• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ben yaptım sıcak su buharına oturayım dedim popomu yaktım. ya dedim başka bi yerim yansaydı çok korktum.
Ucuz kurtulmussun canim ya. Dedigim gibi iyi calisan yerlerimize donusu olmayan zarar verme ihtimali olan seyleri denememek gerek. Onun yerine firsat yaratip kaplicaya gidilebilir. Bi vaktim olsa gidicem valla :)

Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.

Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.

Bu ay klomen kullandım yumurtam çatlamış. Ama sonuç ne olur bilmiyorum. Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :) :anneadayı::anne::KK200::nazar:

Ekim hamiş adayları :anneadayı: ( Batlar )

@BaharKenan35 1 Ekim :duduk:
@Cerencann23 2 Ekim :duduk:
@burcinnburcinn 2 Ekim :duduk:
@sadece umut 4 Ekim :duduk:
@arvenlena 4 Ekim
@AyzaD 7 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
Aynur5656 Aynur5656 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Safistd 10 Ekim
@Crescent-hll 10 Ekim
@yarenhfhf 12 Ekim
@yeni_ay 12-13 Ekim
@fadimebal04 12-13 Ekim
@duygusalannee 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@blondgunes 13-14 Ekim
@melexis 14 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@Bluish07 14 Ekim
@berraksudakibalik 15 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@La-Reverie 17 Ekim
@doruk90 17 Ekim
ayprensesii ayprensesii 18 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Fatimasevket 20 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@Zehna67 21 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
aysesahra aysesahra 23 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@fatmasecret19 26 Ekim
@Minnosgelin 26 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
Hayirli olsun cnm :KK73: benimde bat 9 Ekim:halay: Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin bizlere:dua::anneadayı::KK73:

aysesahra aysesahra geçmiş olsun. çok zor.. bana bazen o gebelik testinde çift çizgiyi görmek bile yetecekmiş gibi geliyor. sonra dış yani bana artık o çift çizgi bile hayal geliyor hiç görmediğim için. sonra dış gebelik boş gebelik gibi ihtimaller geliyor aklıma kızıyorum kendime. çok yoruldum ben ya. hamile olma ihtimalimi hayal edemiyorum ettiğim an hayali bile ağlatıyor beni. yaşamak istiyorum artık yaşamak..

aysesahra aysesahra geçmiş olsun. çok zor.. bana bazen o gebelik testinde çift çizgiyi görmek bile yetecekmiş gibi geliyor. sonra dış yani bana artık o çift çizgi bile hayal geliyor hiç görmediğim için. sonra dış gebelik boş gebelik gibi ihtimaller geliyor aklıma kızıyorum kendime. çok yoruldum ben ya. hamile olma ihtimalimi hayal edemiyorum ettiğim an hayali bile ağlatıyor beni. yaşamak istiyorum artık yaşamak..

Aynı ben :( :(

ben ovu testlerinde bile ikinci çizgiyi hiç koyu göremiyorum. lh hormonumun yüksek seviyede değil. yumurtam mı kaliteli değil demek ki ya..

kendim evde test olarak yapıyorum. doktora gitmeye vaktim yok. ama millet bu testlerle hep tutturuyor ama ben yok hiçbir zaman t çizgisi c ile aynı renk veya koyu olmuyor

kendim evde test olarak yapıyorum. doktora gitmeye vaktim yok. ama millet bu testlerle hep tutturuyor ama ben yok hiçbir zaman t çizgisi c ile aynı renk veya koyu olmuyor
Herkesin sorunu farklı tatlım..doktora gidip takip ettirmen iyi olurdu..en azından sorunun ne olduğu anlaşılır tedavisi başlanır...

Adet düzensizliği varmıydı sende işe yaradımı
Hayır otu bildiğim kadarıyla 3 ay kullanılmalı etki etmesi için..ben de adet düzensizliği yoktu prolaktin yüksekliğimden dolayı 58 gün de ve 25 günde olmuştum bu da Doğum kontrol hapını bıraktığımdan dolayıydı sonrasında ilaçla hormonum düşünce eski 28 günlük periyoduma geri döndüm otun sayesinde değil çünkü az kullandım

Back