okunur mu canim ben de bunaliyorum okuyayım olmazsa
Okunmaz cnm Kuran kerimden bir sure olduğu için adetliyken Kurânı kerime dokunulmazda okunmazda gusul alınca okursun inşaAllah cnm

20161208_201624.jpg

Kizlar meraktan ovu testi yaptim:KK48: gebelik testi yapmamak icin ovu testinden hevesimi aliyorum cift cizgi gormek moral veriyor:KK70:alttaki bugun 28. Gun testi koyulasmaya mi baslamis ne:deli::KK8:

İyi geceler herkese

Malesef eskisi gibi giremiyorum çok yorgun oluyorum yazamıyorum ama yazılanların çoğunu okuyorum

Bu arada dün yumurta akı gördüm ama bugünü değerlendirdik dün pas geçtik, yumurtlama haftam da burada biter, biz vurduk ya gol olur yada bu ay ki maç da burada biter :KK48:

:KK48::KK48:
İyi geceler herkese

Malesef eskisi gibi giremiyorum çok yorgun oluyorum yazamıyorum ama yazılanların çoğunu okuyorum

Bu arada dün yumurta akı gördüm ama bugünü değerlendirdik dün pas geçtik, yumurtlama haftam da burada biter, biz vurduk ya gol olur yada bu ay ki maç da burada biter :KK48:

Back