- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
Sorma canım millet çatır çatır doğuruyor valla dediğin gibi korunurken hamile kalan biliyorum ben :)))))) çok kötü günler geçirdim hç hamile olduğuma sevinemedim ama en azından hamile kalabiliyorum buna da şükür bu da tek tesellim umarım bu sefer minnaklar bizi çok bekletmez sende ne var ne yok adetin ne zaman gelmez olasıca umarım da gelmezsweetdreams1985 minnoşum koy ver gitsin bi minnak getiremedik yuh bize :)
Kız bazıları nasıl doğurgan oluyor korunmayı bıraktıkları gün hamile kalıyorlar bide bize bak :) bence bu spermler orayı tatil köyü sanıyorlar eğlenip eğlenip gidiyorlar ;D
EKmek yendiğim mi var ki kız eve almıyoruz bile :)bazen ferdi tayfur bazen tserdar ortaç en uçları yaşıyorum
ekmeği kes ekmeği kilo verirsin
Gelmez olasıca :) benim 11 günüm var bebeğim tatlıses eşliğinde memeler baş kaldırmışı dinliyorumSorma canım millet çatır çatır doğuruyor valla dediğin gibi korunurken hamile kalan biliyorum ben :)))))) çok kötü günler geçirdim hç hamile olduğuma sevinemedim ama en azından hamile kalabiliyorum buna da şükür bu da tek tesellim umarım bu sefer minnaklar bizi çok bekletmez sende ne var ne yok adetin ne zaman gelmez olasıca umarım da gelmez
Kaç gün bar bata canım hayırlısı olsunKizlar gunaydin
Sabah adet sancisi gibi hisle uyandim kasik hasssiyetim var galiba yine erken regl olucam bakalim pazara kadar beklicem gelen giden olacak mi bilmiyorumatesimi olctum 36.5 her sabah yedi bucukta olcuyorum dun 36.6ydi dususe mi gecti acaba bakalim yarin kac cikacak
Korunma canım ben düşükten sonra korunmadım biliyordum olmayacağını çünkü iki ay korun dedi ama korunmadım 5 ay oldu hala gelen giden YokBen 9 kasımda kürtaj oldum kürtaj olduğu gün 1 adet gör yeterli demişti daha sonra kontrole gittiğimde Ocak gibi bırak korunmayı dedi. ben adet olunca tekrar arayıp doktoru netleştirmeyi düşünüyorum. bu sürede kilo vermeye çalışıyorum. Sende kürtajdan sonra adet görmeden önce kilonda farklılık oldu mu yani adet görünce 1 kilo falan farketti mi
Anladım canım evet her bünyede farklılık oluyo bende nedense korunmak istemiyorum vakit kaybı gibi geliyorKorunma canım ben düşükten sonra korunmadım biliyordum olmayacağını çünkü iki ay korun dedi ama korunmadım 5 ay oldu hala gelen giden Yok
7 gün var canım. az öncede bulantım başladı. anlamıyorum bakalım ne olacak pazara kadar gelmezse test yapacağım regle 3 gün kala. hamile olduklarını öğrenmeden önce regl belirtileri yaşayanlar var belki onlardan olurum belki regl olurum bakalım yaşayıp göreceğimKaç gün bar bata canım hayırlısı olsun
Düşünmeyelim bence ben olmayacak gözüyle bakıyorum ondan dolayı rahatım :)7 gün var canım. az öncede bulantım başladı. anlamıyorum bakalım ne olacak pazara kadar gelmezse test yapacağım regle 3 gün kala. hamile olduklarını öğrenmeden önce regl belirtileri yaşayanlar var belki onlardan olurum belki regl olurum bakalım yaşayıp göreceğim
Benimde 6 haftalıktı düştü hiç kimse etkisinde kalma zaten korunmasan bile mübarek şıp diye olamıyorAnladım canım evet her bünyede farklılık oluyo bende nedense korunmak istemiyorum vakit kaybı gibi geliyorama yinede doktora bi danışayım rahim genişlediği in düşük riski var diyorlar ama benimki 6 haftalıktı ve i boş bi kese idi yani çok büyüyemedi. Bende hemen hamile kalan biri değilim 7 ay sonra olmuştu bu gebelik umarım tez zamanda yine nasip olur. seninki kaç haftalıktı???
