• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

ovulasyon testi yaptım 2 gün önce 2 çizgide kıpkırmızı çıktı yumurtlama bu kadar geç olabilir mi kızlar adetim geçti
Âdetin geçtiyse yani adet olmadın mı eğer adet olmadıysa yumurtluyor olamazsın olupta çift çizgi çıktıysa o zaman yumurtluyorsundur

İyi aksamlar canlar,

Ekteki fotografta da goreceginiz gibi inofolik aldim. Bugun baslayacagim. Bende PKO yok. Ve paketin arkasinda tavsiye edilen gunluk doz 1 poset olarak yazilmis. Evet 1 posetinde 100 mcg folik var. Gunluk alinmasi gereken 400 mcg olmasi gerekiyor ve genelde sabah iki poset aksam iki poset, toplam gunde 4 poset iciliyor. Ama emin olamadim. Cunku icinde folikten baska inozitol maddesi de var. Yani bende PKO olmadigi icin nasil kullanmaliyim sizce?

Kendinde PKO olmayip doktor tavsiyesiyle bunu kullanan nasil kullandi acaba? Var mi aramizda?

Eklentiler

• IMG_20161203_201447.jpg
    IMG_20161203_201447.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 22
İyi aksamlar canlar,

Ekteki fotografta da goreceginiz gibi inofolik aldim. Bugun baslayacagim. Bende PKO yok. Ve paketin arkasinda tavsiye edilen gunluk doz 1 poset olarak yazilmis. Evet 1 posetinde 100 mcg folik var. Gunluk alinmasi gereken 400 mcg olmasi gerekiyor ve genelde sabah iki poset aksam iki poset, toplam gunde 4 poset iciliyor. Ama emin olamadim. Cunku icinde folikten baska inozitol maddesi de var. Yani bende PKO olmadigi icin nasil kullanmaliyim sizce?

Kendinde PKO olmayip doktor tavsiyesiyle bunu kullanan nasil kullandi acaba? Var mi aramizda?
Canim ben kullabdigim ay hamile kaldim sabah 2 aksam 2 poset ictim ve yumurtladigimi %100 hissettim harika bir folik asit bu ay olmazsa aralikta mutlaka alip icecegim.. Yumurtalari buyutuyor sende kist vs olma olasiligi yoksa korkmadan ic bende oyle sorun olmadigindan korkmadan ictim

Canım ilk defa bu ay folik asit kullandım yumurtlama akıntısını gördüm şeffaf uzayan akıntı :))) dün birlikte olduk acaba bugün demi olsam bilemedim ?
Ol tabii, hiç belli olmaz ne zaman tutacağı. O akıntıya inandım ben de geçen ay. Tam iki hafta sonra regl oldum, gerçekten yumurtlama akintisiymis (ama şartlar elvermedi, ilişki olmadı, o ayrı :) Hamile kalınca Dr folik asit vermişti üç aylık. Düşükten sonra bıraktım bikaç gün. Telefonda Dr tam kapatırken bu arada folik asit devam deyince tmm dedim. 6 tane kaldı, her gün kullanıyorum boş boş :) Beslenmeme takviye olur dedim :)

Canim ben kullabdigim ay hamile kaldim sabah 2 aksam 2 poset ictim ve yumurtladigimi %100 hissettim harika bir folik asit bu ay olmazsa aralikta mutlaka alip icecegim.. Yumurtalari buyutuyor sende kist vs olma olasiligi yoksa korkmadan ic bende oyle sorun olmadigindan korkmadan ictim
Evet canim senin kullandigini biliyorum. Valla bende simdiye kadar kist olusmadi. O yuzden boyle bir olasilik var mi bilmiyorum.

Bir de biliyorsun esim gitmeden once son denememiz. Aslinda boyle seyler kullanmak pek icime sinmiyor ama bu ay bu sekilde deneyeyim dedim. Zaten en fazla bir ay kullanabilecegim. Sonra esim gidiyor :KK51:

İyi aksamlar canlar,

Benim hiç anladığım şeyler değil, ben Dr ne derse ok diyorum. Bir başka Dr hamilelik düşünüyorum başlayayım mi dediğimde aman yok dedi, yer gök folik asit oldu, kalınca başlarsın dedi. Kalınca gittiğim Dr verdi bi şey, düşükten sonra da devam ettirdi. 3 ay oldu bitmek üzere tabletler ama gelen giden yok daha bakalim. Benimki de bu

Eklentiler

• 20161203_204830.jpg
    20161203_204830.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 24
Evet canim senin kullandigini biliyorum. Valla bende simdiye kadar kist olusmadi. O yuzden boyle bir olasilik var mi bilmiyorum.

