2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kiz ayni bni anlatmissin evde tek basma otrym tmzligidr komsyya gtmesdr car curt derkn zmn gecio ama insan severek oyalanabilecegi bseyler istiyo bebis gbi
Ayyyy keşke olsa elimizde değil ki ha deyince yapalım :)
İnsan zamanla yeni heyecanlar istiyor aha şimdi çamaşır aşmam Laz'ım nefret ediyorum ev işlerinden

Ayyyy keşke olsa elimizde değil ki ha deyince yapalım :)
İnsan zamanla yeni heyecanlar istiyor aha şimdi çamaşır aşmam Laz'ım nefret ediyorum ev işlerinden
elimizde olsa dedin ya halam deldi aklıma 3-4 ay önce arıyor
-ee kızım çocuk yok mu?
-yok hala dedim
-ee yapın artık
-yapmadığımızı ne biliyon dedim
-ee yapsaydınız olurdu dedi ben şok direk
sanki benim istememle oluyor. tüm sinirimi yatıştırmaya ve dişlerimi sıkarak halacım o iş öyle olmuyor senin daha iyi bilmen lazım Allah nasip edecek önce sonra olacak dedim ee orası öyle tabi ama siz yine çok geç kalmayın yapın bir tane demez mi tam ömür törpüsü anlayacağınız. sanki yok yapmıcaz demişim gibi... tamam tamam diyip kapattım telefonu

Kızlar soğan kuru uyguladinız mi hiç.gercekten etkili ben onun üzerine hamile kaldım tabi yumurtlama gununude es geçmemek lazım.
her şeyi uyguladık valla ama bunlar bahane vakti zamanı olmadı mı gelmiyorlar malesef...ben soğan kürü yaptığım ayın ertesi ayı hamile kaldım ama kimyasalmış vakti değilmiş yani istediğimiz kadar yırtınalım olmayınca olmuyor...

Haklisin cnm önce Allah nasip edecek tabiki bende bir yıl ugrastm hemen tutmadı zaten.ama nacizane söylemek istedim sadece.allahim tez zamanda tüm isteyenleri sevindirsin inşallah

Hayirli olsun canim saglikla kucağına al inşallah

Saol canım inşallah.
Hamisligin hayrli olsun cnm rabbim hayrlisyla kucagina almyi nasip etsn ins herhngi bi tedavi veya kür uyguladn mi

Canım çok saol :) Darısı isteyen herkesin başına. Çok klasik olucak ama bir tek bu ay hamileliği pek stres haline getirmedim. Kafam çok rahattı ve 10 günden itibaren BAT'a kadar her 2 günde bir düzenli ilişki oldu.

evet baya klasik oldu valla stres yapmadım diyenlere inat en stresli günümde hamile kalasım var
şaka bir yana öyle ya da böyle valla gelsin de hayırlı olsunda sağ salim kucağımıza alalımda bol bol dualarını bekliyoruz canım

Canım benim :* gönlüne göre versin ..yediğimiz içtiğimiz herşey hormon fazlasıyla radyosyona maruz kalıyoruz ellerimizde birer tel :) ben arka arkaya doğurdum hele ikinciyi korunarak 15 yıl önce yaş hem küçüktü hemde tel felan yoktu ..şuan olsun diye paralıyorum kendımi 10 aydır geri dönüp düşününce hayret ediyorum nasıl olmuş ..çünkü kafaya takmıyordum sanırım

Ağzı olan konuşuyor :) biz yapmayı bilmiyoruz hala deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…