• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

çok geçmiş olsun, mide üşütmesi falan :) yoksaaaaaa

Yok tatlim ya zaten adet oluyorum :KK66: tesekkur ederim..

Aynen oyle canim hayirlisi artik sagligimdan korkmaya basladim simdi bebe yapcaz diye kendimden de olcam dengem sasti,:confused:..
Gecmis olsunn sanada kuzucumm,benimde bogazlar fena öksurdukce daha kotu oluyorum malum adet hepsi ayni anda denk geldi..
Birde canim sen infolik e baslamistin ya adetle birlikte mi basladin ve ne kadar kullaniliyor.

la rosa la rosa bebegin hayirli olsun canim:anneadayı: bir gittin iki geldinn,,,naptinnn sen cabuk soyleee bizee....:KK48:

Sağol canim, serumu yiyince kendime geldim, sana da gecmis olsun.

Evet inofolice adetle başladım canim. Toplamda en fazla ne kadar sure kullaniliyor bilmiyorum. Ben zaten 1 ay kullanacagim en fazla. Sonra gidiyor esim malum.

canım salgın var dikkat et ben pazartesi günü berbattım ayakta atlattım şükür. sonra bizim patron oldu o yatağa düştü koca adam. dünde ablam berbatmış herkesi yatağa düşürüyor mübarek

Gecmis olsun canim sana da ya, gozlerimi acamiyordum, neyse ki bugun daha iyiyim. Yarin is basi.

Amin. Doğru hatırlıyorsun canım. İlk bebeğimi kaybettim, inşallah bu kez kucağıma almak nasip olur. :)

Sen de ordaydın sanırım. :KK43:
Evet bende ordaydım 4 aylıkken kalbi durdu kaybettim :( ne güzel sen yine hamilesin çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah

Evet bende ordaydım 4 aylıkken kalbi durdu kaybettim :KK43: ne güzel sen yine hamilesin çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah

Canım gerçekten zor günler geçirdik. Allah hiçbirimize bir daha yaşatmasın. İnşallah sen de en kısa ve en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın, bu seferki hamileliğimiz çok sağlıklı geçer sonunda da yavrularımızı kucağımıza alabiliriz.

Evet bende ordaydım 4 aylıkken kalbi durdu kaybettim :KK43: ne güzel sen yine hamilesin çok sevindim Rabbim o acıları birdaha yaşatmasın sorunsuz bir hamileliğin olsun inşaAllah
Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını nasip etsin inş yine hamile kalırsın. 4 aylıkken kalbi durunca kürtaj oldun herhalde peki kürtajdan sonra ne kadar bekle dedi doktor?? Bende 6 haftalıkken kürtaj oldum bugünlerde adet olcam inşallah

Amin. Doğru hatırlıyorsun canım. İlk bebeğimi kaybettim, inşallah bu kez kucağıma almak nasip olur. :)

Sen de ordaydın sanırım. :KK43:
Merhaba canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bebeğini ne zaman kaybettin ve ne kadar süre korundumin canım? kürtaj mı oldun yoksa düşük mü

Merhaba canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. bebeğini ne zaman kaybettin ve ne kadar süre korundumin canım? kürtaj mı oldun yoksa düşük mü
Canım çok saol, darısı isteyen herkesin başına. Haziran sonunda düşük yaptım, 2 ay korundum. 6.ayda ümidi kesmişken nasip oldu çok şükür.

Benim kendiliğinden düşük oldu, kürtaj olmadım canım.

Gecmis olsun canim,benim onerim bi adet gor ve calismalara basla ne zaman olacagi belli olmuyor.
7+5 te kurtaj oldum 6 ay korundum dr 2 ay korunma yeter demesine ragmen bi hazir hissedemedim kendimi korktum bak simdide 6 aydir korunmuyoruz olmuyor keske ile olmuyor ama daha once biraksaymisim korunmayi diyorum cogu zaman...

