- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
3.günü git canımbir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.günü git canımbir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
Hormon testi degil canim klomen benzeri ilac kullandim adetin olursa 2. Veya 3. Günü gel diyor ama ben daha yeni yeni oluyorum ondan sordum myayene ediyor kist falan var mi diyeHormon testine ise 3. günü git canım cuma daha iyi yarından
cuma günü git canımbir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
ay valla kafamı daha fazla attırsaydı diyecektim gel göster biz beceremiyoz heralde diyeAğzı olan konuşuyor :) biz yapmayı bilmiyoruz hala deseydin
Cumaya randevu aldim canim size sorunca icim rahatladi karar verememistimcuma günü git canım
Kızlar soğan kuru uyguladinız mi hiç.gercekten etkili ben onun üzerine hamile kaldım tabi yumurtlama gununude es geçmemek lazım.
Cuma git canım bencebir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
evet baya klasik oldu valla stres yapmadım diyenlere inat en stresli günümde hamile kalasım var
şaka bir yana öyle ya da böyle valla gelsin de hayırlı olsunda sağ salim kucağımıza alalımda bol bol dualarını bekliyoruz canım
Randevu aldim canin cumaya artikCuma git canım bence
bir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
Sagol canim iyi ki varsiniz Suan o kadar üzgünüm ki hatta agladim biraz bu ay catlatma iğnesi olmustum negatifi gormemek icin test bile yapmamistim. Insaniz iste hep umut ediyoruz bu ay da olmadi. Demek ki zamanin degil rabnim en hayirli ve tez zamanda hepimize yasatsin anneligi inşallahRandevu almissin canm bende cuma diyecektimm..
Sagol canim iyi ki varsiniz Suan o kadar üzgünüm ki hatta agladim biraz bu ay catlatma iğnesi olmustum negatifi gormemek icin test bile yapmamistim. Insaniz iste hep umut ediyoruz bu ay da olmadi. Demek ki zamanin degil rabnim en hayirli ve tez zamanda hepimize yasatsin anneligi inşallah
İnşallah hormonlarinda normaldir canimİyi aksamlar canlar.
Bugun adetin 3. Gunu dr korntolune gittim ,aksam uzeri oldugu ve cok yogun oldugu icin ancak muayneye yetisebildim kan alimi sabah vermemde sakinca olmadigini soyledi dr...hormon tahlileri istedi,sonra ultrosonda kucuk kucuk kabarciklar gordugunu soyledj polistik overimsi ,ama baska dr var bile demez yarin sonuclarina da bakalim ona gore konusalim dedi..
İyi aksamlar canlar.
Bugun adetin 3. Gunu dr korntolune gittim ,aksam uzeri oldugu ve cok yogun oldugu icin ancak muayneye yetisebildim kan alimi sabah vermemde sakinca olmadigini soyledi dr...hormon tahlileri istedi,sonra ultrosonda kucuk kucuk kabarciklar gordugunu soyledj polistik overimsi ,ama baska dr var bile demez yarin sonuclarina da bakalim ona gore konusalim dedi..
İnşallah hormonlarinda normaldir canim
Ben de seni merak ediyodum canım sorcaktım yazmışsın :) inşallah yarınki sonuçların da güzel çıkar haber ver bize yine
Kızlar bayadır giremedim internet yokta :)
kaynanamdayım şimdi. dün adet günümdü az bi akıntı geldi tam kanda değil kahverengi akıntı da değil. ondan sonrada gelen giden yok sanırım stresten olmadı. hesaplarıma göre dün kesin olmam lazımdı.
Günaydınnnnnn