2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Bu ne yan etkisi yok mu

Bu ne yan etkisi yok mu
Yan etkisi yokmus canim. Sadece cok nadir hafif mide bulantisi yapabilirmis.

İnofolik, icinde folik asit ve myo-inozitol bulunan bir ek canim. Hamilelik dusunenler, polikistik over sendromu olan kisilere öneriliyor. Ama PKO olmayanlar da kullanabiliyor. Daha kaliteli yumurtlamaya yardimci oluyor, mensturasyonu kolaylastiriyor, adetleri duzene sokuyor. Eger dollenme olduysa embriyonun tutunmasini sagliyor. Doktor kontrolunde, doktor tavsiyesiyle kullanılması oneriliyor ancak bebebk dusunen kisilerin de kullanmasinda bir sakinca olmadigi soyleniyor. Kullanim sekli doktorlara gore degisiklik gosteriyor. Ben sabah aksam birer poset olarak kullaniyorum.

Doktoruna danisip sen de kullanmayi deneyebilirsin canim.

Sanirim bilincaltimi mahfediyorum... ruyamda gebelik testi pozitif cikti nasil mutlu oldum anneme dedim.hemen vs... ruyamda dahi olsa nasil bir mutluluktu...

Gecen ben de hemen hemen ayni ruyayi gormustum. Bu sabah da esim gormus. Allahim hepimize sabir ver...

Son düzenleyen: Moderatör:

Her sey olabilit canim. Bu ay ben de inanilmaz belirti yasadim ama malesef yaptigim test negatif. Hala tam anlamiyla adet olmadim ama erken gebelik testinde ngeatifi gordum.

Umarim senin belirtilerin gebeliktendir.

Soru soruyoruz maalesef kimse tinlamiyo neyse ben ogrendim zaten hamileymisim hadi size iyi muhabbetler
Canim bugun pazar oldugundan sanirim kimse cok sık girmedi. Tam ben yazdim sen de ileti yazdin crvap vermiyorsunuz diye. Gunahimizi aldin valla

Hamile olmana sevindim, tebrikler :)

Durumlar nasıl Phronesis iyimisin
Şükür :) İş güç yogunlastikca uzak kalıyorum buralardan, yine de merak edip arada bakıyorum hayırli haber veren var mı diye. İlk ayki kadar hevesle değilse de bu ay da adet günümü bekliyorum. Zaman geçirme sorunum yok, hafta başladığı gibi bitiyor, dersler sınavlar derken... Roman okuyorum, arada yürüyüş yapıyorum, evlilik adı altında her türlü tuhafligin olduğu şu programları izleyip halime şükrediyorum...
Seni de çok göremiyorum artık, sende de mi heves kaybı oldu? İyidir ama, hep derler ya takmayınca oluyor, hadi takmıyoruz bakalım artık olabilir

O kadar taktik verelim birde tavir yapp .

Hihhh oldu mu simdi ?hayirli olsun bebegin ..

@kutuphanekedisi canim senin adet geldimi benim dundu sozde hala gelen giden yok,.
Canim daha tam olarak regl olmadim, iki gun once lekelenmeler basladi. Her ihitmale karsi dun erken gebelik testi yaptim, negatif sonuç. Reglimi bekliyorum anlayacagin.

O zaman sen 1 gun gecikmis oldun :) Hadi hayirlisi...

Ayy yazının başını okuyunca ne heyecanlandım kızlar ben hamile kaldım dedin sandım :) inşallah cnm hislerin belirtilerin doğrudur

Canim daha tam olarak regl olmadim, iki gun once lekelenmeler basladi. Her ihitmale karsi dun erken gebelik testi yaptim, negatif sonuç. Reglimi bekliyorum anlayacagin.

O zaman sen 1 gun gecikmis oldun :) Hadi hayirlisi...

Evet bi gecikme soz konusu canimda gecen ayda gecikince ne bileyim ,BİLEMİYORUMM .hayirlisi artik ne diyelim...insallah son golunuzu atarsniz canim.

İnsallah canimm ya gelsin saglikla o bebis,ondan olsn belirtiler.

Aynen bni tarif ettin sanki bnm de 10 günüm war

Ne güzel ya sizin bir umudunuz beklentiniz var o bile bana şuan o kdr güzel geliyor ki ben bir türlü engelleri aşamıyorum vardır bundada bir hayır diyorm ama işte

Kızlar bugün regaip oldum herhalde klomen geciktirdi yapma olasılığı var inşallah bu ay kalırım

Ben eczacı teknisyeniyim İnofolic şaseyi sabah 2 akşam 2 alabilirsin günlük doz 400iu oluyo o zaman aralarında en iyisi İnofolic bende İnofolic combi kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…