• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bu ay 20 gündür girmiyorum ..buraya girince kendımi dinliyorum belirti arıyorum ama hüsran oluyor bu ay heves Yok saldım kendımi ..takmıyorum ..hatta olmasın yazın hamile kalayım ki kışın panda gibi halimi evde geçireyim ama kısmet Rabbim nasıl nasip ederse :) başka meşgaleler aynen tv başındayım sabah spora gidiyorum dünya telaşesi :)
Ben de bir ay kadar girmedim, vazgeçmiştim aslında. Bu ay yine denemek istedim, baktım hiç heyecan yok, biraz istek gelsin diye döndüm. Ben hiç belirti aramıyorum. Aylardır bir kere kasık ağrım olmadı :)) Gün sayarken yalnız olmak istemedim, kime anlatayım başka :)

Ben de bir ay kadar girmedim, vazgeçmiştim aslında. Bu ay yine denemek istedim, baktım hiç heyecan yok, biraz istek gelsin diye döndüm. Ben hiç belirti aramıyorum. Aylardır bir kere kasık ağrım olmadı :)) Gün sayarken yalnız olmak istemedim, kime anlatayım başka :)
Kesinlikle insan kardeşiyle bile paylaşamadığını burada birlikte paylaşıyoruz rahatlıyoruz ..bizde binbir tane belirti vardıda ne oldu :))

Kesinlikle insan kardeşiyle bile paylaşamadığını burada birlikte paylaşıyoruz rahatlıyoruz ..bizde binbir tane belirti vardıda ne oldu :))
Bu sefer ben de erken gebelik testi yapıcam :) Mutsuz olmayacağım çünkü negatif görünce, alıştım göre göre :) Pazar sabahı yapıcam gitsin. Varsa silik falan bi göz kırpar, fikrim olur ;) Yoksa da yok zaten, yeni bir şey degil. Elimde test var, işe yarasın. Netten almıştım bi vakitler :)

İnşallah canım çok ümitlenmeden bekle çok üzülme sonra, hayırlısı..
yok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yarar:dua:

yok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yarar:dua:
Aynı gün test yapıyoruz desene, hadi bakalım inş. Sende belirtiler var, bende tık yok. Hicbir şey hissetmiyorum :( İlkinde karnıma batmalar giriyordu, bu ay bir şey yok (Gerçi o iyi bitmedi malum, olmaması daha iyi belki).

Aynı gün test yapıyoruz desene, hadi bakalım inş. Sende belirtiler var, bende tık yok. Hicbir şey hissetmiyorum :KK43: İlkinde karnıma batmalar giriyordu, bu ay bir şey yok (Gerçi o iyi bitmedi malum, olmaması daha iyi belki).
benimki de iyi bitmemişti ama bu seferkiler daha belli belirsiz kimyasal olduğu ay baya ağrıdan kıvranır durumdaydım. o nedenle kistten şüphelenip doktora gitmiştim ve kan değerimde gebelik öğrenmiştim

benimki de iyi bitmemişti ama bu seferkiler daha belli belirsiz kimyasal olduğu ay baya ağrıdan kıvranır durumdaydım. o nedenle kistten şüphelenip doktora gitmiştim ve kan değerimde gebelik öğrenmiştim
Umarim pazar pozitifi görürsün. Bu sefer iyi başlayıp iyi devam etsin inş.

Bu sefer ben de erken gebelik testi yapıcam :) Mutsuz olmayacağım çünkü negatif görünce, alıştım göre göre :) Pazar sabahı yapıcam gitsin. Varsa silik falan bi göz kırpar, fikrim olur :KK66: Yoksa da yok zaten, yeni bir şey degil. Elimde test var, işe yarasın. Netten almıştım bi vakitler :)
Adetine kaç gün var canım

İnşallah hamilesindir canım böyle düşük ve kimyasal geçiren kişiler hemen hamile kalıyormuş ama benim düşükten sonra 5 ay oldu hala tık Yok

İnşallah hamilesindir canım böyle düşük ve kimyasal geçiren kişiler hemen hamile kalıyormuş ama benim düşükten sonra 5 ay oldu hala tık Yok
Benimde 2. Ayim canim pek ihtimal vermiyorum aslinda.. bu ayi dis problemim yuzunden es gecicektim ama yine dayanamadim kizlar devam et dedi iste pek duzenli olmasada bir iki kere iliski oldu bakalim hayirlisi artik...

Adetine kaç gün var canım

Amin canim ikimiz icinde insallah aslinda pazar erken benim icin ama belli mi olur belki gorurum:KK48:
Pazar erken, adet 15 Aralık gibi. Yine de ben bu yumurtlama olayını ille şu gün diye ele almıyorum. Adet bitiminde hamile kalmışlığım var benim daha önce. Hani olmaz diye tedbirsiz davranıp ... Kim bilir belki erken tutmustur bu sefer :)) Ultra erken gebelik testiymis ya göstersin marifetini ;) İlişkiden 5 gün sonra diye büyük büyük atarken bana mı soruyorlar :süslü:

@kutuphanekedisi bir garip oblomov bir garip oblomov
beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 @mervem-metem

Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.
Canim e2 fsh lh prolaktin tsh serbest t3 ve serbest t4 bakilmisti bende. Bir de bazi doktorlar vajinal muayene yapiyor bazilari yapmıyor. Ben kac kere gittim adetliyken sadece biri vajinal muayene yapti digerleri karindan bakti. İnşallah hormon deherlerin normal cikar

@kutuphanekedisi bir garip oblomov bir garip oblomov
beren20 beren20 Kontes001 Kontes001 @mervem-metem

Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.

Canım 3. günü aç karnına git hatta ultrason la da karnından baktır, sıkışık git onun için de, 6 tane test yapıldı bende hormon için, vajinal muayene ben istemedim canım..

İnşallah güzel çıkar hepsi bize de haber ver :KK66:

Back