• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Hayır otu bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılmalı etki etmesi için..ben de adet düzensizliği yoktu prolaktin yüksekliğimden dolayı 58 gün de ve 25 günde olmuştum bu da Doğum kontrol hapını bıraktığımdan dolayıydı sonrasında ilaçla hormonum düşünce eski 28 günlük periyoduma geri döndüm otun sayesinde değil çünkü az kullandım

Anladım cnm saol...

ben ovu testlerinde bile ikinci çizgiyi hiç koyu göremiyorum. lh hormonumun yüksek seviyede değil. yumurtam mı kaliteli değil demek ki ya..

Canim sen bak beni dinle, en azindan tahmin ettigin yumurtlama tarihinden 2 gun once yapmaya basla testi. Sen gec kaldigindan ovulasyonda cift cizgiyi goremiyorsun.

Canim sen bak beni dinle, en azindan tahmin ettigin yumurtlama tarihinden 2 gun once yapmaya basla testi. Sen gec kaldigindan ovulasyonda cift cizgiyi goremiyorsun.
Bencede en iyisi erken baslamak teste dun benim 9 gundu basladim ikinci cizgi hic yoktu tek cizgi cikti, bu gun testte ikinci cizgi silik cikti ama tahminim yumurtlama erken olacak 14 gunu bulmiyacak gibi, o yuzden erken baslamakta fayda var kizlar.

Gunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam

Gunaydin kizlar size birsey sorucam adetime 3 gun kala idrar testi yapmistim cok hafif silikti 1 gun kala yani bugun yaptim sbh cizgi daha belirginlesmisti ama tam bi netlik yoktu acaba gercekden hamilemiyim?hamileysem yarin doktra gtsem acaba kese gorunur mu? Yoksa pazartesiye mi biraksam

Tebrikler hamilesiniz. Kese bildiğim kadarı ile bu haftalarda görünmüyor. Siz doktora gidip bir kan testi verin. Kan testinizi 2 güne bir tekrarlayın. Değerlerinizin her testte bir öncekinin 2 katına çıkması gerekiyor. Folik asit falan kullanıyor musunuz?

Günaydın kızlar neden bilmem bugun cok pozitif uyandim güne. O arabesk ruh haline girmeden keyfini cikarmak istiyorum:KK49:

Ooohh ne güzel..herşeyin pozitif olsun canım..
Sağol canim hepimiz pozitif olalim. Nasipten öte köy yok. Ay bunu diyen ben miyim :dondurma:Dun ikinci sogan kürü bitti. Gelecek ay testere disli aslan pencesi mi yapsam diyorum. Hormonlari duzenliyomus ama bnm hormonlarim normal. İyi gelmek yerine kotu gelir mi ki?

Meraba kızlar benide alır mısınız aranıza :) bende 4 aylık evliyim folik asite başladım bugün gün aşırı ilişki oluyo bat 23 ekim :spor:stres yokk sıkıntı yok sabırla beklemek ve çalışmak var ama görev gibi değil :21: ben geçen ay görev gibi yaptım olmadı bu ay ayaklarımı kaldırmıyom bile :oops::KK22:bilmiom bu ay hiç ümitlenmiom niye bilmiom kendimi kocama ve işe adadım :KK71:inşallah bebekte olur hayırlısı :KK9:

Kizlar nolur bi bakin ovulasyon testime cizgi yeterince kirmizi mi sizce. Eyer oyleyse yarin yumurtlama gunum demektir.

Eklentiler

• PicsArt_10-05-06.12.09.jpg
    PicsArt_10-05-06.12.09.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 33
Canim yurt disindayim burdakiler hepsi boyle kagidinda cift esit kirmizi cizgi gordugunuzde 24 saat sonra ovulasyonunuz basliyor diyor.

Back