• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kızlarrr testlerime yorum yapmadınız

Eklentiler

• IMG_20161122_215922.jpg
    IMG_20161122_215922.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 32
kızlar günaydın bugün güne güzel başladım:KK48: gördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor:KK68:bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı:sinirli: kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım:oops:bugün olsun artık bişiler:KK200:

kızlar günaydın bugün güne güzel başladım:KK48: gördüğüm rüyanın anlamına baktım çok şükür yeniden umutlanmama yetti Rabbim kalbimi kararttığım anda hem bir umut kapısı açıyor:KK68:bu arada eşimle regl bittikten sonra bile hala ilişki olmadı özledim keratayı:sinirli: kavgalıydık küsmüştüm ama ah benim bu kin tutamayan kalbim seviyorum ne yapayım:oops:bugün olsun artık bişiler:KK200:
Ayy çok sevindim barıştığınızaaa :KK9:

Kızlar bir sorum var???

Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.

Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?:KK22:

Günaydın Canım :) barışmanıza sevindim :)

Allah hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı.. ben de rüyamda ikiz erkek bebek gördüm benim çocuklarım gibiydi annemle oynatıyoduk o kadar tatlıydılar ki anlatamam rüyamda anneydim çok çok harika güzel bi duyguymuş anne olmak ilk defa gördüm böyle rüya..

Ben çok rüya görüyorum galiba ☺ hayırdır inşallah.. Rabbim inşallah msj veriyodur bize :dua::anneadayı::KK200:

Kızlar bir sorum var???

Bu göğüs ağrısı, hamilelik belirtsi olarak, reglden önce en erken ne zaman başlar? Benim daha regle tam 12-13 gün var. Ama iki gündür göğüs ağrım var. Uç kısmında farkettiğim bir şey yok. Komple bir ağrı bu bahsettiğim.

Şu an 18.gündeyim. Normal bir durum mu sizce?:KK22:

Canım benim regle bi hafta kala ağrır hep ama garip ki yarın regl günüm ve hiçbir yerim ağrımıyo :) yumurtlama zamanı ağrıyo olabilir mi acaba bi araştıralım canım ☺☺

Back