- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
yok canım ümitlenmiyorum bugün belirtiler belli belirsizdi bekliyorum bakalım göğüs ucu sızlamamda oldu bugün ama dolgunluk vs yok olmadı pazar günü test yaparım evde 7 tane test var ovulasyonlarla birlikte almıştım... geçen ay 4 gün erken regl olunca kullanamadım bu ay inşallah işe yarar
Canim e2 fsh lh prolaktin tsh serbest t3 ve serbest t4 bakilmisti bende. Bir de bazi doktorlar vajinal muayene yapiyor bazilari yapmıyor. Ben kac kere gittim adetliyken sadece biri vajinal muayene yapti digerleri karindan bakti. İnşallah hormon deherlerin normal cikar
Sagol canim,ben anca 15:40 a randevu bulabildim 3. Gun icin dolu hep ac ve sksk olmaya gayret ederim..carsamba gidecegim haberdar ederim .Canım 3. günü aç karnına git hatta ultrason la da karnından baktır, sıkışık git onun için de, 6 tane test yapıldı bende hormon için, vajinal muayene ben istemedim canım..
İnşallah güzel çıkar hepsi bize de haber ver
Hayırlısı olsun canımEmineeemm
Benim de yarın adet olmam lazım bakalım ne olacak. kanda çıkmamıştı ama olsun bi ümit :)
Emineeemm canim doktor bana sormustu mesela gogsunden süt geliyor mu diye senin geliyorsa direkt kanda prolaktine falan bakar yüksek olmasi gebelige engel zaten
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllahKızlar günaydın :) Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç 142 çıktı :) 2 gün önce sonuç 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Haftaya bir daha çağırdı.
2 haftadır rüyalarımda sürekli kucağımda kız çocukları görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :) Darısı isteyen herkesin başına.
Ben sizi şubat anneleri grubundamı görmüştüm yanlışmı hatırlıyorunKızlar günaydın :) Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç 142 çıktı :) 2 gün önce sonuç 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Haftaya bir daha çağırdı.
2 haftadır rüyalarımda sürekli kucağımda kız çocukları görüyorum. Hayırlısı olsun inşallah :) Darısı isteyen herkesin başına.
Ben sizi şubat anneleri grubundamı görmüştüm yanlışmı hatırlıyorun
Kızlar günaydın :) Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç 142 çıktı :) 2 gün önce sonuç 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Haftaya bir daha çağırdı.
Minnoşlar 12 gün kaldı bata @aymavimberen20 bir garip oblomov @kutuphanekedisi sweetdreams1985 papatyaozu ne yapıyorsunuz gününüz aydın olsun :)
mutlaka vajinal baktır canım daha net görülüyor her şey...@kutuphanekedisibir garip oblomov
beren20 Kontes001 @mervem-metem
Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.
Gunaydin canim :) Hadi hayirlisi olsunMinnoşlar 12 gün kaldı bata @aymavimberen20 bir garip oblomov @kutuphanekedisi sweetdreams1985 papatyaozu ne yapıyorsunuz gününüz aydın olsun :)
Canim vajinal muayene oluyor diye biliyorum ama ben adetliyken hic muayene olmadim.@kutuphanekedisibir garip oblomov
beren20 Kontes001 @mervem-metem
Kizlar iki gun gecikmeli adet oldum ,gecen ayda 10 gun gecikmisti...
Simdi size sorum adetin 3.gunu dr a gidecegim horman testi yaptrmak istiyorum, yaptiran arkadaslar bilgilendirir misiniz? Bu surecten vajinal muayene oluyor mu ve hangi testleri istiyorlar.
Aa canim hamilesinnn :) Cok sevindim, saglikla kucagina al insallahKızlar günaydın :) Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim. Dün akşam kan testi yaptırdım, sonuç 142 çıktı :) 2 gün önce sonuç 32'ydi. Doktor "İyi artmış." dedi. Haftaya bir daha çağırdı.
çok geçmiş olsun, mide üşütmesi falan :) yoksaaaaaaGunaydin canim :) Hadi hayirlisi olsun
Ben bugun raporluyum, midemi usutmusum serum falan ayakta durmaya calisiyorum. Bi de adet oluyorum. Hepsi ust uste geldi. Ama daha iyiyim simdi. Yarin giderim ise
Canim vajinal muayene oluyor diye biliyorum ama ben adetliyken hic muayene olmadim.
Hayirlisi olsun, bir dahaki aya artik
canım salgın var dikkat et ben pazartesi günü berbattım ayakta atlattım şükür. sonra bizim patron oldu o yatağa düştü koca adam. dünde ablam berbatmış herkesi yatağa düşürüyor mübarekGunaydin canim :) Hadi hayirlisi olsun
Ben bugun raporluyum, midemi usutmusum serum falan ayakta durmaya calisiyorum. Bi de adet oluyorum. Hepsi ust uste geldi. Ama daha iyiyim simdi. Yarin giderim ise
Aa canim hamilesinnn :) Cok sevindim, saglikla kucagina al insallah
günaydın kızlar
ay çok sevindim canım hadi hayırlı olsun artması gayet iyi maşallah maşallahsenin belirtin var mıydı canım?
canım benimde 8 gün kaldı. dün iş çıkışı sağ kasığım baya ağrıdı. gaz sorunumda var sanki gaz sıkışması gibi de ağrıyor sağ tarafım ayırt edemedim dünama gaz sıkışması tek taraflı ağrı yapmaz heralde komple kasıkta olur sonra gaz çıkarınca rahatlarsın dimi ben gaz çıkarsamda çıkarmasam da ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?