2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Anladım canım senin bebeğin büyük olduğu için belki kanama uzun sürdü benimki 6 haftalıktı ve içinde bebek yoktu yani kese boştu herhalde ondan dolayı h kanama olmadı sadece kürtaj olduğum gün 3-4 damla kan geldi o kadar. Bende bu hafta içi adet ol ayı bekliyorum inşallah hayırlısı ile düzene girer. Sen şimdi 3 ay korunmayı mı tavsiye ediyorsun

Canım boş gebelik olsada kürtaj oldun rahime müdale söz konusu her şekilde insan yitirdiğini yerine koymak istiyor beklemek istemiyor çok iyi anlıyorum seni ama en az iki adet geçsin kürtajın üstünden ama en iyisi 3 ay beklemek bence. Seni kürtaj yapan doktor ne kdr korunmanı söyledi?

Günaydın canım çokta düşüş olmamış bence ama ben pek anlamıyorm bu ateş ölçme yönteminden

Ben 9 kasımda kürtaj oldum kürtaj olduğu gün 1 adet gör yeterli demişti daha sonra kontrole gittiğimde Ocak gibi bırak korunmayı dedi. ben adet olunca tekrar arayıp doktoru netleştirmeyi düşünüyorum. bu sürede kilo vermeye çalışıyorum. Sende kürtajdan sonra adet görmeden önce kilonda farklılık oldu mu yani adet görünce 1 kilo falan farketti mi

Boncuklar günaydın :) bir garip oblomov

Yok hayır kilomda farklılık olmadı.. Bencede canım doktor kontrolnde bırak korunmayı o ne derse yap bence..

canım sende bebek oluşmadığı için 2 adet beklemen çok değil mi bence doktorun ilk dediği gibi bir adet geçsin sonra korunmayı bırak rahminde herhangi bir sorunda yok demiş ama yine dediğin gibi kontrolden sonra karar ver olmadı

günaydın tatlım. bu yaranın sebebini söylemiş miydi? tekrar kontrole git bakalım ne dicek. kokusuz dimi akıntın iltihap gibi değil dimi?
Yok bebeğim koku felan normal yumurtlama akıntısı gibi geliyor ben yaradan dolayıdır diye düşünüyorum. Geçen ayda oldu akıntım dr yaradan dolayı akıntı artar demişti. Kuzulu kurt her yerden arıza çıkıyor

sweetdreams1985 minnoşum koy ver gitsin bi minnak getiremedik yuh bize :)
Kız bazıları nasıl doğurgan oluyor korunmayı bıraktıkları gün hamile kalıyorlar bide bize bak :) bence bu spermler orayı tatil köyü sanıyorlar eğlenip eğlenip gidiyorlar ;D

bir ay içinde yaşadığım ruh haline ben bile yetişemiyorum artık bu çocuk olayı maf etti beni kafayı sıyırmama az kaldı
Hergün kalkıp oryantel roman oynuyorum 63 kiloyum ama değişen bişey Yok anlamıyorum kilo vermem durdumu pis kilolar :) yediğimede dikkat ettiğim halde hep bu ev hanımlığı aldırıyor kiloyu insana :)

Doktor da ilk öyle dedi ama emin olamadım canım inşallah bi adet olayım arayıp soracağım bende çok beklemek istemiyorum. boş gebelik olduğu teşhisini burda bi Prof var o koymuştu ve benden 3 tane test istedi içinde genetik testler de var genelde üst üste düşük falan olu ca genetik test isteniyor ama adam işi garantiye alalım dedi. bi onları yaptırcam inş ondan sonra bakarım durum göre ama gelmeye bi sorun olduğunu sanmıyorum çünkü boş gebelik çok görülen bişeymiş

Ferdi Tayfur morundayız

Hergün kalkıp oryantel roman oynuyorum 63 kiloyum ama değişen bişey Yok anlamıyorum kilo vermem durdumu pis kilolar :) yediğimede dikkat ettiğim halde hep bu ev hanımlığı aldırıyor kiloyu insana :)

bazen ferdi tayfur bazen tserdar ortaç en uçları yaşıyorum

ekmeği kes ekmeği kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…