- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Bu ay 20 gündür girmiyorum ..buraya girince kendımi dinliyorum belirti arıyorum ama hüsran oluyor bu ay heves Yok saldım kendımi ..takmıyorum ..hatta olmasın yazın hamile kalayım ki kışın panda gibi halimi evde geçireyim ama kısmet Rabbim nasıl nasip ederse :) başka meşgaleler aynen tv başındayım sabah spora gidiyorum dünya telaşesi :)Şükür :) İş güç yogunlastikca uzak kalıyorum buralardan, yine de merak edip arada bakıyorum hayırli haber veren var mı diye. İlk ayki kadar hevesle değilse de bu ay da adet günümü bekliyorum. Zaman geçirme sorunum yok, hafta başladığı gibi bitiyor, dersler sınavlar derken... Roman okuyorum, arada yürüyüş yapıyorum, evlilik adı altında her türlü tuhafligin olduğu şu programları izleyip halime şükrediyorum...
Seni de çok göremiyorum artık, sende de mi heves kaybı oldu? İyidir ama, hep derler ya takmayınca oluyor, hadi takmıyoruz bakalım artık olabilir
Ben eczacı teknisyeniyim İnofolic şaseyi sabah 2 akşam 2 alabilirsin günlük doz 400iu oluyo o zaman aralarında en iyisi İnofolic bende İnofolic combi kullanıyorum
anladım ben de imom kullanıyorum folik asit... eşime emodex başladık 3. gündeyiz... bat 21Yan etkisi yokmus canim. Sadece cok nadir hafif mide bulantisi yapabilirmis.
İnofolik, icinde folik asit ve myo-inozitol bulunan bir ek canim. Hamilelik dusunenler, polikistik over sendromu olan kisilere öneriliyor. Ama PKO olmayanlar da kullanabiliyor. Daha kaliteli yumurtlamaya yardimci oluyor, mensturasyonu kolaylastiriyor, adetleri duzene sokuyor. Eger dollenme olduysa embriyonun tutunmasini sagliyor. Doktor kontrolunde, doktor tavsiyesiyle kullanılması oneriliyor ancak bebebk dusunen kisilerin de kullanmasinda bir sakinca olmadigi soyleniyor. Kullanim sekli doktorlara gore degisiklik gosteriyor. Ben sabah aksam birer poset olarak kullaniyorum.
Doktoruna danisip sen de kullanmayi deneyebilirsin canim.
Günaydın canim hamilelik haberleri dolu bi hafta olsun inşallah
GÜNAYDIN
.Mutluhuzurlu haftalar.
Günaydın canim hamilelik haberleri dolu bi hafta olsun inşallah
Günaydın canım durumlar nasıl gidiyorGünaydın canim hamilelik haberleri dolu bi hafta olsun inşallah
Amin inşallah canim benimHadi inşallah canım :)
Gelsin bebişler dolsun göbüşler
Günaydın canim bugün ignenin 14. günü ama dunden beri sağ taraf agirlikli olarak adet agrim var. Gece rüyamda bile adet olduğumu gördüm. Hayirlitsa eger rabbim bebegimi vermistur inşallah ya da bugün yarin adet olucam sende ne var ne yok canimGünaydın canım durumlar nasıl gidiyor
İnşşalah ve inşallah hamilesindir Rabbim yüzünü güldürsün benim saha 11 gün var inş güzel haberlerini alırızGünaydın canim bugün ignenin 14. günü ama dunden beri sağ taraf agirlikli olarak adet agrim var. Gece rüyamda bile adet olduğumu gördüm. Hayirlitsa eger rabbim bebegimi vermistur inşallah ya da bugün yarin adet olucam sende ne var ne yok canim
Kocamaaaannn amin diyorum canim inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıylaİnşşalah ve inşallah hamilesindir Rabbim yüzünü güldürsün benim saha 11 gün var inş güzel haberlerini alırız
inşallah yükselir değerleriniz :) inşallahhh... bizleri dualarınızda unutmayın ne olurKızlar günaydın. Cumartesi günü regl düzensizliği nedeniyle doktora gittim. Evde yaptığım gebelik testleri negatif çıkmıştı. Doktor adetinin 2. günü gel hormon testi yapalım, bir de protokol icabı kan testi almam gerek dedi. Kan testinde sonuç 32.00 çıktı :) Herhalde hayatımın şokunu yaşadım. Doktor "Sonucun çok sınırda, henüz gebelik var diyemiyorum." dedi. İkinci testim bu akşam. Kendimi en kötüye hazırlıyorum ama inşallah bu sefer yüzüm güler.
tatlııımm çok sevindim hadi inşallah devamlı artar değerin ay kız dur senin içinde dua okuyacağımKızlar günaydın. Cumartesi günü regl düzensizliği nedeniyle doktora gittim. Evde yaptığım gebelik testleri negatif çıkmıştı. Doktor adetinin 2. günü gel hormon testi yapalım, bir de protokol icabı kan testi almam gerek dedi. Kan testinde sonuç 32.00 çıktı :) Herhalde hayatımın şokunu yaşadım. Doktor "Sonucun çok sınırda, henüz gebelik var diyemiyorum." dedi. İkinci testim bu akşam. Kendimi en kötüye hazırlıyorum ama inşallah bu sefer yüzüm güler.
amin tatlım inşallah ümitlenmek istemiyorum ama ateşimde yükseliyor hergün 2 derece bakalım böyle mi gidecek bugünden itibaren 9 günüm kaldıCanım hadi inşallah hamilesindir o zaman :)
Ben rüyamda gördüğüm gün hastanalanırım :)Günaydın canim bugün ignenin 14. günü ama dunden beri sağ taraf agirlikli olarak adet agrim var. Gece rüyamda bile adet olduğumu gördüm. Hayirlitsa eger rabbim bebegimi vermistur inşallah ya da bugün yarin adet olucam sende ne var ne yok canim
Beni de ateş basıyor ama yumurtlama dönemin de olduğum için bu ay solumdan yumurtladım belki folik asitte fayda etmiştir diye düşünüyorum.. duaların için sağol canım sonrada gördüm yazını amin amin :)amin tatlım inşallah ümitlenmek istemiyorum ama ateşimde yükseliyor hergün 2 derece bakalım böyle mi gidecek bugünden itibaren 9 günüm kaldı
inşallah yükselir değerleriniz :) inşallahhh... bizleri dualarınızda unutmayın ne olur
tatlııımm çok sevindim hadi inşallah devamlı artar değerin ay kız dur senin içinde dua okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?