Gecmis olsun canim,benim onerim bi adet gor ve calismalara basla ne zaman olacagi belli olmuyor.
7+5 te kurtaj oldum 6 ay korundum dr 2 ay korunma yeter demesine ragmen bi hazir hissedemedim kendimi korktum bak simdide 6 aydir korunmuyoruz olmuyor keske ile olmuyor ama daha once biraksaymisim korunmayi diyorum cogu zaman...
Anladım canım benimde 6 haftalık iken alındı boş gebelikti kürtajdan sonra kanama ağrı olmadı çok şükür ilaçlara falan ve üşütnemeye çok dikkat ettim 1-2 güne adet olcam doktorun dediğine göre o zaman adetten sonra bırakayım korunmayı zaten benimkide hemen olmadı korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım bakalım bu sefer Rabbim çok bekletmez ve hayırlı evlatlar verir inşallah hepimize

İnşallah hayırlısıyla 9 ay boyunca bat beklemeyeceğinin habeini alırsın :) valla ben ayrıntılı ultrason için gün sayıyorum :) aynı zamanda da sizler için dua ediyorumm. Günler hep aynı yanii. Sen nele yapıyosun
Ne yapalım tatlım evde fosur fosur oturuyoruz :)

Canım gerçekten zor günler geçirdik. Allah hiçbirimize bir daha yaşatmasın. İnşallah sen de en kısa ve en hayırlı zamanda yeniden hamile kalırsın, bu seferki hamileliğimiz çok sağlıklı geçer sonunda da yavrularımızı kucağımıza alabiliriz.
Aminn cnm inşaallah

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tekrarını nasip etsin inş yine hamile kalırsın. 4 aylıkken kalbi durunca kürtaj oldun herhalde peki kürtajdan sonra ne kadar bekle dedi doktor?? Bende 6 haftalıkken kürtaj oldum bugünlerde adet olcam inşallah
Evet cnm kürtaj oldum doktor bana 3 ay korun dedi ama ben neden kaybettiğimi araştırıyorum o yüzden Ağustos ayından beri korunuyorum zaten 40 gün lohusalığım sürdü sonra da korundum bence acele etme canım en az iki kez adet ol kürtaj rahimi çok yoruyor Allah korusun birşey olursa beklesemiydim şüpesi olmasın kafanda yada en güzeli doktora git ultrason la baktır rahimin toparlanmışmı doktor tavsiye siyle bırak korunmayı derim benim nacizane fikrim

Evet cnm kürtaj oldum doktor bana 3 ay korun dedi ama ben neden kaybettiğimi araştırıyorum o yüzden Ağustos ayından beri korunuyorum zaten 40 gün lohusalığım sürdü sonra da korundum bence acele etme canım en az iki kez adet ol kürtaj rahimi çok yoruyor Allah korusun birşey olursa beklesemiydim şüpesi olmasın kafanda yada en güzeli doktora git ultrason la baktır rahimin toparlanmışmı doktor tavsiye siyle bırak korunmayı derim benim nacizane fikrim
Canım ben kürtajdan 10 gün sonra doktora gittim alttan baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi yani rahimde kanama veya yırtık falan gibi bi durum yok iyi görünüyor dedi. lohusalığım 40 gün sürdü demişsin canım ne demek istediğini anlamadım yani 40 gün kanama mı oldu?? Birde kürtajdan kaç gün sonra adet oldun

Canım ben kürtajdan 10 gün sonra doktora gittim alttan baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi yani rahimde kanama veya yırtık falan gibi bi durum yok iyi görünüyor dedi. lohusalığım 40 gün sürdü demişsin canım ne demek istediğini anlamadım yani 40 gün kanama mı oldu?? Birde kürtajdan kaç

Kızlar günaydın :) Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç 142 çıktı :) 2 gün önce sonuç 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Haftaya bir daha çağırdı.

2 haftadır rüyalarımda sürekli kucağımda kız çocukları görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :) Darısı isteyen herkesin başına.:dua:
Hayirli olsun canim saglikla kucağına al inşallah

Canım ben kürtajdan 10 gün sonra doktora gittim alttan baktı ve bi sıkıntı olmadığını söyledi yani rahimde kanama veya yırtık falan gibi bi durum yok iyi görünüyor dedi. lohusalığım 40 gün sürdü demişsin canım ne demek istediğini anlamadım yani 40 gün kanama mı oldu?? Birde kürtajdan kaç
Doğum dan sonra olan 40 gün kanamaya lohusalık denir ya cnm benim de bebeğim 4 aylık olduğu için büyük bir bebek olduğu için benim kürtaj dan sonra 40 gün kanamam oldu sonra normal adet döngüm de oldu değişmedi eskiden 16 günde bir 8 gün adet olurdum yine öyle oldu 40 gün kürtaj dan sonra kanamam oldu yani sonra 16 gün temiz kaldım sonra yine adet oldum

Back