- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ay hadi inşallah hiçte gelmez kırmızılarKızlar bayadır giremedim internet yokta :)
kaynanamdayım şimdi. dün adet günümdü az bi akıntı geldi tam kanda değil kahverengi akıntı da değil. ondan sonrada gelen giden yok sanırım stresten olmadı. hesaplarıma göre dün kesin olmam lazımdı.
hadi güzel haberlerle gel canım inşallah hormonların normaldirGunaydinn canimmm...simdi yoldayim kan vermeye gidiyorumm horrr olasica hormonlar icin.
günaydın canlarım
sabah zor uyandım saat 7buçukta ateşimi ölçtüm yatış o yatış telefon çalmış servis gelmiş zor yetiştim valla. ateşim yükselmiş yine bakalım regl gününe kadar nasıl olcak. kasık ağrılarım devam ediyor tam ağrıda değil hafif sızı şeklinde pazar gelmek bilmez artık
bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerinGunaydin canimm,az kalmis
sabredicezz...insallah beklenmeyen adett olsn .
İnsallah canim aksam haber ederim..ruyamda sabaha kadar kosturuyordum surekli rapor sonuc topluyorum dr yetmez git sunlara da baktr deyip duriyordu yoruldum.
2aralik :)Buda benim topiğim olsun banada sizlere de uğur getirsin bebiş getirsin inşallahh.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallahh.
Benimle beklemek isteyen varsa buyursun gelsin :)
HAMİLELERİMİZ :)
@zuhrealam 10 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@Uzunnn 16 Ekim
@Senay_26 22 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@eyluluseverim 24 Ekim
@Oykucan 31 Ekim
@Aysena_ 31 Ekim
@Nothingg 2 Kasım
@Mrvmdpl 6 Kasım
@Minnosgelin 21 Kasım
@derya6129 23 Kasım
ARALIK HAMİLE ADAYLARI:
Emineeemm 3 Aralık
@Ay-n ilk Hali 3 Aralık
Kontes001 6 Aralık
@kutuphanekedisi 6 Aralık
@Cennet irmagi 10 Aralık
@Sevdazede 12 Aralık
@Gamzecannn 13 Aralık
@depresifpollyanna 13 Aralık
@bir garip oblomov 14 Aralık
@Amor fati 15 Aralık
@aysesahra 16 Aralık
@ayyalniz 18 Aralık
@maviturna 19 Aralık
Hayırlı haberlerle gel inşallah canimGunaydinn canimmm...simdi yoldayim kan vermeye gidiyorumm horrr olasica hormonlar icin.
Benim de dün geldi canım gene icimi bir umutsuzluk kapladıKızlarrr günaydınnn. malesef geldi kırmızı
Sağlık olsun canım insan eşiyle kavgalı olduğu zaman hiçbirşeye sevinemez.. doğru zamanda gelsin bebeğin inşallahKızlarrr günaydınnn. malesef geldi kırmızı
Aynen benimde canm yaBenim de dün geldi canım gene icimi bir umutsuzluk kapladı
Gunaydinn canimmm...simdi yoldayim kan vermeye gidiyorumm horrr olasica hormonlar icin.
Günaydın canim senin neyin var tatlimGünaydın minnoşlar benim de canım sıkkın
Bizimki dün gece geldi işte bunalıma girmiş canım sıkıldı kız insan azıcık huzur sahibi olamıyor bu kovalar yüzünden :)Günaydın canim senin neyin var tatlim
bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerin
Hayırlı haberlerle gel inşallah canim
Kızlarrr günaydınnn. malesef geldi kırmızı
Dogru canim evlilikte her zaman huzurlu olunmuyor ne yazik ki sıkma tatlu canini allah bildigi gibi yapsin o kocalarıBizimki dün gece geldi işte bunalıma girmiş canım sıkıldı kız insan azıcık huzur sahibi olamıyor bu kovalar yüzünden :)
Doğru diyon kız onlar bizim kadar ince ve düşünceli degiller. Ben de cok uzuluyorum bu duruma ama napalimOnların keyfi yerinde okursa bizimkide oluyor onlar üzülürse bizde üzülüyoruz.. biz üzülsek onların umurlarında olmuyor ne kadar benciller kızberen20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?