Ayyyy keşke olsa elimizde değil ki ha deyince yapalım :)Kiz ayni bni anlatmissin evde tek basma otrym tmzligidr komsyya gtmesdr car curt derkn zmn gecio ama insan severek oyalanabilecegi bseyler istiyo bebis gbi
@sweetdreams1985 minnoşum koy ver gitsin bi minnak getiremedik yuh bize :)
Kız bazıları nasıl doğurgan oluyor korunmayı bıraktıkları gün hamile kalıyorlar bide bize bak :) bence bu spermler orayı tatil köyü sanıyorlar eğlenip eğlenip gidiyorlar ;D
Tatil sezonunu durduracam o olacak az kaldı :)Allah iyiliğin i versin cok guldum ya tatil köyü
bir ay içinde yaşadığım ruh haline ben bile yetişemiyorum artık bu çocuk olayı maf etti beni kafayı sıyırmama az kaldı
Kızlar soğan kuru uyguladinız mi hiç.gercekten etkili ben onun üzerine hamile kaldım tabi yumurtlama gununude es geçmemek lazım.Fıttırmaya az kaldı doktorumuz nerde ??
bir bebek yüzünden çıldıracacağız
elimizde olsa dedin ya halam deldi aklıma 3-4 ay önce arıyorAyyyy keşke olsa elimizde değil ki ha deyince yapalım :)
İnsan zamanla yeni heyecanlar istiyor aha şimdi çamaşır aşmam Laz'ım nefret ediyorum ev işlerinden
her şeyi uyguladık valla ama bunlar bahane vakti zamanı olmadı mı gelmiyorlar malesef...ben soğan kürü yaptığım ayın ertesi ayı hamile kaldım ama kimyasalmış vakti değilmiş yani istediğimiz kadar yırtınalım olmayınca olmuyor...Kızlar soğan kuru uyguladinız mi hiç.gercekten etkili ben onun üzerine hamile kaldım tabi yumurtlama gununude es geçmemek lazım.
Haklisin cnm önce Allah nasip edecek tabiki bende bir yıl ugrastm hemen tutmadı zaten.ama nacizane söylemek istedim sadece.allahim tez zamanda tüm isteyenleri sevindirsin inşallahher şeyi uyguladık valla ama bunlar bahane vakti zamanı olmadı mı gelmiyorlar malesef...ben soğan kürü yaptığım ayın ertesi ayı hamile kaldım ama kimyasalmış vakti değilmiş yani istediğimiz kadar yırtınalım olmayınca olmuyor...
Kızlar soğan kuru uyguladinız mi hiç.gercekten etkili ben onun üzerine hamile kaldım tabi yumurtlama gununude es geçmemek lazım.[/
nasıl yaptınız?
Hayirli olsun canim saglikla kucağına al inşallah
Hamisligin hayrli olsun cnm rabbim hayrlisyla kucagina almyi nasip etsn ins herhngi bi tedavi veya kür uyguladn mi
evet baya klasik olduSaol canım inşallah.
Canım çok saol :) Darısı isteyen herkesin başına. Çok klasik olucak ama bir tek bu ay hamileliği pek stres haline getirmedim. Kafam çok rahattı ve 10 günden itibaren BAT'a kadar her 2 günde bir düzenli ilişki oldu.
Canım benim :* gönlüne göre versin ..yediğimiz içtiğimiz herşey hormon fazlasıyla radyosyona maruz kalıyoruz ellerimizde birer tel :) ben arka arkaya doğurdum hele ikinciyi korunarak 15 yıl önce yaş hem küçüktü hemde tel felan yoktu ..şuan olsun diye paralıyorum kendımi 10 aydır geri dönüp düşününce hayret ediyorum nasıl olmuş ..çünkü kafaya takmıyordum sanırımBen hantal yaşama alışkın değilim canım. Ayrıca doğru bildin hem güzel hemde kilolu değilim ( ukala olayım azıcık ) ama senin içinin güzelliği bu kelimeleri söyleten :)
İşte dikkat etmek lazım yat yat su aygırına dönerim çabuk kilo alan yapım var oyu oyyy kız iken 61 geçmez idim
İnşallah canım gönlüne göre versinKiz ayni bni anlatmissin evde tek basma otrym tmzligidr komsyya gtmesdr car curt derkn zmn gecio ama insan severek oyalanabilecegi bseyler istiyo bebis gbi
bir garip oblomov Emineeemm @mervem-metem @kutuphanekedisi kizlar ben su anda adet oluyorum galiba azcik gelmiş. Simdi ben yarin mi gideyim doktora cuma günü mu
İnşallah canım benim:)Bu ay herkes hamile kalsa :) sonra herkes sevinse burası bayram yeri gibi olsa ne hoş olurdu
inşallah Yen'i yıl Yen'i umutları olsun2016 da nasip olmadi ama insallah 2017 de nasip olur koca bir sezonu kapattik yeni yil yeni umutlar..
Ağzı olan konuşuyor :) biz yapmayı bilmiyoruz hala deseydinelimizde olsa dedin ya halam deldi aklıma 3-4 ay önce arıyor
-ee kızım çocuk yok mu?
-yok hala dedim
-ee yapın artık
-yapmadığımızı ne biliyon dedim
-ee yapsaydınız olurdu dedi ben şok direk
sanki benim istememle oluyor. tüm sinirimi yatıştırmaya ve dişlerimi sıkarak halacım o iş öyle olmuyor senin daha iyi bilmen lazım Allah nasip edecek önce sonra olacak dedim ee orası öyle tabi ama siz yine çok geç kalmayın yapın bir tane demez mitam ömür törpüsü anlayacağınız. sanki yok yapmıcaz demişim gibi... tamam tamam diyip kapattım telefonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?