Bende sabah sporumu yaptım birazdan yürüyüşe çıkacağım :) spor iyidir greyfurt yiyorum yağlarım yansın diye kül olsunlar :)Şimdi spordan geldim zor yaptım hareketleri bi kasık batması yaşadım ki 9 gün var hadi hayırlısı acayip rüyalar görüyorum Bebek emziriyorum hoş geçen ayda böyleydi ama nafile :)
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir Benimde 9 gün var 2016 nın bu son ayı uğurlu gelsin bizlere inş7 gün var canım. az öncede bulantım başladı. anlamıyorum bakalım ne olacak pazara kadar gelmezse test yapacağım regle 3 gün kala. hamile olduklarını öğrenmeden önce regl belirtileri yaşayanlar var belki onlardan olurum belki regl olurum bakalım yaşayıp göreceğim
Sen zaten zayıfsın Eminim ki çokta güZelsin boşver sporu yat bol bol yat Bebek olunca yatamayacaksın :))Bende sabah sporumu yaptım birazdan yürüyüşe çıkacağım :) spor iyidir greyfurt yiyorum yağlarım yansın diye kül olsunlar :)
Niye tutmuyor kız :) ben anlamıyorum bi sorunda Yok hayret ediyorum bazen böyle mi oluyormuş diyorum ya eskiler nasıl peşi sıra hamile kalmışlar 7-9 çoçuk nasıl yapmışlar aralarında bi sene bile Yok bazılarının.. eeee biz aha ben korunmayı bırakalı 1,5 sene oluyor nerde bu bebek anlam veremiyorum gerçekten :)Benimde 6 haftalıktı düştü hiç kimse etkisinde kalma zaten korunmasan bile mübarek şıp diye olamıyor
Ben hantal yaşama alışkın değilim canım. Ayrıca doğru bildin hem güzel hemde kilolu değilim ( ukala olayım azıcık ) ama senin içinin güzelliği bu kelimeleri söyleten :)Sen zaten zayıfsın Eminim ki çokta güZelsin boşver sporu yat bol bol yat Bebek olunca yatamayacaksın :))
Hamisligin hayrli olsun cnm rabbim hayrlisyla kucagina almyi nasip etsn ins herhngi bi tedavi veya kür uyguladn miCanım doğru, nick ve avatar değiştirdim bir kaç ay önce. Ama 1 senedir falan düzenli yazıyorum, 4-5 senedir de okuyorum. :)
Düşünmeyelim bence ben olmayacak gözüyle bakıyorum ondan dolayı rahatım :)
amin canım inşallah bu son aylar bizim aylarımız olsunİnşallah hayırlısıyla hamilesindir Benimde 9 gün var 2016 nın bu son ayı uğurlu gelsin bizlere inş
Kiz ayni bni anlatmissin evde tek basma otrym tmzligidr komsyya gtmesdr car curt derkn zmn gecio ama insan severek oyalanabilecegi bseyler istiyo bebis gbiNiye tutmuyor kız :) bi sorunda Yok hayret ediyorum bazen böyle mi oluyormuş diyorum ya eskiler nasıl peşi sıra hamile kalmışlar 7-9 çoçuk nasıl yapmışlar aralarında bi sene bile Yok bazılarının.. eeee biz aha ben korunmayı bırakalı 1,5 sene oluyor nerde bu bebek anlam veremiyorum gerçekten :)
Dayımın oğlunu gördüm kameradan allahım insan daha çok istiyor hemde evde yalnızsın bi arkadaş olur diye düşünüyorum. Akşama kadar otur temizlik yap spor yap komşuya git insan usanıyor vallahele şu bulaşıklar nefret ediyorum
sweetdreams1985 minnoşum koy ver gitsin bi minnak getiremedik yuh bize :)
Kız bazıları nasıl doğurgan oluyor korunmayı bıraktıkları gün hamile kalıyorlar bide bize bak :) bence bu spermler orayı tatil köyü sanıyorlar eğlenip eğlenip gidiyorlar ;D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?