• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hormon testine ise 3. günü git canım cuma daha iyi yarından
Hormon testi degil canim klomen benzeri ilac kullandim adetin olursa 2. Veya 3. Günü gel diyor ama ben daha yeni yeni oluyorum ondan sordum myayene ediyor kist falan var mi diye

evet baya klasik oldu :KK70:valla stres yapmadım diyenlere inat en stresli günümde hamile kalasım var:KK70::KK70:
şaka bir yana öyle ya da böyle valla gelsin de hayırlı olsunda sağ salim kucağımıza alalımda :KK36: bol bol dualarını bekliyoruz canım:KK36:

canım valla haklısın :KK45:ben de böyle diyenlere içimden aynısını diyordum ama bu ay cidden dediğim gibi oldu. Ama tamamen tesadüf de olabilir. Belki her şeyin bir zamanı var, benimki öyle denk gelmiştir.

Hepinize bol bol dua ediyorum, önceden de ediyordum şimdi de ediyorum :dua:

Randevu almissin canm bende cuma diyecektimm..
Sagol canim iyi ki varsiniz :KK36:Suan o kadar üzgünüm ki hatta agladim biraz bu ay catlatma iğnesi olmustum negatifi gormemek icin test bile yapmamistim. Insaniz iste hep umut ediyoruz bu ay da olmadi. Demek ki zamanin degil rabnim en hayirli ve tez zamanda hepimize yasatsin anneligi inşallah :cry:

Aminnn canim aminnnn..

Sagol canim iyi ki varsiniz :KK36:Suan o kadar üzgünüm ki hatta agladim biraz bu ay catlatma iğnesi olmustum negatifi gormemek icin test bile yapmamistim. Insaniz iste hep umut ediyoruz bu ay da olmadi. Demek ki zamanin degil rabnim en hayirli ve tez zamanda hepimize yasatsin anneligi inşallah :cry:

İyi aksamlar canlar.
Bugun adetin 3. Gunu dr korntolune gittim ,aksam uzeri oldugu ve cok yogun oldugu icin ancak muayneye yetisebildim kan alimi sabah vermemde sakinca olmadigini soyledi dr...hormon tahlileri istedi,sonra ultrosonda kucuk kucuk kabarciklar gordugunu soyledj polistik overimsi ,ama baska dr var bile demez yarin sonuclarina da bakalim ona gore konusalim dedi..

İyi aksamlar canlar.
Bugun adetin 3. Gunu dr korntolune gittim ,aksam uzeri oldugu ve cok yogun oldugu icin ancak muayneye yetisebildim kan alimi sabah vermemde sakinca olmadigini soyledi dr...hormon tahlileri istedi,sonra ultrosonda kucuk kucuk kabarciklar gordugunu soyledj polistik overimsi ,ama baska dr var bile demez yarin sonuclarina da bakalim ona gore konusalim dedi..
İnşallah hormonlarinda normaldir canim

İyi aksamlar canlar.

Ben de seni merak ediyodum canım sorcaktım yazmışsın :) inşallah yarınki sonuçların da güzel çıkar haber ver bize yine ;)

Kızlar bayadır giremedim internet yokta :)
kaynanamdayım şimdi. dün adet günümdü az bi akıntı geldi tam kanda değil kahverengi akıntı da değil. ondan sonrada gelen giden yok sanırım stresten olmadı. hesaplarıma göre dün kesin olmam lazımdı.

İnşallah hormonlarinda normaldir canim

İnsallah canim bugn dr diyor kabarciklar var soyle boyle bende dedim ki benden mi bahsediyorsunuz bende mi var o dediginz seyler dedim konduramadim kendime ,dr bi bakti " kime bakiyorum suan tabiki senden bahsediyorum " dedi :KK48:
Ama eger hormonlar guzel cikarsa yumurtlamada cikinti cikmazsa onlar onemli degil dedi...

Ben de seni merak ediyodum canım sorcaktım yazmışsın :) inşallah yarınki sonuçların da güzel çıkar haber ver bize yine :KK66:

Dusundugun icin tesekkur ederim canim.sonuclar 3 te cikar demisti dr aksam haber ederim size..

Kızlar bayadır giremedim internet yokta :)
kaynanamdayım şimdi. dün adet günümdü az bi akıntı geldi tam kanda değil kahverengi akıntı da değil. ondan sonrada gelen giden yok sanırım stresten olmadı. hesaplarıma göre dün kesin olmam lazımdı.

Kiz gelmesin o adet,evden uzaklastirma ise yarasin barii :KK76:.

Genelde kim kocayla arayi bozsa hamile kaldi...yok kocamla aramiz bozuktu ,kustuk
yok ayriydik diyen hamile kaldi...insallah sende hamis olursun canim.:dua:

günaydın canlarım :KK36:
sabah zor uyandım saat 7buçukta ateşimi ölçtüm yatış o yatış telefon çalmış servis gelmiş zor yetiştim valla. ateşim yükselmiş yine bakalım regl gününe kadar nasıl olcak. kasık ağrılarım devam ediyor tam ağrıda değil hafif sızı şeklinde pazar gelmek bilmez artık:işsiz:

Back