- 6 Ekim 2016
- 829
- 631
- 33
- 41
Kızlar şimdi spordayım hoca diyorki sporda yumurtalar genişliyor hamile kalma şansı yüksek diyoBen rüyamda gördüğüm gün hastanalanırım :)
Bende oryantelle roman oynuyorum her gün :)Kızlar şimdi spordayım hoca diyorki sporda yumurtalar genişliyor hamile kalma şansı yüksek diyo
Ay inşallah benim tam tersi çıksınBen rüyamda gördüğüm gün hastanalanırım :)
Ben de bir ay kadar girmedim, vazgeçmiştim aslında. Bu ay yine denemek istedim, baktım hiç heyecan yok, biraz istek gelsin diye döndüm. Ben hiç belirti aramıyorum. Aylardır bir kere kasık ağrım olmadı :)) Gün sayarken yalnız olmak istemedim, kime anlatayım başka :)Bu ay 20 gündür girmiyorum ..buraya girince kendımi dinliyorum belirti arıyorum ama hüsran oluyor bu ay heves Yok saldım kendımi ..takmıyorum ..hatta olmasın yazın hamile kalayım ki kışın panda gibi halimi evde geçireyim ama kısmet Rabbim nasıl nasip ederse :) başka meşgaleler aynen tv başındayım sabah spora gidiyorum dünya telaşesi :)
İnşallah canm tersi çıkar sende :)Ay inşallah benim tam tersi çıksın
Kesinlikle insan kardeşiyle bile paylaşamadığını burada birlikte paylaşıyoruz rahatlıyoruz ..bizde binbir tane belirti vardıda ne oldu :))Ben de bir ay kadar girmedim, vazgeçmiştim aslında. Bu ay yine denemek istedim, baktım hiç heyecan yok, biraz istek gelsin diye döndüm. Ben hiç belirti aramıyorum. Aylardır bir kere kasık ağrım olmadı :)) Gün sayarken yalnız olmak istemedim, kime anlatayım başka :)
amin tatlım inşallah ümitlenmek istemiyorum ama ateşimde yükseliyor hergün 2 derece bakalım böyle mi gidecek bugünden itibaren 9 günüm kaldı
Bu sefer ben de erken gebelik testi yapıcam :) Mutsuz olmayacağım çünkü negatif görünce, alıştım göre göre :) Pazar sabahı yapıcam gitsin. Varsa silik falan bi göz kırpar, fikrim olurKesinlikle insan kardeşiyle bile paylaşamadığını burada birlikte paylaşıyoruz rahatlıyoruz ..bizde binbir tane belirti vardıda ne oldu :))
yok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yararİnşallah canım çok ümitlenmeden bekle çok üzülme sonra, hayırlısı..
Aynı gün test yapıyoruz desene, hadi bakalım inş. Sende belirtiler var, bende tık yok. Hicbir şey hissetmiyorumyok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yarar
benimki de iyi bitmemişti ama bu seferkiler daha belli belirsiz kimyasal olduğu ay baya ağrıdan kıvranır durumdaydım. o nedenle kistten şüphelenip doktora gitmiştim ve kan değerimde gebelik öğrenmiştimAynı gün test yapıyoruz desene, hadi bakalım inş. Sende belirtiler var, bende tık yok. Hicbir şey hissetmiyorumİlkinde karnıma batmalar giriyordu, bu ay bir şey yok (Gerçi o iyi bitmedi malum, olmaması daha iyi belki).
Umarim pazar pozitifi görürsün. Bu sefer iyi başlayıp iyi devam etsin inş.benimki de iyi bitmemişti ama bu seferkiler daha belli belirsiz kimyasal olduğu ay baya ağrıdan kıvranır durumdaydım. o nedenle kistten şüphelenip doktora gitmiştim ve kan değerimde gebelik öğrenmiştim
Adetine kaç gün var canımBu sefer ben de erken gebelik testi yapıcam :) Mutsuz olmayacağım çünkü negatif görünce, alıştım göre göre :) Pazar sabahı yapıcam gitsin. Varsa silik falan bi göz kırpar, fikrim olurYoksa da yok zaten, yeni bir şey degil. Elimde test var, işe yarasın. Netten almıştım bi vakitler :)
İnşallah hamilesindir canım böyle düşük ve kimyasal geçiren kişiler hemen hamile kalıyormuş ama benim düşükten sonra 5 ay oldu hala tık Yokyok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yarar
Amin canim ikimiz icinde insallah aslinda pazar erken benim icin ama belli mi olur belki gorurumUmarim pazar pozitifi görürsün. Bu sefer iyi başlayıp iyi devam etsin inş.
Benimde 2. Ayim canim pek ihtimal vermiyorum aslinda.. bu ayi dis problemim yuzunden es gecicektim ama yine dayanamadim kizlar devam et dedi iste pek duzenli olmasada bir iki kere iliski oldu bakalim hayirlisi artik...İnşallah hamilesindir canım böyle düşük ve kimyasal geçiren kişiler hemen hamile kalıyormuş ama benim düşükten sonra 5 ay oldu hala tık Yok
Adetine kaç gün var canım
Pazar erken, adet 15 Aralık gibi. Yine de ben bu yumurtlama olayını ille şu gün diye ele almıyorum. Adet bitiminde hamile kalmışlığım var benim daha önce. Hani olmaz diye tedbirsiz davranıp ... Kim bilir belki erken tutmustur bu sefer :)) Ultra erken gebelik testiymis ya göstersin marifetiniAmin canim ikimiz icinde insallah aslinda pazar erken benim icin ama belli mi olur belki gorurum
Canim e2 fsh lh prolaktin tsh serbest t3 ve serbest t4 bakilmisti bende. Bir de bazi doktorlar vajinal muayene yapiyor bazilari yapmıyor. Ben kac kere gittim adetliyken sadece biri vajinal muayene yapti digerleri karindan bakti. İnşallah hormon deherlerin normal cikar@kutuphanekedisibir garip oblomov
beren20 Kontes001 @mervem-metem
Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.
@kutuphanekedisibir garip oblomov
beren20 Kontes001 @mervem-metem
Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?