Bir de biliyorsun esim gitmeden once son denememiz. Aslinda boyle seyler kullanmak pek icime sinmiyor ama bu ay bu sekilde deneyeyim dedim. Zaten en fazla bir ay kullanabilecegim. Sonra esim gidiyor :KK51:

Kullan ozaman canim ovulasyon testide al cunku erken yumurtlayabilirsin reglim bittiginde kullanmaya baslamistim ben.ovulasyonda cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste iliski olur insallah ise yarar canim...

Canım çook teşekkür ederim ne kdr düşüncelisin Rabbim dualarını kabul etsin bende sana ve burdaki arkadaşlara dua ediyorum :KK68:

Amin canim Allah razi olsun sendende insallah dualarimiz birlesip kabul olur:KK36:

Ben dusuk olduktan sonra biraktim folik asiti cunku icerken bile sinirim bozuluyordu bombossun ne iciyorsun diyordum kendi kendime ama aralikta baslicam tekrardan

İyi aksamlar canlar,

Canim bende pko yok doktorum adet baslangicindan itibaren sabah 2 aksam 2 dedi ve faydasını gordum sende ic kaliteli yumoslarin olsun

Benim hiç anladığım şeyler değil, ben Dr ne derse ok diyorum. Bir başka Dr hamilelik düşünüyorum başlayayım mi dediğimde aman yok dedi, yer gök folik asit oldu, kalınca başlarsın dedi. Kalınca gittiğim Dr verdi bi şey, düşükten sonra da devam ettirdi. 3 ay oldu bitmek üzere tabletler ama gelen giden yok daha bakalim. Benimki de bu

Kullan ozaman canim ovulasyon testide al cunku erken yumurtlayabilirsin reglim bittiginde kullanmaya baslamistim ben.ovulasyonda cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste iliski olur insallah ise yarar canim...

Sagolun kizlar cevaplar icin.

Annemin kadin dogum doktoru var, onun numarasini aldim, mesaj attim. Sagolsun hemen cevap verdi. Gunde iki poset ac karna dedi. Yani sabah 1 aksam 1 icecekmisim. Sanirim PKO olmadigi icin bu dozlari onerdi.

Ben dusuk olduktan sonra biraktim folik asiti cunku icerken bile sinirim bozuluyordu bombossun ne iciyorsun diyordum kendi kendime ama aralikta baslicam tekrardan
Ben de. Hemen kestim içmeyi. Bayram bitip Dr la konuşunca tekrar başladım. Sormadım bile ona, kendiliğinden tam kapatırken devam et folik asite dedi. Tmm dedim ben de. Biliyorum o moral bozukluğunu, bir daha olmaz umarım öyle bir hayal kırıklığı. Çok ağladım hastahanede, sonra çıkınca... Gerçek gebelik olsun bundan sonra olursa.

Canim bende pko yok doktorum adet baslangicindan itibaren sabah 2 aksam 2 dedi ve faydasını gordum sende ic kaliteli yumoslarin olsun
Cok sagol canim. Simdi bi doktora sordum gunde iki poset dedi. Sanirim bende pko olmadigindan boyle dedi. Deneyecegim bakalim, hayirlisi olsun.

Merhaba kizlar.yumurtlamam 11 gun once sonlandı.bu ay ovulasyon testi kullandim.ve epey degerlendirdik o gunleri.3 4 gundir koltuk altimdan gogusume kadar bir yanma var hafif agrida yapiyor.dun sabah kahverengi gibi lekelenmeler yasadim ve bugun yok.adetime 3 gun var.test henuz yapmadim sonuc alamam diye.sizce boyle bi durumda gebelik soz konusumidur?

Mrb kzlar bnde pkoyum 3 yilima grdm evleneli 22 yasndym doktor a gittim klomen kullndm olmadı bi kür vardi kardsm kullnd hamle kaldı bnde uyguladm sonuc alrsam ınş yazcm burya kür tarfni

Back