2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ay hadi inşallah hiçte gelmez kırmızılar

Gunaydin canimm,az kalmis
sabredicezz...insallah beklenmeyen adett olsn .

İnsallah canim aksam haber ederim..ruyamda sabaha kadar kosturuyordum surekli rapor sonuc topluyorum dr yetmez git sunlara da baktr deyip duriyordu yoruldum.

Gunaydin canimm,az kalmis
sabredicezz...insallah beklenmeyen adett olsn .

İnsallah canim aksam haber ederim..ruyamda sabaha kadar kosturuyordum surekli rapor sonuc topluyorum dr yetmez git sunlara da baktr deyip duriyordu yoruldum.
bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerin

2aralik :)

Onların keyfi yerinde okursa bizimkide oluyor onlar üzülürse bizde üzülüyoruz.. biz üzülsek onların umurlarında olmuyor ne kadar benciller kız beren20

bak rüyanda yorulmuşsun inşallah bugün su gibi akar işlerin

Sukurr canim 5 dk surmedi beklemem ve kan aldirmam dunden barkod olunca hemencik oluverdi islem 14.30 da sonuc cikarmis simdi eve gidiyorum sonra tekrar gidecegim..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canim

İnsallah canimm.
Kızlarrr günaydınnn. malesef geldi kırmızı

Gunaydinn canimm suan hepimiz ayni zamanda adetiz gun var ....insallahh ayni andada hamile kalirizz..

Bizimki dün gece geldi işte bunalıma girmiş canım sıkıldı kız insan azıcık huzur sahibi olamıyor bu kovalar yüzünden :)
Dogru canim evlilikte her zaman huzurlu olunmuyor ne yazik ki sıkma tatlu canini allah bildigi gibi yapsin o kocaları

Onların keyfi yerinde okursa bizimkide oluyor onlar üzülürse bizde üzülüyoruz.. biz üzülsek onların umurlarında olmuyor ne kadar benciller kız beren20
Doğru diyon kız onlar bizim kadar ince ve düşünceli degiller. Ben de cok uzuluyorum bu duruma ama napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…