2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Sorma canım millet çatır çatır doğuruyor valla dediğin gibi korunurken hamile kalan biliyorum ben :)))))) çok kötü günler geçirdim hç hamile olduğuma sevinemedim ama en azından hamile kalabiliyorum buna da şükür bu da tek tesellim umarım bu sefer minnaklar bizi çok bekletmez sende ne var ne yok adetin ne zaman gelmez olasıca umarım da gelmez

Gelmez olasıca :) benim 11 günüm var bebeğim tatlıses eşliğinde memeler baş kaldırmışı dinliyorum o durumdayım anlayacağın antibiyotik çok içtim ki normal zaman da olmadı şimdi hiç olmaz aman ne yapım olmasın :)

Kaç gün bar bata canım hayırlısı olsun

Şimdi spordan geldim zor yaptım hareketleri bi kasık batması yaşadım ki 9 gün var hadi hayırlısı acayip rüyalar görüyorum Bebek emziriyorum hoş geçen ayda böyleydi ama nafile :)

Korunma canım ben düşükten sonra korunmadım biliyordum olmayacağını çünkü iki ay korun dedi ama korunmadım 5 ay oldu hala gelen giden Yok

Korunma canım ben düşükten sonra korunmadım biliyordum olmayacağını çünkü iki ay korun dedi ama korunmadım 5 ay oldu hala gelen giden Yok
Anladım canım evet her bünyede farklılık oluyo bende nedense korunmak istemiyorum vakit kaybı gibi geliyor ama yinede doktora bi danışayım rahim genişlediği in düşük riski var diyorlar ama benimki 6 haftalıktı ve i boş bi kese idi yani çok büyüyemedi. Bende hemen hamile kalan biri değilim 7 ay sonra olmuştu bu gebelik umarım tez zamanda yine nasip olur. seninki kaç haftalıktı???

Kaç gün bar bata canım hayırlısı olsun
7 gün var canım. az öncede bulantım başladı. anlamıyorum bakalım ne olacak pazara kadar gelmezse test yapacağım regle 3 gün kala. hamile olduklarını öğrenmeden önce regl belirtileri yaşayanlar var belki onlardan olurum belki regl olurum bakalım yaşayıp göreceğim

Düşünmeyelim bence ben olmayacak gözüyle bakıyorum ondan dolayı rahatım :)

Benimde 6 haftalıktı düştü hiç kimse etkisinde kalma zaten korunmasan bile mübarek şıp diye olamıyor

Şimdi spordan geldim zor yaptım hareketleri bi kasık batması yaşadım ki 9 gün var hadi hayırlısı acayip rüyalar görüyorum Bebek emziriyorum hoş geçen ayda böyleydi ama nafile :)
Bende sabah sporumu yaptım birazdan yürüyüşe çıkacağım :) spor iyidir greyfurt yiyorum yağlarım yansın diye kül olsunlar :)

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir Benimde 9 gün var 2016 nın bu son ayı uğurlu gelsin bizlere inş

Benimde 6 haftalıktı düştü hiç kimse etkisinde kalma zaten korunmasan bile mübarek şıp diye olamıyor
Niye tutmuyor kız :) ben anlamıyorum bi sorunda Yok hayret ediyorum bazen böyle mi oluyormuş diyorum ya eskiler nasıl peşi sıra hamile kalmışlar 7-9 çoçuk nasıl yapmışlar aralarında bi sene bile Yok bazılarının.. eeee biz aha ben korunmayı bırakalı 1,5 sene oluyor nerde bu bebek anlam veremiyorum gerçekten :)
Dayımın oğlunu gördüm kameradan allahım insan daha çok istiyor hemde evde yalnızsın bi arkadaş olur diye düşünüyorum. Akşama kadar otur temizlik yap spor yap komşuya git insan usanıyor valla hele şu bulaşıklar nefret ediyorum

Sen zaten zayıfsın Eminim ki çokta güZelsin boşver sporu yat bol bol yat Bebek olunca yatamayacaksın :))
Ben hantal yaşama alışkın değilim canım. Ayrıca doğru bildin hem güzel hemde kilolu değilim ( ukala olayım azıcık ) ama senin içinin güzelliği bu kelimeleri söyleten :)
İşte dikkat etmek lazım yat yat su aygırına dönerim çabuk kilo alan yapım var oyu oyyy kız iken 61 geçmez idim

Düşünmeyelim bence ben olmayacak gözüyle bakıyorum ondan dolayı rahatım :)

ya aslında bende beklemiyorum ama benim yumurtlama geç oluyor ya 13-15ve 19. günlerde oldu ilişki 19. olandan biraz ümitliyim kızlar ovu testi yap dediler yaptım çok olmasa da koyuydu. 15inden sonra ilişkiyi bırakmıştım diş tedavisi için ama burda acayip gaza geldim

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir Benimde 9 gün var 2016 nın bu son ayı uğurlu gelsin bizlere inş
amin canım inşallah bu son aylar bizim aylarımız olsun

Kiz ayni bni anlatmissin evde tek basma otrym tmzligidr komsyya gtmesdr car curt derkn zmn gecio ama insan severek oyalanabilecegi bseyler istiyo bebis gbi

Allah iyiliğin i versin cok guldum ya tatil köyü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…