• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlar bayadır giremedim internet yokta :)
kaynanamdayım şimdi. dün adet günümdü az bi akıntı geldi tam kanda değil kahverengi akıntı da değil. ondan sonrada gelen giden yok sanırım stresten olmadı. hesaplarıma göre dün kesin olmam lazımdı.
ay hadi inşallah hiçte gelmez kırmızılar:KK68:

günaydın canlarım :KK36:
sabah zor uyandım saat 7buçukta ateşimi ölçtüm yatış o yatış telefon çalmış servis gelmiş zor yetiştim valla. ateşim yükselmiş yine bakalım regl gününe kadar nasıl olcak. kasık ağrılarım devam ediyor tam ağrıda değil hafif sızı şeklinde pazar gelmek bilmez artık:işsiz:

Gunaydin canimm,az kalmis
sabredicezz...insallah beklenmeyen adett olsn .

İnsallah canim aksam haber ederim..ruyamda sabaha kadar kosturuyordum surekli rapor sonuc topluyorum dr yetmez git sunlara da baktr deyip duriyordu yoruldum.

Gunaydin canimm,az kalmis
sabredicezz...insallah beklenmeyen adett olsn .

İnsallah canim aksam haber ederim..ruyamda sabaha kadar kosturuyordum surekli rapor sonuc topluyorum dr yetmez git sunlara da baktr deyip duriyordu yoruldum.
bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerin :KK36:

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

HAMİLELERİMİZ :) :anneadayı:

@zuhrealam 10 Ekim :anneadayı::nazar:
@Princess91 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Uzunnn 16 Ekim :anneadayı::nazar:
@Senay_26 22 Ekim:anneadayı::nazar:
@Zey-has 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@eyluluseverim 24 Ekim :anneadayı::nazar:
@Oykucan 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Aysena_ 31 Ekim :anneadayı::nazar:
@Nothingg 2 Kasım :anneadayı::nazar:
@Mrvmdpl 6 Kasım :anneadayı::nazar:
@Minnosgelin 21 Kasım :anneadayı::nazar:
@derya6129 23 Kasım :anneadayı::nazar:

ARALIK HAMİLE ADAYLARI:

Emineeemm Emineeemm 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
Kontes001 Kontes001 6 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Cennet irmagi 10 Aralık
@Sevdazede 12 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
@depresifpollyanna 13 Aralık
@bir garip oblomov 14 Aralık
@Amor fati 15 Aralık
@aysesahra 16 Aralık
@ayyalniz 18 Aralık
@maviturna 19 Aralık
2aralik :)

Onların keyfi yerinde okursa bizimkide oluyor onlar üzülürse bizde üzülüyoruz.. biz üzülsek onların umurlarında olmuyor ne kadar benciller kız beren20 beren20

bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerin :KK36:

Sukurr canim 5 dk surmedi beklemem ve kan aldirmam dunden barkod olunca hemencik oluverdi islem 14.30 da sonuc cikarmis simdi eve gidiyorum sonra tekrar gidecegim..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canim

İnsallah canimm.;)
Kızlarrr günaydınnn. malesef geldi kırmızı :KK43:

Gunaydinn canimm suan hepimiz ayni zamanda adetiz gun var ....insallahh ayni andada hamile kalirizz..

Bizimki dün gece geldi işte bunalıma girmiş canım sıkıldı kız insan azıcık huzur sahibi olamıyor bu kovalar yüzünden :)
Dogru canim evlilikte her zaman huzurlu olunmuyor ne yazik ki sıkma tatlu canini allah bildigi gibi yapsin o kocaları

Onların keyfi yerinde okursa bizimkide oluyor onlar üzülürse bizde üzülüyoruz.. biz üzülsek onların umurlarında olmuyor ne kadar benciller kız beren20 beren20
Doğru diyon kız onlar bizim kadar ince ve düşünceli degiller. Ben de cok uzuluyorum bu duruma ama napalim

Back